Kako je ljepo vidjeti Nikolica kako gleda na mobitel,upada u rijec,cacka se po nosu,gleda plafon...malo se i smijeska a ponekad mi se cini i da nezna ni on sam sta na toj stolici radi....
Kako je ljepo vidjeti Nikolica kako gleda na mobitel,upada u rijec,cacka se po nosu,gleda plafon...malo se i smijeska a ponekad mi se cini i da nezna ni on sam sta na toj stolici radi....
Ali već Stipe Mesić poče da cvika neka , neka čim se spomene čiča Toma , Hrvati drhte, još Stipe Mesić se boji i ove garde cara Lazara , jer nije siguran na koju granicu će ići!
A narode da li ste čuli posljednju Mesićevu glupost, na njegova zahtjev jedan bečki hotel je otpustio Srbe na dva dana, jer ih neće u svojoj blizini! Ja se kladim da Mesić nas sanja i ima srpske more!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Ali već Stipe Mesić poče da cvika neka , neka čim se spomene čiča Toma , Hrvati drhte, još Stipe Mesić se boji i ove garde cara Lazara , jer nije siguran na koju granicu će ići!
A narode da li ste čuli posljednju Mesićevu glupost, na njegova zahtjev jedan bečki hotel je otpustio Srbe na dva dana, jer ih neće u svojoj blizini! Ja se kladim da Mesić nas sanja i ima srpske more!
samo opusteno... nase stanje u vladi i skupstini nema nikakve veze sa HR.
ako ti zelis da srbija ide 20 god unazzad da bi stipe 'drhtao' ( ) onda se vidi koliko ti volis svoju zemlju..
a pogotovo govori o tvojoj opsednutosti hrvatima, a ne suprotno. gresim li???
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina