Meni je u jednu ruku drago sto je Tomo postavljen na tu funkciju. Prvo da vidimo sta misli da uradi i kako ce odradjivati taj deo posla,a drugi razlog sto mi je pun ku... ovih nasih "demokrata" i njihovog lizanja dupeta zapadu. Sta koga boli ona stvar koga cemo mi u Srbiji izabrati za predsednika skupstine ili predsednika drzave.
Ako cemo realno ovo je demokratija. Vecina je izabrala radikale...molim lepo.
Prvi potezi EU i Saveta Evrope 8. maj 2007. | 10:51 -> 19:57 | Izvor: B92, FoNet, Beta Beograd -- Nakon izbora Tomislava Nikolića EU odložila parafiranje sporazuma o vizama, a Savet Evrope otkazao podizanje zastave u Beogradu.
Kurvinu mamu bezobraznu vam jebem...
Citat
Istovremeno, odloženo je parafiranje sporazuma Srbija-EU o viznim olakšicama i readmisiji zbog, kako tvrde izvori B92, izbora Nikolića.
Kako saznaje B92 u krugovima bliskim Evropskoj uniji, jedan od prvih dokaza zabrinutosti Brisela zbog političke situacije u Srbiji moglo bi bitidalje odlaganje parafiranja sporazuma o viznim olakšicama i readmisiji.
pa pretpostavlja se da vam vize neće ni trebati pošto će Srbija sada da bude kao Amerika , nego uvedite vi svima vize pa mlatite lovu na vizama i poskupite cijene tranzita 500% ...... i eto para samo tako
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
I ja bi tako napravio da imam pravo glasa , pa da vidimo čija majka crnu vunu prede ..... napokon
Ne kontam tvoje postove? Sta je cilj ovih tvojih komentara? Dali neko podjebavanje ili sta? Iskreno ne razumem sta zelis postici sa ovim tvojim smajlijima i ovom recenicom "čija majka crnu vunu prede" ?
I ja bi tako napravio da imam pravo glasa , pa da vidimo čija majka crnu vunu prede ..... napokon
Ne kontam tvoje postove? Sta je cilj ovih tvojih komentara? Dali neko podjebavanje ili sta? Iskreno ne razumem sta zelis postici sa ovim tvojim smajlijima i ovom recenicom "čija majka crnu vunu prede" ?
Kako ne kapiraš ?
Oću da kažem da bi bilo dobro da radikali pobjede i krenu u ostvarivanje svojih obećanja ( čija majka crnu vunu prede ) , znaš da su prijetili svim neistomišljenicima , nevladinim udrugama , susjednim državama itd. itd. a to ne da je smiješno nego ubija , pa evo i smajli
Inace pored ovih stranih reagovanja koje je neko naveo danas je na beogradskoj berzi zabelezen najveci pad od kako ona postoji. Procene su da smo danas izgubili oko 500 miliona evra!!!! Isto tako evro je poceo da skace i u nekim menjacnicama je dostigao vrednost od 82 dinara. Kazu da bi i jos vise skocio da NBS nije prodala 37 miliona evra danas.
Prvi potezi EU i Saveta Evrope 8. maj 2007. | 10:51 -> 19:57 | Izvor: B92, FoNet, Beta Beograd -- Nakon izbora Tomislava Nikolića EU odložila parafiranje sporazuma o vizama, a Savet Evrope otkazao podizanje zastave u Beogradu.
Kurvinu mamu bezobraznu vam jebem...
Citat
Istovremeno, odloženo je parafiranje sporazuma Srbija-EU o viznim olakšicama i readmisiji zbog, kako tvrde izvori B92, izbora Nikolića.
Kako saznaje B92 u krugovima bliskim Evropskoj uniji, jedan od prvih dokaza zabrinutosti Brisela zbog političke situacije u Srbiji moglo bi bitidalje odlaganje parafiranja sporazuma o viznim olakšicama i readmisiji.
Sada cu iz inata glasati za radikale i na predsednickim i na svim ostalim izborima
a ti umesto da izigravas zatucanog srbina bi mogao da sprecis vredjanje na forumu jer si ipak-mod! ovaj iznad tebe luduje i nikom nista. i onda se bunite kad ja psujem!?
pa pored ovoliko nesancionisanih divljaka, ko da se ponasa kulturno...divljaci razumeju divljacki.
nikola podjebava nacose u srbiji i smeje vam se svima u lice a vi ne kapirate. bravo nikola! a btw. mnogo off-uje i niko mu nista ne kaze, moze mu se
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina