Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 85033 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Qtek 小米
Анализирао сам радикалске форумаше на пријатељском форуму српскинационалисти.
74% форумаша подржава СРС, а свега 26 % Томин СНС.
А чак и у анкети у тој теми на којој је могао да гласа свако без регистрације, Тома је узео 41%, а ипак када су се пребројали форумаши дошли смо до правог процента.
Мислим да је и то јасан показатељ, за разлику од наручених жутих анкета из блица.

Сви знамо да се ради о младим људима,а да су корисници форума старији радикали, Томина подршка би била још мања.
nemoj da gledas samo pristrasne forume, pazi ja bas mislim da je rezultat kontra postavljen daj da sacekamo sledece izbore pa da vidimo ko je bio u pravu nemojmo ovako napamet!
Какав пристрасни форум, то је радикалски форум. И на теми која гласи ''СРС или Напред Србијо (касније СНС)'' (преко 80 страница која је активна од почетка раздора) за Тому се изјаснило свега 26% форумаша. Па које је боље интернет место за проверу расположења радикала него домаћи форум, неће ваљда форумаши бееее-92 да дају суд о томе.
Као што сви знамо на форуму се окупљају млади људи и зато је Томина подршка од 26% максимална.

Значи да се данас одрже избори, Томин СНС би максимално добио четвртину радикалских гласова, то је неких 7,5 % гласова. Не знам колико још могу да привуку гласова радикалских апстинената и уопште не-радикалских гласова, али ово је процена са једног места где се окупљају радикали и радикали-напредњаци.
Наравно најлакше је живети у заблуди која сервира жути блиц са насловом ''за 5 дана неће више бити радикала''.  Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2008, 17:38:02 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung Galaxy S10
Значи да се данас одрже избори, Томин СНС би максимално добио четвртину радикалских гласова, то је неких 7,5 % гласова.

Daa, al' u mudima. Znam mnogo ljudi koji su podržavali i glasali za radikale, i svi do jednog, ali bukvalno SVI sada podržavaju Tomu. Što se mene lično tiče, da su sutra izbori, ne bih glasao ni za jedne, ni za druge, a ni za treće, ne bih ni izlazio na izbore, nema više za koga ni da se glasa.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Qtek 小米
Значи да се данас одрже избори, Томин СНС би максимално добио четвртину радикалских гласова, то је неких 7,5 % гласова.

Daa, al' u mudima. Znam mnogo ljudi koji su podržavali i glasali za radikale, i svi do jednog, ali bukvalno SVI sada podržavaju Tomu. Što se mene lično tiče, da su sutra izbori, ne bih glasao ni za jedne, ni za druge, a ni za treće, ne bih ni izlazio na izbore, nema više za koga ni da se glasa.
У пази молим те, апстинент познаје радикале који су колективно напустили СРС, баш занимљиво.
Нема везе ја сам пре тебе рекао да ја од свих радикала, не рачунајући родбину, не знам ни једног који је прешао код Томе.
А ја сам једини био са ставом 'па нека можда ћемо тако освојити више', сви остали су били у фазону 'издао нас је ... оставио Шешеља када је напотребнији  ... плаћеник ... нови Тадићев европејац'.
Ја и даље мислим да ћемо заједно узети више и преварити непријатеља, али не могу да тврдим да Тома ужива толику подршку коју му приписују блиц и остале жуте анкете.
Време је пред њим, може да напредује, али тренутно не може да рачуна ни на четвртину радикала.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
Shto babi milo to joj se i snilo ... Pa ko je doneo SRS-u toliku kolichinu glasova ? Nikolic, naravno. To su glasovi razocharanih, a ne radikala. Radikala je jako malo i oni ce uvek biti uz Sheshelja. A nacionalistichki forum ti nikako nije reprezentativan uzorak, nemoj da se brukash tako.
Oni nisu navukli 2.000.000 na prichu o nacionalizmu vec na prichu o socijalizmu ... borba protiv korupcije, hleb tri dinara, idi mi, dodji mi ...
To donosi glasove, a ne "Car" Lazar, Rusija i Amerika ... shto je jeftina zabava za shiroke narodne mase.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ало Гамбино што си Индијанац. На ''страначки'' форум регистроваће се и у анкетама учествовати људи које странке сврставају под ''сигурни гласови''.  Да не помињем партијске активисте. СВИ они заједно не чине 10% гласова које добија једна странка на изборима. Оних 90% је битно.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia samo Nokia
Shto babi milo to joj se i snilo ... Pa ko je doneo SRS-u toliku kolichinu glasova ? Nikolic, naravno. To su glasovi razocharanih, a ne radikala. Radikala je jako malo i oni ce uvek biti uz Sheshelja. A nacionalistichki forum ti nikako nije reprezentativan uzorak, nemoj da se brukash tako.
Oni nisu navukli 2.000.000 na prichu o nacionalizmu vec na prichu o socijalizmu ... borba protiv korupcije, hleb tri dinara, idi mi, dodji mi ...
To donosi glasove, a ne "Car" Lazar, Rusija i Amerika ... shto je jeftina zabava za shiroke narodne mase.

Zaboravio si i cuvene Tomine reci: "Ovo su sve Srpski domacini"  Smile Smile Smile

Aj da pitam sad ove radikale: Da za mesec dana budu predsednicki izbori,KO bi vam bio kandidat ?

Vjerica Radeta ili Dragan Todorovic ?  Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2008, 20:41:09 od peraperic123 »
IP sačuvana
social share
sreca,sreca,radost. . . . . . . . . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Flock 1.2.6
mob
Samsung Galaxy S10
 Smile Smile Smile
Jedino ova nova, nije loša, inače od onih lezbo-akrepa je i Bog dig'o ruke  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Smile Smile Smile
Jedino ova nova, nije loša, inače od onih lezbo-akrepa je i Bog dig'o ruke  Smile

Иначе та нова је била уредница оног њиховог страначког гласила, Велике Србије. И својевремено је скренула пажњу на себе текстом у коме Љиљи Смајловић, тадашњој уредници Политике поручује да орални секс није нешто прљаво и срамотно и да проба јер ће јој се свидети.   Smile

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile Smile Smile
Jedino ova nova, nije loša, inače od onih lezbo-akrepa je i Bog dig'o ruke Smile
Cekaj sad ... nesto mi sad nije jasno ... pa zar nisu LDP lezbo-akrepi (ko li vam samo smislja te atribute?  Smile ).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Flock 1.2.6
mob
Samsung Galaxy S10
Иначе та нова је била уредница оног њиховог страначког гласила, Велике Србије. И својевремено је скренула пажњу на себе текстом у коме Љиљи Смајловић, тадашњој уредници Политике поручује да орални секс није нешто прљаво и срамотно и да проба јер ће јој се свидети.

E i ima usta za oral, baš fantastična Smiley

Smile Smile Smile
Jedino ova nova, nije loša, inače od onih lezbo-akrepa je i Bog dig'o ruke Smile
Cekaj sad ... nesto mi sad nije jasno ... pa zar nisu LDP lezbo-akrepi (ko li vam samo smislja te atribute?  Smile ).

Jesu, s' akcentom na mentalni akrepi, a reč akrep je stara srpska reč, jedan opisni pridev koji verodostojno opisuje to što opisuje, vidi u rečniku šta znači  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.