Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 85828 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Јел тај Вучић жив уопште?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Umire Smile U sto nece svi da se poubijaju medjusobno. Ovo sam cekao! Raspad pacovske stranke!
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ко би рекао да ће Вучић испасти такав педер, ћути ко печурка већ који дан?
« Poslednja izmena: 12. Sep 2008, 15:21:57 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Umire Smile U sto nece svi da se poubijaju medjusobno. Ovo sam cekao! Raspad pacovske stranke!

Шта бре умире... па он је сада на слатким мукама, размишља шта да тражи од једних а шта од других... па не може да се одлучи.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Nikolić napustio sastanak,Vučić nije ni došao
Petak, 12. septembar 2008. 14:25    

Doskorašnji zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Tomislav Nikolić napustio je sednicu Centralne otadžbinske uprave pre glasanja o njegovom i isključenju poslanika SRS koji su prešli u novoformirani poslanički klub "Napred Srbijo".

Nikolić je novinarima ispred sedišta SRS u Zemunu rekao da je napustio sednicu jer mu je bilo jasno da će biti isključen, kao i zbog toga što je želeo da prekine "beskrajnu svađu". "Izašli smo jer smo videli da nam tamo više nije mesto. Dalje ćemo ići svojim političkim putem, a SRS svojim", rekao je Nikolić.

Rekao je da je na sednici pročitano pismo koje je lider radikala Vojislav Šešelj poslao iz Haga i da su nakon toga usledile "teške reči" na njegov račun i na račun poslanika koji su formirali poslanički klub "Napred Srbijo".

Nikolić je rekao da su ga optužili da je "agent stranih obaveštajnih službi", "sluga" i da je "izdao" Vojislava Šešelja.

Nikolić je potvrdio da generalni sekretar SRS Aleksandar Vučić nije došao na sednicu Centralne otadžbinske uprave i ocenio je da Vučić "još danas" mora da se izjasni o tome da li će ostati u SRS ili će pristupiti Nikoliću.

Nikolić je još rekao da će već od naredne nedelje početi sa formiranjem nove političke partije, da još nije određeno ime te stranke, ali da će to biti partija moderne desnice, koja će se zalagati i za saradnju sa EU i sa Rusijom i za očuvanje Kosova u sastavu Srbije.

On je kao "nezamislive" odbacio optužbe oponenata iz SRS da je iz stranke istupio po nagovoru tajkuna i zatražio da se, ukoliko postoje dokazi za tako nešto, ti dokazi i objave.

Tomislav Nikolić je rekao da u novu stranku neće zvati nikoga posebno od dosadašnjih članova SRS, već da će poziv uputiti "svim građanima Srbije" čim narednih dana stranka bude formirana.

Zajedno sa Nikolićem, kako je sam rekao, sa sednice Centralne otadžbinske uprave, sednicu je napustilo dvadesetak članova te uprave, među kojima i poslanici Jorgovanka Tabaković i Božidar Delić.

Sastanak je počeo nešto posle 12 sati u sedištu SRS u zemunskom Magistratu. Nikolić je na sastanak došao praćen poslanicima njegovog poslaničkog kluba "Napred Srbijo".

Nekoliko desetina građana SRS koji su se okupili ispred sedišta stranke dočekalo je Nikolića aplauzom, a pojedini su mu uzvikivali "izdajnik".

Ispred sedišta stranke je više desetina novinara, a primećeno je i nekoliko patrola policije.

Sednica je zatvorena za javnost, ali su nakon sednice najavljene izjave funkcionera stranke.

Centralna otadžbinska uprava SRS ima 101 člana po statutu, ali ih trenutno ima 98 i svi su primili poziv za sednicu, rekao je potpredsednik SRS-a Dragan Todorović.

On je podsetio da je Predsedništvo radikala zatražilo isključivanje iz partije poslanika koji su pristupili Nikolićevom klubu zbog kršenja statuta partije, dok se protiv Nikolića vodi i postupak zbog iznošenja stranačke dokumentacije van prostorija stranke.

Sednica Uprave SRS je oko 14 sati još bila u toku i po njenom završetku najavljeno je obraćanje funkcionera SRS novinarima.

Toma "oživljava" narodne radikale?

Doskorašnji zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Tomislav Nikolić pregovara sa čelnicima vanparlamentarne Narodne radikalne stranke (NRS) o njenom oživljavanju, potvrdilo je agenciji Beta više izbora.

"Jedina šansa da Nikolić preživi posle razlaza sa Šešeljem je da zajedno ojačamo Narodnu radikalnu stranku i o tome se uveliko razgovara", rekao je predsednik narodnih radikala Radovan Krčmarević "Raka Ejšinger", preduzetnik iz Lazarevca.

Krčmarević kaže da su "pregovori uveliko odmakli", te da se razgovara i sa Majom Gojković, koja je za "građansku opciju, ali bi se te stvari mogle pomiriti".

On je napomenuo da Narodna radikalna stranka neće odustati od svog programa, ali da to nije prepreka u mogućem udruživanju sa strujom Tomislava Nikolića, koji je svojevremeno i bio potpredsednik NRS.

"Šešelja su među radikale doveli Nikolić, Maja Gojković i Dragan Todorović, a Srpska radikalna stranka osnovana je 1991. godine u Kragujevcu", kazao je bivši čelnik narodnih radikala Živko Đurić iz Mionice, gde NRS takođe godinama ima značajno uporište.

Đurić kaže da je na tom kongresu Svetislav Stanojević Šole, lekar iz Osečine, pokušao da objasni da je "Šešelj najveća prevara", ali su ga stranačko i Šešeljevo obezbeđenje izbacili iz sale, a za njim su skup napustili i ostali narodni radikali iz valjevskog kraja.

Prema Đurićevom mišljenju, eventualni problem mogao bi biti Nikolićev "povremeni posprdan odnos" prema kruni i monarhiji u Srbiji, ali smatra da je Nikolić iskusan političar te bi "tu stvar umeo da ispegla".

Aktuelni predsednik narodnih radikala Krčmarević izabran je na tu funkciju u januaru 2008, a 1992. iz SRS izbacio ga je, kako kaže, "lično Šešelj" i uzeo mu obećani poslanički mandat iako je to "platio nemačkim markama".

Krčmarević kaže da NRS, uprkos činjenici da je vanparlamentarna stranka od svog obnavljanja na počecima višestranačja u Srbiji krajem 1980-tih i početkom 1990-tih, danas ima 54 opštinska i okružna odbora.

Najjača uporišta narodnih radikala su u istočnoj Srbiji i Negotinskoj krajini, u okolini Niša i Pirota, oko Vranja, u Požarevcu, Užicu, Arilju, Mionici, Čačku i njihovoj okolini.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Najsmešnije mi je kda kažu kako će ofirati Nikolića za pronevere i seksualne afere tip koji se obogatio na proneveri, pljački i koji se krije iza poslaničkog imuniteta od krivičnog gonjenja za ubistvo i sakaćenje. Još da o tome zna decenijama i nije nikad pisnuo, ali sad hoće. Pa to se zove saučesništvo i prikrivanje zločina.

A Vučić, on je čovek hitno morao da otputuje na prijateljska krokodilska ostrvca, a posle toga mora da pomaže na Kubi bratu Raulu oko nekih strateških pitanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ко би рекао да ће Вучић испасти такав педер, ћути ко печурка већ који дан?

Uvek je bio ljigavac. Kad krene sa onim: Gospodine... dođe mi da povratim. A živo me zanima šta će reći kad izađe iz mišje rupe... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Николић и присталице искључени из СРС

БЕОГРАД, 12. септембра 2008. (Бета) - Централна отаџбинска управа (ЦОУ) Српске радикалне странке (СРС) једногласно је данас искључила из странке досадашњег заменика председника Томислава Николића и остале чланове тог страначког тела који су прешли у Николићев посланички клуб у Скупштини Србије.

Након седнице, потпредседница СРС Гордана Поп Лазић рекла је новинарима да је седници присуствовало 90 од укупно 101 члана Централне отаџбинске управе, а да је након одласка Николића и његових присталица са седнице, сви остали гласали за њихово искључење из странке и ЦОУ.

Она је рекла да је ЦОУ акламацијом прихватила писмо које је лидер СРС Војислав Шешељ упутио из Хага, а да су у дискусији чланови тог тела критиковали Николића и, како се изразила, његову "одметничку групу" због тога што су оценили да су под утицајем страних обавештајних служби намеравали да разбију СРС.

Поп Лазић је потврдила да генерални секретар СРС Александар Вучић није присуствовао данашњој седници и да се није изјашњавао о томе да ли ће остати у СРС.

Према њеној оцени, СРС ће након данашњих одлука бити још јача и да ће остати верна својој идеологији.

Потпредседник СРС Драган Тодоровић рекао је да ће СРС у парламенту, након искључења из чланства, тражити да јој се врати 18 мандата оних посланика који су формирали посланички клуб Напред Србијо.

Он је оценио да нема разлога за сазивање ванредног партијског конгреса због тога што је до сада 146 локалних одбора подржала политику СРС.

Шеф СРС у Војводини Милорад Мирчић рекао је да неће бити утврђивана одговорност Александра Вучића због тога што се данас није појавио на седници ЦОУ.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
ПЕТРОВИЋ:ПОДРЖАВАМО НИКОЛИЋА

ПРОКУПЉЕ , 12. септембар 2008. (ФоНет) - Општински одбор Српске радикалне странке (СРС) у Прокупљу подржао је већином гласова доскорашњег заменика председника те странке Томислава Николића, потврдио је у изјави за ФоНет председник прокупачког одбора радикала Зоран Петровић.

Седница општинског одбора СРС у Прокупљу уследила је након налога централе странке да се усвоји саопштење којим се осуђује иступање Николића из посланичког клуба, који је Петровић одбио.

"Сазвао сам седницу општинског одбора на којој је најпре већином гласова одбачен диктат из централе странке да осудимо Николића, а затим је већина чланова одбора подржала Николића у актуелном сукобу у врху странке", објаснио је Петровић.

Од 40 чланова одбора СРС у Прокупљу, састанку је присуствовало њих 25, од којих је 19 подржало Николића.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
ЛСВ: Радикали пронашли издајнике у својим редовима

НОВИ САД, 12. септембра 2008. (Бета) - Посланица Лиге социјалдемократа Војводине Александра Јерков изјавила је данас да је до раскола са замеником председника Српске радикалне странке (СРС) Томиславом Николићем највероватније дошло јер је радикалмина "очигледно понестало издајника, па су их пронашли у својим редовима".

"Седам месеци након другог круга предсдничких избора радикалима је, очигледно, понестало издајника па су их пронашли и у својим редовима. Тако то бива, ко са Шешељем тикве сади, о главу му се лупају", оценила је Јерков у саопштењу.

Она је подсетила да су радикали на последњим председничким изборима јавност убеђивали да је Николић њихов прави представник, Шешељев кум и најбољи син странке, као и да су сва три пута када је био кандидат СРС-а за шефа државе указивали на његове људске и моралне квалитете тврдећи за све друге да су издајници.

"Драган Тодоровић је још на митинзима крајем јануара позивао народ да гласа за Николића јер ће 'његовим доласком пропасти лопови, а грађани ће почети да се усправљају'. Такође, Војислав Шешељ је и тада послао писмо из Хага, али је онда поручивао да ће 'победа Николића, бити победа Србије, правде, истине и поштења'", изјавила је Александра Јерков.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.