Ja samo kazem da je bio telegram, na medijima bi se to citalo, na parlamentu svaki radikal za govornicom bi citao, bilo bi lepljeni plakati po Beogradu a mozda bi stavili i pod prozor Dejana Anastasijevica.
'оће неко ово да напише на српском, па да кренем да тумачим?
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Ja samo kazem da je bio telegram, na medijima bi se to citalo, na parlamentu svaki radikal za govornicom bi citao, bilo bi lepljeni plakati po Beogradu a mozda bi stavili i pod prozor Dejana Anastasijevica.
'оће неко ово да напише на српском, па да кренем да тумачим?
Shta ti nije jasno lepo pishe na parlamentu svaki radikal za govornicom, prevod "govornica je preseljena na krov parlamenta gde se odrzhava sednica"
Ako su se politicka govna polarizovala, srpski narod to ne sme! Ne sme se ponoviti ista greska koja je cinjena toliko puta... Boli me kurac i za Tomu Nikolica i za Tadica, Kostunicu i za sve njih skupa, i potpuno mi je svejedno ko ce od njih voditi zemlju, ali nije mi svejedno kada vidim americko i evropsko licemerje, to su ljudi koji tenkovima uvode demokratiju, koji su ''najdemokratskije'' zemlje na svetu, kojima je pun kurac ''stalo'' do Srbije... a koji su se toboze zabrinuli za srpski narod jer je izabrao pogresno. Da, svidjalo se to nekome ili ne, srpski narod je izabrao Tomu Nikolica i on je tu gde jeste, iako nisam pristalica njegove politike, mislim da je bolje da predsednik bude covek kojeg je birao narod, nego da bude covek koji je podoban Amerima i slicnim govnima. Odmah su pokazali svoje pravo lice!
Ponavljam losa je stvar njegov izbor, ali ako cu da biram izmedju izbora srpskog naroda(pa makar bio i los) i izbora americkih tenkovskih demokrata koji nam otimaju zemlju, biram izbor srpskog naroda
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine! Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)! Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
toma je za dva dana napravio više štete našoj ekonomiji nego bombardovanje 99 razmislite vi što imate kredite ili vaši roditelje kolka vam je sad rata,a kolka plata za dva dana ovo nam nije trebalo, dokle će mo biti centralna amerika u evropi jer moramo da budemo najgori jer moramo da se ponosimo sa onim,čega se pametni stide dokle više,bede,inflacija oću da lepo živim,oću da živim o toga što zaradim a ne samo lopovi da žive ko zaštićeni beli medvedi
« Poslednja izmena: 10. Maj 2007, 21:51:11 od fredikruger »