Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 85637 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6230
Citat
Na kraju to bi bio i gest osvete iskusnog političara Nikolića prema Koštunici koji ga je onako nekorektno preskočio u svojim šemama sa Šešpeljem

Што би Шкорпи рекао ''ето истресли смо се, иди опери се''   Smile
Ne moze on taj nivo da dostigne.Svakako da ce is dss dzumle preci na njegovu stranu. A znas ko: Oni julovci koji su se tako naglo uspisali u dss.
Ako je pametan, da me poslusa i da si uzme doooooobrog partijskog policajca.
Ne masovnost, nego cast da bude kod njega. Oni sto ce preci kod njega nijedan nije originalan dss-ovac.
To su fake-ovi koji ce unistiti i njega kao sto su uradili sa dss-om.
Zivi bili pa videli, ja vam tvrdim da on to ne moze ali hajde.Sada ste u euforiji a i Tadic ce ga indirentno pomoci do jedne tacke, kada ce trebati da mu se razbije tintara.
Prvo sto bez Maje nece moci nista, jer gubi Vojvodinu.Drugo sto je Sumadija rastrazana izmedju njega, Velje i Kostunice.
Pretpostavljam da ce uzeti primat, ali ne totalan.
A ono sto je najvaznije, nece imati medije.
Sada ga Tija Lija i ostali tetosu ali ce ga posle spustiti na zemlju.
Ima on tu puno posla sa srpskim kapetanima.Raka, Bidza, Palma, velja svak ce na svoju stranu. ne moze Toma to da ujednini. Nema sanse.
Ja bih licno voleo da mu se prikljuce ljudi od kvaliteta, umerene desnice i da se polako izgradi srpska nacionalna stranka, ali jako sam skeptican sa Tominim kvalitetima.
Ovo sto je uspeo, uspeo je preko americkih agencija za consulting u izborima. Sada nece imati para da to plati, pa ce opet biti izlajavanja tipa: leba za tri dinara, jabuke za Rusiju, Juzna Amerika nasa perspektiva.Ima i ministra za to: Jorgovanku pampas.
Jorgovanka bi da pravi alkohol od secerne juznoamericke trske za pogonsko gorivo, a u Srbiji radja secerna repa sa tri puta vecom energetskom vrednosti.Ali jebi ga Jorgovanki lepse da lovi krokodile po Juznoj Americi, nego da savije grbacu u Srbiji. Balvanija se tome divi, a ne obradi prebogate srpske zemlje. Tesko je to raditi. Smile Smile Smile

No vazno je da se djubre odvojilo. Sada treba smradove pokokati. One by one or on bulk. Isto ti je.
Videcemo.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 11:46:55 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Интереснатна је судбина колумниста ''Правде'',од Мире Марковић до Владе Ђукановића!Сви од реда се куну у Србство!А требали би да се закуну у своје новчанике,кад морала и части немају Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
OTERALI NIKOLIĆA!

Centralna otadžbinska uprava SRS-a isključila Tomislava Nikolića i njegove poslanike iz stranke, Toma pravi novu stranku, čeka se Vučić

Pirova pobeda „šešeljevaca"... Gordana Pop-Lazić objavljuje odluku o izbacivanju Tomislava Nikolića iz stranke

Tomislav Nikolić i svi poslanici koji su sa njim osnovali poslaničku grupu „Napred, Srbijo" isključeni su juče iz SRS. Na burnoj sednici Centralne otadžbinske uprave, „šešeljevci" su optužili svog dojučerašnjeg lidera za izdaju i saradnju sa tajkunima i stranim obaveštajnim službama.

Nikolić je prostorije SRS-a napustio pre glasanja i odmah najavio osnivanje nove partije!

Generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić juče se nije pojavio na sednici COU. Kako je objašnjeno, Vučić je i dalje „na službenom putu u inostranstvu", a nezvanično saznajemo da bi Vučić mogao već danas da se obrati javnosti i podrži jednu od strana. Svi izvori Pressa, bliski Vučićevi saradnici, kažu da on više nema nikakve dileme i da će stati na stranu Tomislava Nikolića.

Inače, na sednicu COU zakazanu za tačno u podne među prvima su stigli predvodnici „tvrde, šešelističke struje" - Dragan Todorović, Vjerica Radeta, Gordana Pop-Lazić, Nataša Jovanović i Milorad Mirčić.

„Tajni ulaz"

Deset minuta pre početka sednice pred zgradom zemunskog Magistrata, u kome je sedište SRS-a, u hladovini pod drvetom našli su se „tomisti" Jorgovanka Tabaković, Božidar Delić, Gojko Radić, Stefan Zankov, Dragan Čolić, Mića Rogović, Oto Kišmarton, Zoran Mašić i Zoran Antić. Svi oni su zajedno sa Nikolićem ušli u zgradu Magistrata, ispred koje ih je aplauzom pozdravila grupa od 30-ak ljudi uzvicima „Tomo, Tomo".

Za razliku od njih, ostali članovi COU dolazili su jedan po jedan, većina sa bedževima sa likom Vojislava Šešelja. Generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić nije se pojavio. Među novinarima se pronela vest da je Vučić „ušao na tajni ulaz" kako bi izbegao brojne kamere, ali to se ispostavilo kao netačno.

Dva sata posle početka sednice, Tomislav Nikolić je, poslovično smiren, ali suznih očiju, sa svojim pristalicama napustio sednicu. Nikolić je novinarima potvrdio da je isključen iz SRS-a, da su prevagnuli „oni koju su mu kleli unuke" i da su ga dojučerašnje partijske kolege žestoko izvređale.

Nedugo potom, potpredsednica SRS-a Gordana Pop-Lazić, u pratnji Dragana Todorovića, Milorada Mirčića i Nataše Jovanović, izašla je ispred Magistrata i pročitala saopštenje da je „osuđen pokušaj Nikolića da uništi stranku i izmeni njenu ideologiju pod izgovorom modernizacije i reforme".

Traže mandate

Potpredsednik SRS-a Dragan Todorović rekao je da će SRS u parlamentu nakon isključenja iz članstva, tražiti da joj se vrati 18 mandata onih poslanika koji su nezakonito formirali poslanički klub „Napred, Srbijo". On je ocenio da nema razloga za sazivanje vanrednog partijskog kongresa, zbog toga što je do sada 146 lokalnih odbora podržalo politiku SRS-a.

Jovanovićka i Radeta vređale Tomu

U napadima na Tomislava Nikolića na sednici Centralne otadžbinske uprave juče se naročito istakla njegova sugrađanka Nataša Jovanović, saznaje Press.

Ne okreći se, Tomo... Nikolića u pratnji pristalica obezbeđenje izvodi iz zgrade SRS-a

Jovanovićka, koju je u stranku doveo Nikolić i koja je napredovala pod njegovim patronatom, još pre početka zvaničnog dela sednice najcrnjim uvredama se obrušila na Nikolića:

- Tomo, ti si izdajnik! Ti si agent CIA! Prodao si se „žutima"! Izdao si SRS! - vikala je Jovanovićka histerično na Nikolića čim se on pojavio u sali u kojoj je održana sednica.

Nikolić ju je samo prezrivo pogledao i mirnim glasom joj odbrusio:

- Nataša, sram te, bre, bilo! Pa, svi ovde znaju da bi bez mene bila niko i ništa!

U toku zvanične rasprave, Nikolića je najteže optužila Vjerica Radeta:

- Ti si, Tomo, rob tajkuna, plaćaju te Mišković i Beko, ti si engleski špijun, sve si uradio da razbiješ SRS i da nikad ne uđemo u vlast! Ovo što radiš je sramotno! Razbijaš SRS u trenutku kada Hag hoće da ubije Voju Šešelja!

U tom trenutku, Nikolić je prekinuo Radetu, rekao joj da ne lupeta gluposti, da treba da se stidi, i sa svojim pristalicama pre glasanja napustio sednicu.

Radetino tumačenje izdaje

Poslanica SRS-a Vjerica Radeta izostanak Aleksandra Vučića sa sednice Centralne otadžbinske uprave prokomentarisala je juče na vrlo zanimljiv način:

- Vučić nije izdajnik. U stvari, on još nije izdajnik! Sve dok ne izabere stranu neću da komentarišem njegov postupak - rekla je Radeta.

B. BOJIĆ

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Citat
- Tomo, ti si izdajnik! Ti si agent CIA! Prodao si se „žutima"! Izdao si SRS! - vikala je Jovanovićka histerično na Nikolića čim se on pojavio u sali u kojoj je održana sednica.

Citat
- Ti si, Tomo, rob tajkuna, plaćaju te Mišković i Beko, ti si engleski špijun, sve si uradio da razbiješ SRS i da nikad ne uđemo u vlast! Ovo što radiš je sramotno! Razbijaš SRS u trenutku kada Hag hoće da ubije Voju Šešelja!

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Vučić nije izdajnik. U stvari, on još nije izdajnik! Sve dok ne izabere stranu neću da komentarišem njegov postupak - rekla je Radeta.
Vučić je sumnjivo lice...a kad bi ga Radeta uhvatila bio bi i neprepoznatljivo lice! Smile
Bože dragi,koji su ovo šljamovi...proglašavaju izdajnike po potrebi i principu "eci peci pec,ti si mali izdajnik...ispadaš"! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Tomislav Nikolić i svi poslanici koji su sa njim osnovali poslaničku grupu „Napred, Srbijo" isključeni su juče iz SRS
Smile
Citat
Jovanovićka i Radeta vređale Tomu
а Председнички кандидат,зна да то није ништа према оном шта ће добити од Шешеља,а ту му ни Мишковић ни Беко ни Тадић неће много помоћи! Smile
Citat
поверљив неки извор,још једна група која се продала за сићу!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Kahm... to je ponovio u intervjuu za Press... A, s obzirom da je u nasem novinarstvu "intervju" kada deset novinara sacega nekog ispred vrata i postavi mu 10 pitanja... bice da ce se iste stvari pojaviti na vise strana... Smiley

Obratite paznju na nadnaslov...  Smile

Intervju, TOMISLAV NIKOLIĆ, bivši član SRS
SRS ĆE SKROZ DA PROPADNE

Rekli su da sam stranku smišljeno upropastio kada je bila na pragu vlasti, da sam izdao Vojislava Šešelja... Nisam to više mogao da slušam, pogledao sam na sat i video da mi ističe parking...

Moja stranka će se boriti za Kosovo, ali i za približavanje Srbije Rusiji i Evropskoj Uniji... Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić kaže da je jučerašnju sednicu Centralne otadžbinske uprave (COU), na kojoj je isključen is SRS-a, napustio pre kraja jer nije mogao da sluša „napade i klevete svojih doskorašnjih prijatelja i ljubimaca". Nikolić u intervjuu Pressu najavljuje da će u programu stranke koju uskoro osniva biti „i borba za Kosovo, ali i borba za približavanje Srbije Rusiji i Evropskoj uniji". On otkriva kako je tekla sednica COU:

- Prvo je Gordana Lazić pročitala pismo Vojislava Šešelja u kome se ja i ljudi koji su stali uz mene optužujemo za izdaju. Usledio je gromoglasni aplauz i već sam tu video kako će sve da se završi. Potom je Dragan Todorović otvorio sednicu i pitao da li neko želi reč. Usledilo je jedno pola minuta samrtne tišine. Taman kada je Todorović hteo da zaključi raspravu, ja sam se javio - prepričava Nikolić dešavanja na sednici COU.

Šta ste rekli bivšim kolegama?

- Da nisam izdao SRS i njegovu ideologiju, da sam sve radio da stranka što više napreduje, i u rezultatu, i u mogućnosti da sarađuje i da bude prihvaćena. Da sam priču o saradnji Istoka i Zapada, zbog koje sam napadan, koristio i u svojoj ličnoj kampanji i u kampanji SRS-a, i da smo tada ostvarili najbolje rezultate u istoriji. Usledili su napadi mojih stranačkih ljubimaca i saradnika, za čiji sam politički uspon dobrim delom ja zaslužan.

Ko Vas je napadao?

- One koje su me klele u parlamentu. Vjerica Radeta, Nataša Jovanović i tako ti koje sam ja politički odgojio i štitio.

Šta su Vam rekli?

- Da predizborne kampanje nisu bile lične nego stranačke. Pa, valjda se za predsednika Srbije bira ličnost, a na parlamentarnim izborima stranka. Rekli su mi još da tu nema ni ličnog uspeha, da ja nisam ni za šta zaslužan, već da je sve što smo uradili plod kolektivnog rukovođenja, da su zaslužni svi. Kazali su da sam upropastio SRS taman kada je bio na pragu vlasti, da sam sve to uradio smišljeno. Upitao sam ih zašto mi to nisu rekli pre pet dana, i rekao im da je SRS tri puta bio na pragu vlasti, ali da nije imao koalicione partnere. I pitao sam ih ko će s njima i ako dobiju 40 odsto na narednim izborima, ko će im biti koalicioni partner?! Zatim su usledile priče o mom moralnom kredibilitetu, političkim greškama, ljudskim manama..

Da li je bilo ličnih uvreda? Šta Vas je najviše pogodilo?

- Rekli su mi da sam engleski agent, špijun, da sam izdao, da sam rob tajkuna, i znate već kakva neargumentovana retorika to može da bude. Zapitao sam se šta su svi oni do pre pet dana radili sa mnom? Najviše me je pogodila izjava Vjerice Radete da sam izdao Šešelja 15 dana pre nego što će mu Hag nametnuti branioca?! To je jako ružno i nisko. Ja bih voleo da se Vojislav sutra vrati, da pobedi tamo... Bez njega, a sa njima takvima kakvi su, SRS će skroz da propadne.

Da li su Vam pominjali kontakte sa Tadićem?

- Šešelj je znao za svaki moj kontakt s Tadićem, kao i sa bilo kim drugim. Znao je i za svaki moj politički potez. Znao je Vojislav i za pare i za moje kontakte s bogatim ljudima. Pa, on mi je rekao da novac za stranačku kasu obezbedim kako znam i umem.

Zašto ste pre kraja napustili sednicu?

- Shvatio sam u kakav će cirkus sve to da se pretvori. Verovatno bi se prisutni takmičili ko će više da me izvređa. Onda bi se i nas 20-ak javljalo, i sve bi potrajalo do uveče, a epilog bi bio isti. Pogledao sam na sat, video da mi ističe vreme za parking, pomislio da tu više nemam šta da tražim i otišao. Nisam više želeo da slušam laži.

Kako se sada osećate?

- Nisam srećan, mada mi se čini da sam odbacio veliki teret koji sam nosio poslednjih dana. Tamo u SRS-u više nema šta da se traži. Oni svojim ponašanjem, izjavama i optužbama najbolje govore o sebi. Idemo dalje. Imam snage da se borim za Srbiju i svoju ideju.

Kada ćete osnovati novu stranku i šta će biti njen politički program?

- Poslanici koji su osnovali klub „Napred, Srbijo", izašli su iz SRS-a jer smatraju da stranka treba da se menja, odnosno da se zastupa politika kojom se brani Kosovo, ali da se ide i ka Rusiji, i ka EU. To je ona priča o odbrani nacionalnih interesa i vezama sa Istokom i Zapadom. U novoj stranci ćemo voditi normalnu politiku koja će svakom građaninu doneti boljitak. Brzo ćemo napisati program i statut. Biće to redizajnirani program SRS-a, prilagođen vremenu u kome živimo.

Ime stranke?

- Još razmišljamo. Ali ćemo veoma brzo sve predstaviti javnosti, iznajmićemo neke prostorije i objaviti kako i gde ljudi mogu da se učlane.

Očekujem da se Vučić odluči već danas

Zašto Aleksandar Vučić nije bio na sednici Centralne otadžbinske uprave?

- To će on najbolje reći kada bude želeo.

Jeste li znali da neće doći ili Vas je njegovo odsustvo iznenadilo?

- Ja se nikada u životu ne iznenađujem, a tek poslednjih dana ništa ne može da me iznenadi. Očekujem da Aleksandar Vučić donese i saopšti svoju odluku kada čuje šta se dogodilo na Centralnoj otadžbinskoj upravi. Možda još danas. Vreme mu je da odluči, a mislim da on zna šta treba da radi. Dosta govori i činjenica da nije bio na sednici kada su mene izbacivali.

D. ISAILOVIĆ

« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 12:23:07 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svi smo mi pomalo radikali  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
SonyEricsson z1010
mogli bi da se zovu "Slobodni radikali"
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mogli bi da se zovu "Slobodni radikali"
Ne mogu da kazem da mi je drago zbog raspada SRS-a, jer ipak su me zasmejavali iz dana u dan (kao Muppet show Smile Smile ), ali opet, to je jedini nacin da Srbija krene napred.  Smile
Jadni mali radikali  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.