Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 86009 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia samo Nokia
Nezadovoljni situacijom u SRS prešli su u DS? Takva g..na nisu ni trebala da ulaze u SRS. Isto bih mislio i da neko iz DS pređe u SRS. To su neljudi kojima je nebitno u kojoj su stanci, već na kome su položaju.

Ne slazem se.....to su obrazovani ljudi koji su inace i patriote,u stranku su usli misleci da mogu nesto pametno da urade,ali pored konduktera i masinbravara nisu imali sanse,i izbaceni su.

Hocu ovaj sitni primer da uporedim sa ovim sto se desava sada,a ja tumacim ovako:

Seselj je umislio da je BOG i svi koji iole imaju malo drugacije misljenje ima da lete.Ostavice i nepismene samo ako ga slepo slusaju i prate njegovu suludu ideologiju koja vise ne prolazi ni kod najookorelijih deda i baba radikala........
 Smile
IP sačuvana
social share
sreca,sreca,radost. . . . . . . . . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E
Nezadovoljni situacijom u SRS prešli su u DS? Takva g..na nisu ni trebala da ulaze u SRS. Isto bih mislio i da neko iz DS pređe u SRS. To su neljudi kojima je nebitno u kojoj su stanci, već na kome su položaju.

Ne slazem se.....to su obrazovani ljudi koji su inace i patriote,u stranku su usli misleci da mogu nesto pametno da urade,ali pored konduktera i masinbravara nisu imali sanse,i izbaceni su.

Hocu ovaj sitni primer da uporedim sa ovim sto se desava sada,a ja tumacim ovako:

Seselj je umislio da je BOG i svi koji iole imaju malo drugacije misljenje ima da lete.Ostavice i nepismene samo ako ga slepo slusaju i prate njegovu suludu ideologiju koja vise ne prolazi ni kod najookorelijih deda i baba radikala........
 Smile

Gde ti zivis bre  Smile ne idu ljudi u politicare da sirotinju spasu nego da sebe napasu Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
100% tacno a i rimuje se !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6230
Bre vi ovde raspravljate sta citate u novinama.I navijate.Zapisite ovo:radikali ne postoje vise i nece vise nikada postojati u obliku koji su bili. to je zavrseno.
Sledi razbacivanje smradova po celoj Srbiji i totalna deratizacija. I za vreme stare Srbije (kraljevine) od Milosa Velikog naovamo pa do dan danas preko bivse Jugoslavije, oni koji su odredkovali stvari su bili ozna udba bezbednost.
Sa danasnjim medijima naprave od tebe g*no prve klase od najkvalitetnijeg smrada.
Neces na ulicu da izadjes.

Dve stvari ste zaboravili. Jedna je izjava druga Ivice: svi imaju putera na glavi.
A druga je Tadiceva: necu stedeti korupciju, pa ni moje iz ds-a.
To znaci: ko je podoban moze dalje da krade i ko nije na tapet i pred zakon.
Tadic je tako najavio i cistku nekih njegovih nepodobnih.

Radikali su zreli za bajbok. Kod Legije da mu pasu muda.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Е то би била казна за Легију... Какве доживотне какви бакрачи. Закључати га у собу 2х2 самог са Радетом.

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Citat
Radikali su zreli za bajbok. Kod Legije da mu pasu muda.
Citat
Sledi razbacivanje smradova po celoj Srbiji i totalna deratizacija
Matori opet si zanemario terapiju , 3 x dve na dan !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam za to da se prekine terapija, jer pazi, takav izliv iskrenosti i nadahnuca moze samo kad preskoci te 3 x 2 na dan.
Skorpion - nothing personal, dosta toga si u pravu, al' znas da zapenis prejako, mada svima se desi da izbacuju vulkan!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6230
Ja sam za to da se prekine terapija, jer pazi, takav izliv iskrenosti i nadahnuca moze samo kad preskoci te 3 x 2 na dan.
Skorpion - nothing personal, dosta toga si u pravu, al' znas da zapenis prejako, mada svima se desi da izbacuju vulkan!  Smile Smile
Ovaj forum bez radikala ne bi bio forum. Stitite ih malo, tesite i tako.
Samo da im ukazem na jednu stvar, naizgled nebitnu: do 2010-e mora da se zavrsi katastar Srbije, koej nema od 1918-e kako valja.
To jeste jedna od najbitnij stvari koja ce srusiti dobar deo korupcije. Znaju li sta znaci da nemaju vlasnistvo nad zemljom?
Rusenje bato. I bice ga.

Verujes u pricu: Nikolic postao jeiropejac, pa raskol. Preko noci?
To ti je sito kao sa laptopm Radovana. Ama bas ista prica. Samo su ga pozvali u centralu i rekli: dosta, vidi sta ces.

Nije to bato. Odakle njima sada novac da imaju stranke? Sleperi za Kosovo preusmereni. Jer cujes onog Ivanovica? Cuti padurcina ko zaliven. Bice srecan ako ce mu dati ulicu na Kosovu i pendrek da cuva kanalizaciju.
Ili ce Miskovic da kaze: auuuu znam ja sta je kriza, evo vama pare da papate dok se snadjete. Smile Smile Smile
Hajde bre, ne budite naivni. Pola njih ce nazad u lijepu kada vide sta ce ovde biti. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
KONAČNI OBRAČUN NIKOLIĆA I ŠEŠELJA!

„Šešeljevci" će sutra na sednici Centralne otadžbinske uprave izbaciti Tomislava Nikolića iz SRS-a, Vučić odlazi sa njim

U Srpskoj radikalnoj stranci od sutra više ništa neće biti isto. „Šešeljevci" će, naime, na sednici Centralne otadžbinske uprave iz stranke izbaciti Tomislava Nikolića i sve poslanike koji su ga podržali, a obavešteni tvrde da će i Aleksandar Vučić, odmah potom, napustiti stranku!

Tomislav Nikolić

- Rođen u Kragujevcu pre 56 godina
- Građevinski tehničar, fakultet nije završio
- Jedan brak, dvoje dece
- Osuđen jednom, u zatvoru bio tri meseca
- Nema optužbi da je sarađivao sa kriminalcima
- Objavio 13 knjiga
- Kao predsednički kandidat najviše osvojio 2.177.872 glasa, 3. februara 2008. godine
- SRS pod njegovim vođstvom najviše osvojio 1.219.436 glasova, 11. maja 2008. godine
- uz njega su: Božidar Delić, Jorgovanka Tabaković, Borislav Pelević, Maja Gojković, najverovatnije i Aleksandar Vučić...

Nikolić kaže za Press da će biti na ovoj sednici Centralne otadžbinske uprave, ali da će je napustiti kada se bude odlučivao o njegovom izbacivanju. I sam Nikolić je uveren da će ga sutra izbaciti iz SRS-a.

Nikolić: Znam šta me čeka

- Znam šta me čeka, ali drugačije nije moglo. Na sednici ću objasniti suštinu sukoba mene i Šešelja, jer ne znaju svi šta se u stvari dešavalo između nas. Objasniću sve članovima Uprave kako ih drugi ne bi lagali i izmišljali svašta o meni... Važno mi je da svi znaju istinu. Onima koji me nazivaju izdajnikom nemam šta da kažem. Pa, ti isti su do juče sedeli sa mnom i radili sve sa mnom zajedno! U mene su gledali kao u ikonu! Ja program i stranku nisam izdao. A kada budem rekao šta imam, nameravam da napustim sednicu... Ne želim da čekam njihove odluke, jer znam da će mnogim članovima Centralne otadžbinske uprave biti neprijatno kada budu glasali za moje izbacivanje, iako misle drugačije - kaže Nikolić. On dodaje da će odmah po izbacivanju iz SRS-a krenuti u formiranje sopstvene stranke, i dodaje da ga sve više ljudi zove da mu se pridruže.

- Nas 18 poslanika ćemo sesti i videti kako dalje... Javljaju mi se i mnogi koji do sada nisu bili u politici da nam se priključe. Program naše nove stranke biće redizajnirani program SRS-a, jer su radikali moja kuća.

Vojislav Šešelj

-Rođen u Sarajevu pre 54 godine
-Doktor prava, Pravni fakultet završio za dve i po godine
-Dva braka, četvoro dece
-Tri puta osuđivan, u zatvoru bio tri godine i dva meseca
-Sumnjičen za saradnju sa „zemunskim klanom"
-Objavio 109 knjiga
-Kao predsednički kandidat najviše osvojio 1.733.859 glasova, 5. oktobra 1997. godine
-SRS pod njegovim vođstvom najviše osvojio 1.162.216 glasova, 21. septembra 1997. godine
-Uz njega su: Dragan Todorović, Vjerica Radeta, Gordana Pop-Lazić, Nataša Jovanović, Zoran Krasić...

Oko imena nove stranke još nismo odlučili, iako „Napred, Srbijo" dominira. Lično, voleo bih da u imenu stranke bude reč radikal. Kada sam sa Šešeljem osnivao SRS, ja sam doneo ime radikalna iz Narodne radikalne stranke, a on Srpski četnički pokret. Ja sam radikal. I u srcu i u imenu - navodi Nikolić.

Bivši vođa radikala dodaje da poslanici iz njegovog kluba „trpe velike neprijatnosti od kolega iz SRS-a".

- U moju kancelariju i u prostorije predsednice Odbora za finansije Skupštine Jorgovanke Tabaković upali su poslanici SRS-a. Rovare, ponašaju se drsko, nasilno. Tužno je gledati ih kako trče da zauzmu prve redove u Skupštini da ih mi ne bismo zauzeli, kako im Vjerica Radeta komanduje, a „žuti" se smeju. Tražili smo da nam odrede mesta, čak se i LDP ponudio da sedi između nas i SRS-a kako ne bi bilo incidenata... - zaključuje Nikolić.Obavezujuće odluke

Potpredsednik SRS-a Gordana Pop-Lazić izjavila je da su na sastanak Centralne otadžbinske uprave, na kojoj će se odlučivati o političkoj sudbini Nikolića, pozvani svi članovi Uprave, uključujući i samog Nikolića. Ona je dodala da će na sastanak doći i generalni sekretar stranke Aleksandar Vučić.

- Na Centralnoj otadžbinskoj upravi, koja ima 101 člana, pravo glasa imaju svi članovi uključujući i Nikolića, kao i oni koji su se priklonili njegovom poslaničkom klubu. Nakon ovog sastanka znaće se stavovi SRS-a o svim pitanjima i kako će se dalje postupati... Stav Uprave je obavezujuć za sve, i oni koji ga ne budu primenjivali snosiće konsekvence - rekla je Pop-Lazić.

Šešelj tera Vučića iz radikala

Generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić konačnu odluku o tome da li ostaje u stranci ili će preći na stranu Tomislava Nikolića doneće posle sednice Centralne otadžbinske uprave, koja će biti održana u petak, saznaje Press od funkcionera SRS-a koji su bliski Vučiću.

- Vučić će prisustvovati ovoj sednici, ali ne očekujemo da će učestvovati u raspravi. Kada bude video kako će se partijski funkcioneri ponašati na sastanku Uprave, i kako će se odnositi prema dosadašnjem zameniku predsednika Tomislavu Nikoliću, očekujemo da će doneti konačnu odluku. Ali, s druge strane, kao da je Vojislav Šešelj odlučio da otera Aleksandra Vučića iz stranke, jer, kako drugačije tumačiti njegovu odluku da sva ovlašćenja za vođenje stranke prenese na Dragana Todorovića. Da je Šešelj hteo da Vučić ostane u SRS-u, on bi na njega preneo svoja ovlašćenja, jer, da budemo iskreni, ko drugi sem njega, posle Nikolića, može da vodi radikale - navodi izvor Pressa.

On dodaje da Vučić i neće biti u velikoj dilemi ukoliko Centralna otadžbinska uprava isključi iz stranke Tomislava Nikolića i 17 poslanika koji su mu prišli u novom poslaničkom klubu „Napred, Srbijo".

- Niko od nas više ne vidi sebe u stranci koja izbacuje Tomislava Nikolića. Ukoliko se to dogodi, gotovo da smo sigurni da će Vučić preći na stranu Nikolića i zajedno sa njim biti u novoj stranci - kaže izvor Pressa.

U SRS-u Pressu je rečeno da je „Vučić na službenom putu u inostranstvu" i da „kupuje štampariju". Potpredsednik SRS-a Gordana Pop Lazić kaže da nisu tačne glasine da je „Vučić privatnim avionom napustio Srbiju", kao i da se „nalazi u Hagu".

- Ako me pitate kojoj će se strani prikloniti Vučić, mogu samo da kažem da ne mogu da zamislim da bi Vučić mogao da izda SRS - kaže Gordana Pop Lazić.

(S. M.) D. Isailović

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Mandati su do sada pripadali strankama
Da Tomislav Nikolić nije „zagubio” blanko ostavke poslanika SRS-a, predstavnici vladajućih stranaka u Administrativnom odboru bi verovatno, u skladu sa dosadašnjom praksom, podržali Todorovićev zahtev za oduzimanje mandata

Raskol u Srpskoj radikalnoj stranci, osim što je izazvao haos među radikalima, umnogome će „iskomplikovati život” i vladajućoj koaliciji u Narodnoj skupštini Srbije. Bez obzira na rasplet radikalskog sukoba, u parlamentu će ostati i 18 poslanika, koji su se priklonili Tomislavu Nikoliću i 60 poslanika lojalnih Vojislavu Šešelju, jer ni jednima ni drugima, niko ne može oduzeti poslanički mandat, a njihovi odnosi su do te mere poremećeni da će vlast morati ne samo da se dogovara sa obe strane o radu, nego, najverovatnije i da arbitrira kako bi uopšte zadržala kakav-takav mir u parlamentu.

Kad je Tomislav Nikolić obnarodovao da je osnovao svoj poslanički klub, pa još kad je rekao da je negde „zaturio” blanko ostavke svih poslanika, u prvi plan je izbila priča, da, praktično, ova Nikolićeva „zaboravnost” znači da ni njemu ni bilo kom radikalu, koji mu se pridruži, niko neće moći da oduzme mandat. Ništa manje značaja nije pridavano ni činjenici da je Nikolić predsednik Administrativnog odbora u čijoj nadležnosti je odlučivanje o ostavkama „običnim”, ili „blanko”, svejedno.

Bilo je i prebrojavanja članova odbora po strankama i zaključivanja da u odboru ne bi bilo većine za oduzimanje mandata, sve i kad bi Dragan Todorović, novi šef poslaničkog kluba, imao „blanko ostavke” prebega. Do toga se došlo na osnovu ocene da bi poslanici vladajuće koalicije glasali protiv oduzimanja mandata „Nikolićevim” poslanicima.

U svim reagovanjima se govorilo i o tome kako bi poslanik kome bi bila aktivirana „blanko” ostavka mogao i da je opozove, jer zakonom nisu predviđene takve ostavke. U pričama stizalo se i do Ustavnog suda. Sva ova razjašnjenja bila bi potpuno nepotrebna, kada bi svi koji o ovome govore znali kako u praksi funkcioniše Administrativni odbor kad je o „blanko” ostavkama reč. Doduše, valja reći, da poslanici, ni vlasti, ni drugih opozicionara, nisu progovorili baš ništa na tu temu. Jer, ako su u bilo čemu složni, onda je to po pitanju vlasništva poslaničkih mandata, naročito posle donošenja novog Ustava u koji su, jedinstveno, ugradili odredbu po kojoj je „poslanik slobodan da stavi svoj mandat stranci na raspolaganje”. Istu odredbu, takođe, jedinstveno tumače tako što mandat smatraju vlasništvom stranke.

Tomislav Nikolić bio je u više skupštinskih saziva predsednik Administrativnog odbora i u svim sazivima se i jedino on i radikali nikada, za razliku od drugih stranaka, nisu dovodili u pitanje ko je vlasnik mandata „uvek stranka”. Podsetićemo samo na slučaj Gorana Paunovića iz G17 plus,( zato što je G17 plus hteo da izbegne Paunovićevo prisustvo na sednici Administrativnog odbora), kada je Tomislav Nikolić, po kratkom postupku, sazvao sednicu odbora, ali i Paunovića. Nikolić je tada Paunoviću, koji je rekao da je opozvao ostavku, kazao da ga poštuje kao čoveka, da o Mlađanu Dinkiću misli sve najgore, ali:„Mandat pripada stranci G17 plus”. Paunoviću je mandat oduzet jednoglasno.

Nikolić sada kaže da nije promenio stav o vlasništvu mandata, ali smatra da on, kako je rekao, nema kome da vrati mandat: „Pa, ja sam bio prvi na toj listi, kako da vraćam sebi mandat i od mene niko nemoj da traži mandat, ali ako procenim da im je toliko stalo do mandata, drage volje ću da im ga vratim”. Dragan Todorović je najavio da će, osim što će neposlušne isključiti iz stranke, tražiti i da vrate mandate stranci. On bi za to imao pokriće, jer je nosilac izborne liste i prvi na toj listi na majskim izborima bio Vojislav Šešelj.

S druge strane, uprkos promeni stava, Nikolić, ipak, nije bilo koji, uz izvinjenje, „bezimeni” poslanik, on ima na šta da se pozove, ali to nije parlamentarna izborna lista. Iako je istina da je bio prvo lice u izbornoj kampanji, nosilac liste bio je Šešelj. Međutim, Nikolić može da kaže da je 2.197.155 građana Srbije glasalo za to da bude predsednik države. To mesto izmaklo mu je za samo 107.312 glasova.

No, bez obzira na to, da kojim slučajem nije „zaturio” blanko ostavke, uključujući i svoju i da je Todorović ima, Administrativni odbor bi je usvojio, bez ikakve dileme. Svi bi se, kao po utvrđenoj praksi, rukovodili sopstvenim interesima, a svi su ovu praksu i ustanovili, jer su se lično opekli. Nikome ne bi ni na pamet palo da pomaže Nikoliću i da se svađa sa Todorovićem, tim pre što Nikolić ne bi bio ničiji Bane Ivković, a na drugoj strani imali bi 60 ljutih poslanika, koji bi u svakom trenutku mogli da blokiraju rad parlamenta.

Mirjana Čekerevac

-----------------------------------------------------------

Radikalsko podsećanje

Na sajtu Srpske radikalne stranke juče je pod nazivom „Aktuelnosti - nekad i sad" postavljen stenogram sa konferencije za novinare koju je 19. maja 2005. godine održao Tomislav Nikolić. Ove beleške su podsećanje na stavove koje je svojevremeno Nikolić zastupao kada je Živadin Lekić napustio poslaničku grupu SRS-a i prišao Bogoljubu Kariću, omogućivši tako Karićevom Pokretu snaga Srbije da postane parlamentarna partija. Nikolić je tada kritikovao odluku Ustavnog suda koji je doneo odluku da mandati u skupštini pripadaju poslanicima, a ne strankama. On je tada citirao zakletvu koju su u crkvi položili poslanici SRS-a u kojoj se oni, između ostalog, zaklinju i da će njihovim poslaničkim mandatom u svakom trenutku raspolagati Centralna otadžbinska uprava te da će se njenoj volji uvek bezuslovno pokoravati.

J .C.

[objavljeno: 11/09/2008]

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.246 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.