Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 85584 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 779
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mogli bi da se zovu "Slobodni radikali"

Mozda :

"Maxi - malno slobodni radikala"  sa  " zuto-plavim deltoidnim grbom" .  Smile

"Sta to radis , bre , kuuumeeeee"  Smile Smile Smile

Da  li se to "istorija ponovo ponavlja" ?  Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 13:29:55 od yuhuu »
IP sačuvana
social share
Ausvic , Buhenvald , Treblinka su "Nemacka Industrija Smrti" , a Jasenovac , Jadovno  - "Rucni rad Neovisne Drzave Hrvatske" ..., [b]
A EUropo zdaj...? "Nema alternativu" -  jel`te?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Qtek 小米
Ево, и наш Ђука, форумски колега, је уз Тому Николића:

Крај једне велике причеВладимир Ђукановић

Жалосно је што ћемо се сви ми, који смо до јуче заједно војевали политичке битке, наћи на супротним странама са истом идејом. Идејом слободне Србије

Ових дана боље би ми било да нисам жив. Странка у коју сам се учланио одмах по стицању пунолетства, а давно је то било, пре равно једанаест година, у зениту њене популарности доживела је крај. Нема ништа горе, него када оно у шта сте себе уложили толике године, одједном пукне као мехур и нестане. Шокантно! Признајем, неколико ноћи уназад не спавам како ваља, људски је рећи и да сам плакао као киша, а у једном моменту имао сам утисак да се све око мене срушило. Идеологија, борба, Србија... Тешко је, али не дозвољавам себи да клонем духом.
Зашто се све ово догодило и ко је кривац, нека једног дана историја каже. Жалосно је што ћемо се сви ми, који смо до јуче заједно војевали политичке битке, наћи на супротним странама са истом идејом. Идејом слободне Србије. Разлика је само у концепту како до ње доћи и то је, искрен да будем, мене определило да будем поред Томислава Николића.
О људима који остану у овоме што се још увек зове Српска радикална странка никада ниједну ружну реч нећу рећи. То су били моји дојучерашњи саборци. Са већином њих заувек остајем пријатељ и брат. Свако има право на свој став, а ја искрено мислим да људи, који су сада прва постава овакве СРС, нису способни да спроведу на прави начин оно за шта смо се годинама заједнички борили.
Речи генерала Божидара Делића довољно говоре - ако бирам између Шешеља и Србије, бирам Србију. Др Шешељу свака част на свему. Оно што он чини за српски народ у Хагу је бесмртно. Али, овде у Србији ред је више да се скине марионетски поредак. Није поента бити стално у опозицији, време је да се преузме власт. За тако нешто потребни су одлучни људи, са јасном визијом и програмом. Људи који умеју да дођу до сваког бирача и који знају да балансирају између истока и запада, штитећи при том националне интересе. Људи који неће да срљају у Европску унију по сваку цену, али који ће бити партнери са земљама Европске уније до оне границе док нам те земље не угрожавају интегритет. Људи који ће учврстити савезништво са Русијом и свим осталим пријатељским државама, а Србија Богу хвала има пријатеље у свету. И на крају, потребни су нам људи који ће умети да зауставе даље понижавање Србије. Да ако буде потребно и да клекну пред јачима, али да народ не клечи и да се држава не понижава. Све ово што сам набројао препознао сам у Томиславу Николићу и оним људима из некадашње СРС који су остали уз њега. Овима што остају у овоме што се још увек зове СРС желим све најбоље, али, без љутње, у њима не видим озбиљне људе који би могли да предводе озбиљну националну опцију.
На крају, рез на срцу заувек остаје, јер се једна велика прича која се звала Српска радикална странка нажалост угасила, али нема плакања, идемо даље у нову борбу. Зато, СВИМ СРЦЕМ кажем: НАПРЕД СРБИЈО!!!

извор: Правда

Dragi Đuka, tako mnogo reči smo potrošili u diskusijama, u sučeljavanju. Baš je lepo videti koliko su za njega stavovi koje smo mi protivnici iznosili imali težine, koliko je razmišljao o našim argumentima i uvažavao ih sve vreme. Istina trebao je jedan odlučan iskorak lidera da bi se i on odlučio na iskorak u susret nama. Ah da još samo taj lider nije Toma Nikolić nego neko u koga imam poverenje da će stvarno voditi poklitiku desnog centra možda bi se Đuka i ja sreli u stranci jednom. Za sad ostaje da se srećemo ovde i debatujemo.

U svakom slučaju Đuka dugo te nema. Neko bi mogao da pomisli kako si se sa nama družio samo iz propagandističkih motiva. Budi nam dobro i brzo svrati na debatu.
Са Ђуком сам причао на форуму српскинационалисти (преко п.м.) и ево шта ми је рекао
Citat
Ко је паметан скапираће колико је онај амандман био генијалан потез. Са странке је скинуо бреме да је за излоацију, санкције и све оне епитете које јој лепе, а са друге стране онемогућио је да икада уђемо у ЕУ
Поздрављам Ђуку, иако не подржавам његову нову странку и заиста се све уклапа у моју замисао да као подељени у две странке можемо много више него заједно.
Тома ће можда добити (ако већ није добио) етикету да је Европејац, али само будале могу да поверују у то.
Такође мислим да не би требали да претерујемо у међусобним оптужбама, као што не би смели ни да  будемо превише толерантни, што би створило утисак да смо ми потпуно исти радикали.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Mislim da su njegovi epiteti jos u srednjem veku... sa sve vesticarenjem i bacanjem kletvi...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
Mislim da su njegovi epiteti jos u srednjem veku

ovaj je u 23 veku Smile Smile Smile

car nad carevima...kad god sam u zabludi,on me podseti zasto da ne glasam za ds Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Mislim da su njegovi epiteti jos u srednjem veku

ovaj je u 23 veku Smile Smile Smile

car nad carevima...kad god sam u zabludi,on me podseti zasto da ne glasam za ds Smile
Joj,ovaj lik? Ovaj deluje i izgleda kao čovek koji obožava škembiće...pravi iznutricionista! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Izvini, mrgec... nisam znala da si vatreni ljubitelj dua Jovanovic-Radeta i njihovih klimaktericnih uvreda..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Izvini, mrgec... nisam znala da si vatreni ljubitelj dua Jovanovic-Radeta i njihovih klimaktericnih uvreda..  Smile
njihov sam najverniji fan Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 14:29:01 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ali "Ti si, Tomo, agent CIA"  Smile

K'o da slusam Iliju Cvorovica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6230
mogli bi da se zovu "Slobodni radikali"
Ne mogu da kazem da mi je drago zbog raspada SRS-a, jer ipak su me zasmejavali iz dana u dan (kao Muppet show Smile Smile ), ali opet, to je jedini nacin da Srbija krene napred.  Smile
Jadni mali radikali  Smile
Meni uopste nije drago sto su se g*na raspala. Ja sam samo odusevljen.
A kako ce Srbija krenuti napred? Drugom retorikom kojom se zamajavaju onih 2 miliona polupismenih i ide na njihove glasove?
Obecanja koja se ne mogu ispuniti?
Ako je pametan, ima jedna osoba koja bi mogla da mu organizuje kampanje i ostale medijske stvari, posto Tijanic nije jedina marka u Srbiji.
A koliko sam video i Gordana Susa mu je naklonjena.
Nema Toma taj kapacitet. U prvom redu Vucic usta nojevo dupe, ce mu samo smetati.Taj je mufljuz koji nema pojma gde zivi.
Nisu oni vise ni najmanje opasni, jer sada nemaju vise informacije iz bia-e (udbe) kao sto su imali. Sada informacija ide kod manekena pa ako je pusti.

Meni Tadic nit smrdi nit mirise, ali bato kako ih jebe pa to je antologijski.
Djiki to nije radio tako zestoko.
Maratinski seks sa 'hadikalima'.

Hajde bre 'hadikali' malo kod cigancheta na dilovanje vutre. Oni su sada zauzeti, moraju brzo da delaju, dok se zemljisni katastar ne uradi.

Posle cetena malterisanje kod Chedoida. Ne brinite ima posla za vas. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Po najnovijim informacijama dobijenim od veštica koje žele da ostanu anonimne,Jovanovička će najverovatnije biti izbačena iz SV-a(savez veštica) gde je prokažena kao faktor destabilnosti zbog svog nepopravljivo lepog rečnika a sumnjiči se da je i na platnom spisku SRS-a,frakcije koja želi primat na polju veštičarenja.Što se tiče gospođe Radete ona je,kako kaže naš izvor, izbačena zbog svoje neprilagodljivosti propisima i standardima SV-a iako je više puta bila opominjana da mora da smrša i prilagodi se standardima saveza,jer ne postoje metle xxxxl veličine!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.