Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 85046 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Lisno sma svojim ocima video kad mu je rekao: g-dina Seselj, ostavite paradu.Ovo su proverene stvari i postavke, i ne morate ucestvovati ako ne poznajete. Pocrveneo je ko bulk
Nemaš ti blage veze i lupetaškao po obicaju , Šešelj nikada ni pred kim nije crveneo a pogotovo pred "žmirkavim" !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Nokia 300
neznam ko je zmirkavi ali mislim da seselj nije tip licnosti koji crveni pred nekim.ima on drugih nacina da reaguje kada je mozda u neprijatnoj situaciji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung XYZ1004
Zmirkavi a.k.a Kostunica..... bas bi voleo da vidim tu scenu u kome Seselj crveni pred tunjavim Kostunicom  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
neka bude da seselj ne dokazuje besmislenost haskog suda,ali sud koji oslobadja nasera orica i haradinaja pa majku mu kakav je to po tebi sud.ili ti mislis da su ova dvojica zaista neduzni? Smile
Ja igram fudbal a ti basket.
pa ne govorim ti ja o smislenosti haskog suda, nego o farsama Urangutana.
A to da li je on crveneo ili ne, mali ste, niste prosli, niste videli i sta cuvam.
Kostunica stavlja u pravnim naukama u mali zdep Seselja.
Seselj je priucen pravnik. Nije on studirao pravo nigde, samo vam to covek ne moze utuviti u glavu.
Vase su informacije Kurir i Velika Srbija.
Niko njega ne uzima za ozbiljno sa teorijama sta je bilo pre: Srbin ili Ameba. Smile Smile Smile
Crveneo je bre bar tri puta pred zmirkavim na TV, a ovo sto vam ja pricam, ne trazim da mi verujete, ali video sam svojim ocima 94-e i to na zatvorenom sastanku.
 Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Seselj je priucen pravnik. Nije on studirao pravo nigde, samo vam to covek ne moze utuviti u glavu.
Vojislav Šešelj je rođen 11. oktobra 1954. godine u Sarajevu, gdje se školovao i diplomirao za svega dvije i po godine na Pravnom fakultetu 1976 , najmlađi doktor nauka bivše SFRJ itd... Dakle ti si težak slucaj banderaša koji  je fijuknuo i umislio sebi da je neki strucnjak za politiku sve uz gomilu laži !
Citat
ali video sam svojim ocima 94-e i to na zatvorenom sastanku.
U Mitrovici u zatvoru , bio sam i ja tada sa Koštunicom u obilasku , ti li si onaj matori pijanica što mi je tražio da popuši ?  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2008, 15:36:41 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Vojislav Šešelj je rođen 11. oktobra 1954. godine u Sarajevu, gdje se školovao i diplomirao za svega dvije i po godine na Pravnom fakultetu 1976 , najmlađi doktor nauka bivše SFRJ itd... Dakle ti si težak slucaj banderaša koji  je fijuknuo i umislio sebi da je neki strucnjak za politiku sve uz gomilu laži !
Citat
ali video sam svojim ocima 94-e i to na zatvorenom sastanku.
U Mitrovici u zatvoru , bio sam i ja tada sa Koštunicom u obilasku , ti li si onaj matori pijanica što mi je tražio da popuši ?  Smile Smile Smile

Zaboravio si da kazes da je Seki doktorirao na tezi "Uticaj socializma na rast domacih ovaca" bukvalno.
Takodje da je jedno vreme bio pouzdan kadar Mike Spiljka. I jos nesto. Sekija su zarobili
Hrvati, i pustili jer ___________ ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Sin je Nikole Šešelja. Porodica Šešelj potiče iz Donje Hercegovine, iz sela Maljeva Ljut u Zavali.

Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu za dve i po godine 1976, a zatim i magistrirao 1977 („Marksistički koncept naoružanog naroda“). Doktorirao je u Beogradu 26. novembra 1979. godine, disertacijom na temu „Politička suština militarizma i fašizma“. Najmlađi je doktor nauka[2] u tadašnjoj SFRJ. Od 1981. do 1984. radio je kao asistent profesora predajući na Političkim naukama na Sarajevskom univerzitetu.

клик

Зашто сереш поред рупе? Ако имаш шта паметно рећи, реци а ако немаш пали на ону аутономашку тему Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Zaboravio si da kazes da je Seki doktorirao na tezi "Uticaj socializma na rast domacih ovaca" bukvalno.
Zaboravio sam da kažem da samo lud i onaj kome smrde noge može reci "Seselj je priucen pravnik" ti si prvo ili drugo ili oboje ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Vucic od Srede Tomin zamenik

Bivši generalni sekretar SRS-a pristupa Nikolićevoj stranci sredinom sledeće nedelje, za njega su rezervisani mesto zamenika predsednika i članska karta broj dva

Aleksandar Vučić će najkasnije do naredne srede postati član Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, saznaje Press. Vučić će dobiti člansku kartu broj dva, a biće i glavni kandidat za mesto zamenika predsednika partije, dok je predsednička fotelja rezervisana za Nikolića. SNS bi već u četvrtak trebalo da bude i zvanično registrovan, a u registar će kao ovlašćeno lice biti upisan Tomislav Nikolić.

- Vučić je definitivno prelomio. On i Nikolić već nekoliko dana vode ozbiljne razgovore o organizaciji i radu budućih naprednjaka. Saglasili su se oko svih detalja. Članska karta SNS-a broj jedan rezervisana je za Nikolića, koji će biti i predsednik stranke, dok će Vučić sa brojem dva obavljati funkciju zamenika predsednika. Još jedino nije definitivno odlučeno da li će članska karta sa brojem tri pripasti Jorgovanki Tabaković ili generalu Božidaru Deliću - objašnjava naš sagovornik iz vrha naprednjaka.

Biće iznenađenja

Izvor Pressa kaže da se još ne zna koliko će SNS imati potpredsednika.

- Ima predloga da potpredsednika bude između tri i pet. Među njima će se sigurno naći gospođa Tabaković i general Delić, ali je moguće da na tako visokoj funkciji bude i nekih iznenađenja. Ne zaboravite da su članstvo u SNS najavile i mnoge javne ličnosti, među kojima i književnik Brana Crnčević, profesor Oliver Antić... - kaže sagovornik Pressa.

U Srpskoj naprednoj stranci juče nisu hteli zvanično da prokomentarišu saznanja Pressa, ali su nam rekli da je Aleksandar Vučić „svakako dobrodošao".

- Naša vrata su širom otvorena za svakoga ko želi da pristupi SNS-u, a posebno se to odnosi na Aleksandra Vučića. On je jedan od najpopularnijih političara u Srbiji i njega bi poželela svaka stranka! Prema našim procenama sa terena, čak oko 75 odsto odbora, funkcionera i članova SRS-a već je prešlo u Srpsku naprednu stranku. Iako se još nismo zvanično registrovali, ubeđen sam da smo u ovom trenutku mnogo jači od naših dojučerašnjih partijskih drugova. Ljudi nas svakodnevno zovu iz odbora SRS-a širom Srbije, hoće da pređu kod nas - priča koordinator SNS-a Nebojša Stefanović.

150.000 članova

On je za Press naveo i neke konkretne podatke. Stefanović tvrdi da je od 22 odbornika SRS-a na opštini Novi Beograd, Nikoliću pristupilo 16, na Paliluli 15 od 19, na Vračaru šest od 11... U Mladenovcu se od 20 „šešeljevaca" čak 13 priklonilo naprednjacima, u Obrenovcu je samo troje ostalo uz SRS, dok je 13 odbornika podržalo Nikolića, u Rakovici se od 25 radikala za SNS opredelilo 20....

- U Skupštini Beograda klub „Napred, Srbijo" ima sedam odbornika, u Subotici je od osam odbornika kod nas prešlo sedam! Naših je i 14 u Sremskoj Mitrovici od 20 koliko je radikala bilo u skupštini opštine... Malo li je za početak! Siguran sam da ćemo već prvog dana posle registracije imati nekoliko desetina hiljada članova, a za mesec dana i više od 150.000 - optimista je Stefanović.

Na pitanje kako će naprednjaci proslaviti registraciju stranke, on kaže da će proslave biti, ali ne neke velike:

- Još nismo o tome razmišljali, ali sam siguran da će biti neke proslave. I to verovatno u stranačkim prostorijama istog dana kada SNS bude upisan u Registar stranaka.

Izvor: Press
« Poslednja izmena: 03. Okt 2008, 02:25:37 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
Makakve ovce bre. Seselju das da cuva dve ovce i izgubi tri. Tu nauku on nije savladao.
Njemu je Pozderac dao diplomu iz narodne odbrane za tri dana i promovisao ga u genijalne kadrove, pa je posle kad je trebalo da ga promovise u ck Bosne izabrao Mikulicevog kadra.
Onda je psihopata popizdeo i postao Titov chetnik, malorus, veliki Srbin itd.
Sve je tako trazio sebe po zatvorima u Zenici i Beogradu, dok nije genijalac dosao na sjanu ideju da postane Slobin omiljeni opozicionar.
Zaduzen za skandale i unistavanje srpke pameti.
Imao je tesku sirovinu, sve dezertere iz Bosne i Krajine pa je sveto trajalo dok se politika udbe nije promenila.
Ubedjivao je svoju genijalnost, telohraniteljima i silom.
Sad ga pusi u Hagu sa odbranom: jeste seseljevac nije seseljavc a iskreno se nadam da ce doci da ga ispusi ovde gde je zakuvao do kraja.
On je davno proslo vreme za Srbiju a mozda je i aorist.
Afera pancir ce se zavrsiti sivenjem ludacke kosulje za Urangutanske potrebe. Smile Smile Smile
Sad je Toma Napredni omiljeni opozicionar, a on ce zavrsiti kao sto sam rekao u ludackoj kosulji.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.