Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 85854 puta)
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Nikolić nije “evropsko lice”

BEOGRAD - Srpski pokret obnove ocenio je da Tomislav Nikolić i drugi doskorašnji funkcioneri SRS nemaju pravo da se javnosti Srbije predstavljaju kao “evropska lica”.
- Ponajmanje prava na to ima Nikolić, koji je prednjačio u najodlučnijim opstrukcijama evropskog puta Srbije - navodi se u saopštenju SPO i dodaje da Nikolić nije bio protiv ratnohušačke i antievropske politike radikala. U ovoj stranci smatraju da Nikolić ostaje “‘vuk u jagnjećoj koži’, a njegovo deklarisano zalaganje za evropski put Srbije “klasičan je primer lažnog predstavljanja i obmane birača”. U SPO tvrde da su radikali od osnivanja svoju politiku gradili na negaciji vrednosti na kojima počiva evropsko društvo.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6230
Sta veli Seki nervozan? Pa zna se sta treba majmunima kad se unervoze! Nek mu daju bananu. Ne koru od banane, da se ne oklizne.
Nek mu posade drvo u dvoristu kazamata. Nek se vere po drvetu.

Bre radikali pocela sednica. Posle sednice kurton i usta nojevo dupe sa Jorgovankom pampas na jednoj strani i narikace i spediter na drugoj.
Mene to ne interesuje. Mene interesuje da Lidija kaze ako je Toma stipkao za guzu. Smile Smile Smile
Ona moze i na jednu i na drugu stranu. Voli ona redaljke.
Kako ne shvatate bre radikali sta je ovde bitno? Jebes evropu. Tamo idemo uspravno.
Lidija promincla je bitna sta ce da kaze. Ovo drugo vec se zna.

A voleo da se malo makljate tamo.Malo modrica, malo rascupane kose. Ko sto sam vec rekao: zoovrt.

Trebao je Palma da vas zove da odrzite Otadzbinski Kongres kod njega u akva parku. Uz Betovena. Smile Smile Smile

Pa posle gde vam je mesto U njegovom Jagodinskom zoovrtu. Smile
« Poslednja izmena: 12. Sep 2008, 12:42:03 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.50
SPO je protiv Nikolica samo zbog konkurencije. Nacionalnom partijom zeli da se predstavi i SPO pa im zato smeta Toma.
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Писмо др Војислава Шешеља
Браћо Срби и сестре српски радикали,
Чланови Централне отаџбинске управе!

Поздрављам све чланове који су остали доследни идеологији српског национализма, антиглобализма и русофилства.
Шешељ је херој !!!
Само да жив дође у Србију.
Смрт Е.У. и глобализму !
ZivIo nas drug Tito! Smrt faszimu-sloboda narodu!  Smile ZivIlo Bratstvo jedinstvo svih jugoslovenskih naroda i narodnosti!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Šeki stvarno može da se pohvali da niko ne može da ga zeza u zdrav mozak! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 5100
"Zdrav" mozak drugacije razmislja,ali ovako i sa ovim izjavama????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"Zdrav" mozak drugacije razmislja,ali ovako i sa ovim izjavama????
Ono je bila ironija,ako nisi primetio! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
и када се завршава централна отаџбинска?
Видим Шкорпион није отишао на радикалску седницу... вероватно није имао довољно муниције за своје раскалашно препуцавање са радикалима
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Николић са "својим" посланицима напустио састанак управе

БЕОГРАД, 12. септембра (Тањуг) - Шеф посланичког клуба "Напред Србијо" у српском парламенту Томислав Николић изјавио је данас да су он и посланици који су се њему приклонили напустили седницу Централне отаџбинске управе СРС да својим даљим учешћем не би допринели да се састанак претвори у "бескрајну свађу".

"Нама није место овде. Ми ћемо ићи својим путем, а Српска радикална странка својим", рекао је Николић новинарима испред Магистрата.

Он је казао да су на седници, којој није присуствовао генерални секретар СРС-а Александар Вучић, изговорене тешке речи.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Već zamišljam Todorovića i Mirčića,koji kao besni psi kidišu i urliču na Tomu,a Radetu,Pop-Lazićku i Jovanovićku koje pritom mašu kokošijim nogicama,terajući ga da popije specijalni žablji napitak u znak "prijateljskog rastanka"! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.