Ne znam kome je promaklo, kada je bio na poklonjenje kao gubernant buduce gubernije. Laze ovaj mu je preneo cestitke predesednika Ruske dume. Oni tamo u dumi nemaju cuke, jer se normalno posalje telegram, a ne kaze ambasadoru: prenesi mu moje cestitke. Ali telex kosta mnogo kopejki, pa Toma kao mali gubernant nije to zavredeo.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Naravno da ne ide telex kada si gubernant udaljene oblasti - slace Tomi pomoc vazdusnim mostom po ugledu na snabdevanje Zapadnog Berlina. Duma ne treba da te cudi, tu ima dosta obozavalac lika & dela Slobodana Milosevica, Uostalom oni su udomili Miru Markovic i nesudjenog gazdu Bambilenda. Tamo je i general Vlastimir Djordjevic koji je pobegao iz zemlje zbog povezanosti sa masovnim grobnicama u Batajnici i drugim lokacijama po Srbiji.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2007, 20:46:13 od danilobg »
Ja samo kazem da je bio telegram, na medijima bi se to citalo, na parlamentu svaki radikal za govornicom bi citao, bilo bi lepljeni plakati po Beogradu a mozda bi stavili i pod prozor Dejana Anastasijevica. Ruska duma cestita vojvodi Tomislavu Nikolicu na izboru mesta za predesednika parlamenta Srbije, buduce Ruske gubernije. Uz izkrene zelje da tamo ostane do pripajanja Rusiji kada ce ga zameniti Donski ataman.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic