Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 85769 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Сад јавише на 202-ци да се Вучић није појавио на Централној Отаџбинској... болује човек... као и ови наши форумски радикали  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.50
Ne dirajte Jovonovicku. Ona je opasna MILF Smiley
Divljao bih po njoj i pritom urlao: EU, EU , EU .." Smiley
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6230
Sta kaze, teske reci? ja mu ne verujem. Smile Gde bi mogli radikali da izuste teske reci?
Zao mi je usta nojevog dupeta. Izgubio grad, a sada i stranku. Smile
A taman se bio naostrio da odmah drugi dan cim ga budu izbrali, sve lopove strpa u zatvor.
Po neki mornar moze ostati bez ladje, ali bez mora to je izuzetan peh. Smile Smile Smile
Hajde bre zuti, isprsite se i dajte coveku prostorije i telefon.
Kompjuter ne treba jer ionako ne znaju da rade na njemu. A sta znas mozda je Pelevic strucan. Iso covek tri puta u prvi i pet puta u drugi razred, pa su mu dali diplomu osmogodisnje skole. Smile Smile Smile

A onim drugima saljite revizora. Smile
Radikali, bre jos baba Jula da pozove Miska da mu kaze: pljuni bre nesretnicima kintu, Vidis da ih je cunami iz Haga udario?
Drzo vas Toma zajedno dok Sekiju nije dosadilo. Jer sam ja najveci skandal majstor ili nisam, rece sebi? rasturaj ta g*na.
Pa nek se vidi ko je seseljevac a ko nije. Smile
Mogli bi malo u Savu da sperete ljagu. Bice ono: kisa pere, vetar susi, policija pegla. Smile Smile Smile
Majku vam klosarsku.Jos im se po neko i sazaljeva.Izeste bre jetru ovoj Srbiji.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2008, 14:46:50 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Чуди ме да ти нико до сада није понудио да пишеш колумну у новинама.
Пера Луковић ти није ни до колена.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
A sta znas mozda je Pelevic strucan. Iso covek tri puta u prvi i pet puta u drugi razred, pa su mu dali diplomu osmogodisnje skole

Мрзи ме да гуглам сада, немам времена али колико се сећам Пелевић је завршио економски факултет (после о-хо-хо година) када је била актуелна прича о Аркановој ССЈ. Негде сам чак прочитао и да је магистар економских наука... можда му је Богољуб Карић потписао диплому  Smile

Тако да човек је образован...  Smile

Чуди ме да ти нико до сада није понудио да пишеш колумну у новинама.
Пера Луковић ти није ни до колена.

а откуд занаш да Шкорпион није Петар Луковић? ааааааааааа?
« Poslednja izmena: 12. Sep 2008, 14:55:54 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat

Зато што је Пера Луковић, иако је људско смеће, ипак духовит.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6230
Citat

Зато што је Пера Луковић, иако је људско смеће, ипак духовит.
Nisam golicljiv Teodora. Smile
Svaka tebi cast, od svih radikala, jedna zenska drzi front. Smile
Ostali se kriju. Dolazi Gotovina, majku mu madjarsku. Smile Smile Smile

Ali dobro bre radikali da vas utesim: za sve je to Tadic kriv. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Николић са "својим" посланицима напустио састанак управе

БЕОГРАД, 12. септембра (Тањуг) - Шеф посланичког клуба "Напред Србијо" у српском парламенту Томислав Николић напустио је данас са својим посланицима седницу Централне отаџбинске управе СРС, јер, како је рекао, нису желели да својим даљим учешћем допринесу да се састанак претвори у "бескрајну свађу".

"Нама није место овде. Ми ћемо ићи својим путем, а Српска радикална странка својим", рекао је Николић новинарима испред Магистрата.

Он је казао да су на седници, којој није присуствовао генерални секретар СРС-а Александар Вучић, изговорене тешке речи.

Седница руководства странке одржана је без присуства новинара, а од 101 члана присутно је било 85.

Николић је додао да очекује да Вучић после данашње седнице "проговори и каже шта је одлучио".

"Уколико не буде задовољан оним што се овде десилом, очекујем да ће поднети оставку на место генералног секретара СРС-а", навео је он и оценио да је Вучићево понашање "превршило сваку меру".

Шеф новоформиране посланичке групе у Скупштини Србије казао је да се лидер СРС-а Војислав Шешељ није телефоном укључивао у рад седнице, а његово писмо је прочитала пторпедседник СРС-а Гордана Поп - Лазић.

Износећи утиске, Николић је рекао да га је највише заболело то што је посланик и члан тог тела Вјерица Радета рекла да је он "издао Шешеља 15 дана пре одлуке Трибунала да му наметне браниоца и да је то урадио зато јер је хтео да преузме стрнаку".

"Волео бих да Шешељ већ сутра дође и преузме стрнаку јер у суротном од ње неће остати ништа, уколико ове дахије наставе да владају њоме", рекао је Николић.

Он је приметио да су најоштрији на седици били управо они који су му, како је рекао, "из срца изашли" и које је политички одгајао.

"Нисам срећан данас", рекао је он и додао да мисли да је "порастао сантиметар-два пошто је одбацио терет који је ових дана носио".

Преносећи дешавања са седнице ЦОУ, Николић је рекао: "За ноћ сам постао најгори човек на свету, криминалац, слуга и обавештајац, али тако је то када дођете у сукоб са делом странке који не жели ништа да промени".

Он је казао да он и посланици који су му се сами прикључили сматрају да СРС треба да се промени и да Србију води и "према Русији и према ЕУ, и да брани Косово", а да је остали део странке остао мишљења да све треба да остане као до сада.

"Пред залазак политичке каријере желим од политике да се опростим тако што ћу своју странку довести до тога да влада Србијом", рекао је Николић и најавио да у формирање нове странке креће наредне седмице, као и да очекује да ће се њој прикључити још многи из СРС-а.

Та странка ће, рекао је, водити нормалну борбу за бољи живот у Србији, имаће бољи програм и идеје и додао да ће "ово мало језгро све изненадити својом снагом".

Николић је указао да је већ на почетку састанка који је почено нешто после 12 сати све било јасно.је већ све било јасно јер су нам одмах рекли да ће нас искључити, а то се могло закључити и по аплаузима након читања Шешељевог писма.

"У том писму Шешељ нас је назвао издајницима", казао је Николивћ.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Шкорпион никако да схвати да нисам страначки војничић.
Него сте бре досадни...и у новинама и на вестима и на форуму, ко шваба тралала!
Лично ми је ово цепање странке било врло предвидљиво, јер су дошли до краја са идеологијом и - шта сад?
Само нек се нешто дешава, макар и негативно, тако ја мислим.
Волим преокрете.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
СРС искључио НИколића и 17 чланова странке

БЕОГРАД, 12. септембра (Тањуг) - Донедавни заменик председника Српске радикалне странке (СРС) Томислав Николић и 17 посланика са којима је формирао нови посланички клуб у српском парламенту искључени су данас из СРС-а, рекла је новинарима потпредседница те странке Гордана Поп - Лазић.

Николић је претходно са својим истомишљеницима напустио састанак управе.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.