Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 85281 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
E koji su cirkus ovi radikali, ne znaju ni sami da l' su iskljuceni zakljuceni ili prikljuceni radikalnoj stranci (kojoj radikalnoj stranci?) .......... ako cujete neke eksplozije po gradu to su radikalske glave od silne konfuzije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
" plan Velike Srbije je neostvariv "  Smile

E moj Tomo , jebo si ti jeza za sva vremena :-)
IP sačuvana
social share
Nisu krivci depresivci , lude i psihopate
sto su rusili pa sada nama nude lopate .

Krivi smo mi !

Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali ,
sorry , matori , krivi smo mi koji smo cutali !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
DR Olja ! Smile

DrOlja akademika Bleskovića ćerka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Garant Vučić osniva svoju stranku.

I ja ocu svoju stranku  Smile Ako uspem da ubedim sve clanove bureka iz Srbije da sam najbolji ima odma da budem u skupstini  Smile Smile Onda bar naredne 4 god ne moram da brinem o benzinu,klopi.... a imam i dobru platu i imunitet pa mogu da radim sta ocu.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
DR Olja ! Smile

DrOlja akademika Bleskovića ćerka.
Da je  nedao bog moja ja bih je se odrekao ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Nikolić manipuliše članstvom

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka pozvala je juče članove da „ne pokleknu“ pred pokušajima „izdajnika“ koji imaju nameru da preotmu i razbiju stranku.

SRS obaveštava javnost da izdajnička grupa okupljena oko Tomislava Nikolića, koja je pokušala da uz pomoć zapadnih obaveštajnih službi i tajkuna napravi raskol u SRS, sa ciljem da preuzme rukovođenje strankom, pokušava i dalje da manipuliše članstvom i biračkim telom“, navodi se u saopštenju radikala.

Ta stranka je, takođe, navela da je reč o sukobu dve različite ideologije i da je dosadašnji zamenik predsednika stranke Tomislav Nikolić „nedvosmisleno pokazao svoju nameru“ kroz izjave za medije prethodnih dana da se radi o nametanju prozapadne ideologije.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia samo Nokia
Sta sad bi Vucku maca pojela jezik ?  Smile
Gde je ono "Gospodine,ja sam vas saslusao,molim vas saslusajte i vi mene"  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
sreca,sreca,radost. . . . . . . . . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6230
Raspadaju se smradovi. vreme je za nove smradove.Srpska politicka scena se vrti oko laganja 2 miliona nepismene stoke i zamajavnjem istih.
Onda se pokupe ko koliko glasova ima i naprave svi koaliciju time sto su jedni na vlasti a drugi u opoziciji.
Jebo te koje utrkivanje oko casti i postenja. od kad sveta i veka je najcasnije kad izgubis da se povuces i da gledas svoja posla i svoju porodicu. Ovi gube li gube desetlecima i nema sanse da se okane. Neeee imamo mi jos kako da vas lagimo ko vam jebe mater balvansku.
Sad je momenat za Chedoide i ostale da si udare temelje na vile, vikendice i ostale djakonije.
Onaj Obradovic u mesto da govori o dugorocnom planu opismenjavanja stoke bez repa, govori o cenama za udzbenike.
Imas trio snova, tri ministarstva: Obradovic prosveta, Djelic nauka, Bradic kultura. Jedan govori o knjiskom vasaru, drugi se bahce sa Holandjanima da nas puste da trgujemo a treci obnavlja po neku zgradu gde je kenjao neki pitak Boga ko vazan za njegovu kulturu.
Ako jos dodas da ministarka sporta nikada se nije bavila sportom osim sto je mozda vlazila picu u nekom bazenu, evo materijala za Tomu, Vucka, Svinjara, Mladju i ostel spodobe da voda za ular na glasanje.
Koji smradovi i koje budale.Jebes Srbiju, vazno je burag napuniti i dobro se iskenjati. To se zove patriotizam. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Sep 2008, 01:01:13 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
VUČIĆ SE POVLAČI IZ POLITIKE!

Aleksandar Vučić odlučio da podnese ostavku na sve funkcije u SRS-u i da se na neko vreme potpuno povuče iz politike i javnog života

Nije mu lako... Vučić u SRS-u 13 godina bio glavni operativac

Šef poslaničke grupe „Napred, Srbijo" Tomislav Nikolić potvrdio je sinoć da je generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić podneo ostavku na sve funkcije u toj stranci. Vučić se neće odmah pridružiti Tomislavu Nikoliću, već će se povući iz političkog i javnog života, potvrđeno je Pressu iz više odlično obaveštenih izvora!

Nikolić: Vučić podneo ostavku

Šef poslaničke grupe „Napred, Srbijo" Tomislav Nikolić potvrdio je sinoć pisanje Press-a da je generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić podneo ostavku na sve funkcije u toj stranci.

- Vučić je danas podneo ostavku na sve funkcije u SRS-u i mislim da je to saopštio i Draganu Todoroviću - rekao je Nikolić za B92, i dodao da očekuje da će mu se ispuniti želja da zajedno formiraju novu stranku. Nikolić je kazao da je „red" da on saopšti da je Vučić podneo ostavke, jer je on njegov „politički otac".

- Prepustio je to meni, jer želi da pokaže koliko mu je značajno da ja to izgovorim - rekao je bivši zamenik predsednika radikala.

Potpredsednik SRS-a Dragan Todorović odbio je sinoć da komentariše tvrdnje da je generalni sekretar te partije Aleksandar Vučić podneo ostavku na sve funkcije.

Kako saznajemo, Vučić ne planira da zauvek napusti politiku, ali će „u doglednom periodu" od nekoliko meseci sigurno ostati po strani u aktuelnom sukobu u vrhu SRS-a. Vučić, uveravaju nas naši sagovornici, ne planira da osnuje svoju partiju, kako su to objavili neki mediji.

Pomagaće „iz senke"

- Aca je na strani Tome Nikolića, ali on, ipak, iz svojih privatnih razloga ne može odmah javno da stane uz njega... Duboko je razočaran u Vojislava Šešelja, koga krivi za raspad SRS-a, a strašno ga nerviraju „šešeljevci" koji su preko noći došli na funkcije, pa ga sada klevetaju i opanjkavaju na sve strane... On zato planira da se bar na nekoliko meseci povuče iz javnog života. Aktiviraće se najranije posle Nove godine. Do tada će se posvetiti porodici i verovatno iz senke pomagati Nikoliću... - navodi izvor Pressa.

Zvanično, juče niko od Vučićevih bliskih saradnika nije hteo da komentariše naša saznanja. Ni sam Vučić nije odgovarao na brojne pozive naših novinara.

Ipak, da je Vojislavu Šešelju i njegovim pristalicama jasno da Vučić više nije u njihovom taboru potvrđuje i jučerašnja izjava potpredsednice SRS-a Gordane Pop-Lazić, koja je optužila Vučića da „nije dorastao situaciji u kojoj se nalaze stranka i država".

- Sam postupak Aleksandra Vučića i činjenica da se on ne oglašava dovoljno govore sami za sebe. Meni to govori da očigledno nije dorastao situaciji u kojoj se nalaze stranka i država. Niko od funkcionera stranke nije se čuo sa Aleksandrom. Gde je, šta je, valjda njegova majka zna. Ja mu nisam mama... - rekla je Gordana Pop-Lazić i tako izazvala oštru Vučićevu reakciju (pogledajte tekst na strani 5).

Pop-Lazićka je, inače, rekla da u SRS-u nema više sukobljenih struja i da je isključenje Tomislava Nikolića i grupe njegovih poslanika „veliki uspeh od istorijske važnosti za budućnost Srbije".

S druge strane, najbliži saradnik Tomislava Nikolića general Božidar Delić kaže da nema nikakvu novu informaciju o Aleksandru Vučiću.

- Kada sam pre neki dan razgovarao sa Vučićem, baš zbog toga što me svi pitaju gde je on i gde će ubuduće biti, ja sam ga to i pitao. Pitao me je: „Da li možeš da me zamisliš u stranci koju vode Vjerica Radeta i Dragan Todorović?" Meni je to bio dovoljan odgovor. Verujem da će Aca na kraju, ipak, biti sa nama - rekao nam je Delić.

fakti

n Vučić je rođen 5. marta 1970. u Beogradu
n Član je SRS-a od 1993.
n Generalni sekretar SRS-a je od 1995.
n Bio je ministar informisanja u vladi Mirka Marjanovića
n Tri puta je bio savezni poslanik
n Tri puta je bio republički poslanik
n Dva puta je bio kandidat za gradonačelnika Beograda

Na sugestiju da je vrlo izvesno da će se Vučić na neko vreme povući iz politike, odnosno da se neće odmah prikloniti Tomislavu Nikoliću, Delić kaže:

- Ne znam za to... A da mu je teško, teško je! Pod velikim je stresom, većim nego svi mi...

Kako saznajemo Vučić i Nikolić su tokom vikenda bili u stalnoj komunikaciji.

Pada mu cena

Zoran Lučić iz CeSID-a kaže da je „cena Aleksandra Vučića, trećeg po popularnosti političara u Srbiji, pala zbog ćutanja".

- Vučić nije reagovao na prvi poziv na dešavanja u SRS-u i sada je baš zakasnio. Može čovek da razmišlja dva-tri dana, ali sedam-osam je previše! Nije se pokazao kao lojalan i u SRS-u neće više biti drugi čovek stranke, odmah posle Šešelja. Nikolić ga čeka, kod njega može i dalje da bude drugi čovek. Pokazalo se da njegov politički instinkt nije istančan. Nacija je bila nervozna prvih dana zbog sukoba u SRS-u, svi smo se pitali gde je Vučić. Ta priča se smiruje, život ide dalje, ljude je već baš briga šta je Vučićeva politička pozicija... - komentariše Lučić.

Pop-Lazić: Nisam mu ja majka! Vučić: Moja majka je za nju dama

BEOGRAD - Potpredsednica Srpske radikalne stranke Gordana Pop-Lazić izjavila je juče da to što se Aleksandar Vučić još nije oglasio po pitanju sukoba u stranci pokazuje da „nije dorastao situaciji u toj partiji i državi".

Na konferenciji za novinare Pop-Lazićka je rekla da se niko iz stranke nije zvanično čuo sa Vučićem i da ona ne zna gde se on nalazi.

- Ne znam gde se on nalazi. Valjda njegova majka zna. Ja mu nisam majka i ne interesuje me gde je - rekla je potpredsednica SRS-a. Ona je ocenila da je Centralna otadžbinska uprava SRS-a pokazala da u toj partiji nema frakcija i struja, već da su radikali jedinstveni i odlučni u sprovođenju izvorne ideologije stranke.

Generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić u izjavi za Press kaže da je izjava Pop-Lazićke uvredljiva i nevaspitana.

- Bogu hvala što mi Pop-Lazićka nije majka! Moja majka je za nju dama! To što je Pop-Lazićka rekla govori samo o njoj i njenom žalosnom mentalnom sklopu... - rekao nam je Vučić, koji nije želeo da bilo šta drugo komentariše.

Miodrag Kostić Kole nudi Tomi Nikoliću ime stranke

BEOGRAD - Poznati biznismen Miodrag Kostić Kole, koji je 2004. godine osnovao političku organizaciju „Napred Srbija", saopštio je juče da se ne protivi tome da nova stranka Tomislava Nikolića ima sličan naziv.

Bivši zamenik predsednika SRS-a Tomislav Nikolić osnovao je prošle nedelje poslanički klub u Skupštini Srbije pod nazivom „Napred, Srbijo", koji se u samo jednom slovu razlikuje od imena Kostićeve organizacije.

Nikolić, međutim, nije potvrdio da će se tako zvati i nova politička stranka čije je formiranje najavio.

- Ja se ne bavim politikom, već je moja energija usmerena na ekonomiju i vođenje jednog od najjačih privatnih holdinga u zemlji. S obzirom na to da mi je oduvek bila želja i da sam sve radio kako bi Srbija išla brže i bolje u svom razvoju, zadovoljan sam što nisam sam u tome i što ima još ljudi koji razumeju značaj reči „napred" za Srbiju - saopštio je vlasnik MK grupe.

Kostić je Nikoliću poželeo i sreću u radu nove partije.

- Nikoliću, iako nismo delili istu političku ideologiju, želim sreću sa novom partijom i nadam se da će ime nove političke organizacije značiti da Srbija brže kreće i u političkom, i u ekonomskom i u društvenom smislu, putem kojim zaslužuje da ide. A to je svakako put ubrzanog razvoja i približavanja EU - zaključio je Kostić.

D. ISAILOVIĆ - (D. L. - AG.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Odlicno taman da se ocisti malo politicka slika Srbije.Taman da se ocisti zito od kukolja.Sad se zna da su svi oni smradovi.Jedna je Srbija a kurvi je mnogo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.405 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.