Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 85007 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Чека се Вучић ко озебло сунце код ових напредњака... а за то време му радикали нађоше замену, Елену Божић - Талијан

Е сад већ могу да повежем Hot Lips и ген-сека радикала... Smile

« Poslednja izmena: 03. Okt 2008, 17:10:56 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
Za razliku od Djelica on moze napolju samo da pere sudje.
I to ti bila faca na politickoj sceni Srbije? Bedna kreatura, jednog ispusenog rezima. Video da su se rivali za lihvarstvo i kamatarstvo u Srbiji pomirili, a jos se nadao da ce postati gradonacelnik.

Bre radikali 'chase of Vucic' ceka sve vas. Ovo sa Zrenjanincem je samo maska za destine koji ce u bajbok, a da ne mogu reci da su po stranackoj liniji.
Tu je drug Ivica pendrek koji ce vam objasniti da zakon mora da se postuje. Smile Smile Smile

Hajde trk tamo sa Tomom Naprednim da i vi budete omiljena opozicija. Smile Smile Smile

Nepodobna opozicija ce kod Legije na reedukaciju. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Okt 2008, 20:10:58 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Qtek 小米
Анализирао сам радикалске форумаше на пријатељском форуму српскинационалисти.
74% форумаша подржава СРС, а свега 26 % Томин СНС.
Мислим да је и то јасан показатељ, за разлику од наручених жутих анкета из блица.

Сви знамо да се ради о младим људима,а да су корисници форума старији радикали, Томина подршка би била још мања.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia samo Nokia
Мислим да је и то јасан показатељ, за разлику од наручених жутих анкета из блица.

Сви знамо да се ради о младим људима,а да су корисници форума старији радикали, Томина подршка би била још мања.

To nisu ljudi koji podrzavaju SRS jer znaju i oni ko je ostao da ih vodi,nego su to ljudi kojima je Seselj sve i svja....sva pamet ovoga sveta,idol,kralj,car,prvak u skoku u dalj....... Smile

kratko: luzeri kao i on sam......... Smile
IP sačuvana
social share
sreca,sreca,radost. . . . . . . . . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
Kazem ja bih voleo da ga vidim na slobodi.
Prva stvar koju ce se suociti ce biti mediji. Na medijima ce biti samo zlo. Onda ce uslediti eksces.Jer on moze biti genije samo uz silu.
I najmanji eksces ce mu doneti opet bajbok. Sve po zakonu sto bi drug Ivica rekao.
Onda ce neko reci: nemojte tako maltretirati coveka, vidite da je bolestan. Humano je leciti ga.
I onda ce se kod panzir Dragica naruciti kosulja za lecenje.
Novokomponovani lihavari u Srbiji su se ujedinili.Nabedjene dvolicne patriote su luk i voda za njih.
kako god hocete radikali, ali najbolji posao koji ce te imati u zivotu ce vam biti malterisanje vila kod chedoida.
Moracete nekako prezivati, jer niste vise potrebni pa stoga ni Kurir, ni burek ni pivo nece vise biti za dzaba. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Nokia 300
lepo bi bilo kada bi nas narod prestao da voli i da navija svim srcem za neke politicke opcije i licnosti kao da je na fudbalskoj utakmici vec da realno sagledamo koja opcija nas moze pomeriti sa mrtve tacke koja traje godinama.od 1990 pa do danas nije se pojavila bas nijedna stranka koja bi dovela do nekog konkretnog napretka naseg drustva i vreme je da se zestoko menja ako treba kao italijani i po 5 vlada godisnje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
lepo bi bilo kada bi nas narod prestao da voli i da navija svim srcem za neke politicke opcije i licnosti kao da je na fudbalskoj utakmici vec da realno sagledamo koja opcija nas moze pomeriti sa mrtve tacke koja traje godinama.od 1990 pa do danas nije se pojavila bas nijedna stranka koja bi dovela do nekog konkretnog napretka naseg drustva i vreme je da se zestoko menja ako treba kao italijani i po 5 vlada godisnje. Smile
da to menjas treba ti funkcionalna drzava. I Jevreji usred rata menjaju vlade kako im se cefne, ali zato drzava radi.
jasan ustav, jasni zakoni, jasni principi i zdravo trziste.
Ti si Kondoricu mozda izgubio vreme od 90-e ali oni nisu bato.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E

nemoj da gledas samo pristrasne forume, pazi ja bas mislim da je rezultat kontra postavljen daj da sacekamo sledece izbore pa da vidimo ko je bio u pravu nemojmo ovako napamet!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Krasić: Nikolić "pomaže likvidaciju Šešelja"

Član pravnog tima za odbranu Vojislava Šešelja pred Haškim tribunalom Zoran Krasić optužio je danas bivšeg zamenika predsednika te stranke Tomislava Nikolića da pomaže "likvidaciju Vojislava Šešelja koji je u Hagu optužen bez ijednog dokaza"

Nijedan od 40 dosadašnjih svedoka nije pomogao tužilaštvu da učini verovatnom postojanje bilo koje tačke optužnice protiv Šešelja, rekao je Krasić na konferenciji za novinare.

On je istakao da se Šešelj šikanira u Haškom tribunalu i da su sudije i tužilaštvo odali priznanje bivšoj "desnoj ruci", odnosno "saradniku Haškog tribunala (Tomislavu Nikoliću) za ono što je u proteklih mesec dana uradio", rekao je Krasić.

Prema rečima Krasića, Nikolić je doprineo da se Šešelju ukinu privilegovane komunikacije koje podrazumevaju da ne postoji mogućnost prisluškivanja takvih razgovora, jer kakava je svrha komunikacije sa Šešeljem ako će to neko da prisluškuje.

Šešelj je najavio da će i dalje sam da se brani, ali to koriste protiv Šešelja i tužilaštvo i sud i nastoje da mu nametnu branioca, navodeći da ne komunicira sa braniocem, rekao je Krasić.

Nikolić je "čedomornik i pokušava da uništi nešto što je 18 godina stvarao", ocenio je Krasić, govoreći o Srpskoj radikalnoj stranci i dodao da je Nikolić na strani onih koji žele da se Šešelju nametne branilac po svaku cenu.

Svi koji učestvuju u tom poduhvatu sigurni su da Šešelj neće to da prihvati, a onda kao posledica štrajka glađu predstoji "likvidacija Šešelja, kojom će biti zadovoljni i Nikolić i svi na vlasti u Srbiji", kazao je Krasić i dodao da Nikolić ide još dalje i napada i svedoke Šešeljeve odbrane.

Sve što su uradili Nikolić i grupa oko njega, pokazuje da se radi o ljudima kod kojih "postoje predispozicije da se bave ubistvima", kazao je Krasić. "Ta grupa će neznatno da se poveća za koji dan sa navodno još nekim žrtvama Šešelja", dodao je Krasić.

On je naveo da ta "izdaja i otpadništvo" imaju za cilj da pomognu srpskim neprijateljima da završe prljav posao u Srbiji za koji je Šešelj smetnja, a koji žele da rasture Srbiju.

Krasić je rekao da nije zatvoreno pitanje Kosova i Metohije, da se otvara pitanje Vojvodine i da postoji pitanje da li vlast u Srbiji funkcioniše i da su ranjiva Srbija i neznatno oslabljena Srpska radikalna stranka preduslov za rasturanje Srbije.

On je ocenio da je "Šešelj kost u grlu Borisu Tadiću i Tomislavu Nikoliću" i da "Nikolić u koaliciji sa Tadićem želi da pomogne onima koji su rešili da ubiju Šešelja" koji je u Hagu "optužen na osnovu lažne optužnice bez ijednog dokaza".

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
Bas bi mi bilo zao da Toma Napredni ubije Seselja! Stvarno nije u redu.Bilo bi interesantno videti Seselja malo na slobodi. Do prvog incidenta.
On kad oseti da mu genijalnost popusta, odmah koristi kore od banane i revolvere.
A njemu recimo za razliku od pametnih ljudi, kojima smeta publicitet, on ti je vrsta genijalca kojem publicitet treba po svaku cenu. Inace ode genijalnost u WC solju.
Cujem sinoc radio Vatikan imao smetnje. Mora da je Toma nesto brljao sa papom, protiv Sekija.
Dozivljaj sa Hadikalima ne bi bio potpun, ako se Seki ne bi vratio. Skupi tako par hiljada svojih pa moras da vidis: Srbiiiii, amebe pa Srbiii, mali Rusiiii pa setanje ulicama, pa mi smo Srbiiiii majku vam islamsku. A i vi Madjari niste bolji. Dajte nam da zhderemoooo to je nase srpko pravo, majku vam ustasku.

Ja bih predlozio ako neko ima sofver za peticiju, da svi potpisemo da Toma ne ubije Seselja.
Da napisemo : Sloboda za Sekija ameba, beba, pubertetski komunista, Titov chetnik, mali veliki Rus i konacno svrsavanje: nas Srbin.
Aaaa i Oric se kratko radovao, Izgleda svima doqrchile patriote. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.35 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.