Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 85299 puta)
Svakodnevni prolaznik

Tvrdoglavi Kernel

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
Solaris
Browser
Mozilla
Toma car!
IP sačuvana
social share
Il' si hardkor il' si smor...
no woman no grind
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vučić: Srećan sam što mi Pop-Lazić nije majka
Mondo 14.09.2008 19:52

Generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić odbacio je optužbe potpredsednice te stranke Gordane Pop Lazić da "nije dorastao situaciji" u toj stranci i državi, jer se još nije oglasio povodom sukoba u SRS.

"Što se doraslosti tiče, građani će sami proceniti ko se ponašao dostojanstveno i zrelo, a ko ne", rekao je Vučić agenciji Beta.

Na konferenciji za novinare SRS u nedelju Gordana Pop Lazić rekla je da se niko iz stranke zvanično nije čuo sa Vučićem i da ona ne zna gde se on nalazi.

"Ne znam gde se on nalazi, valjda njegova majka zna. Ja mu nisam majka i ne interesuje me gde je", rekla je potpredednica SRS-a.

"Znam da mi ona nije majka, ne mora da me upozorava i veoma sam srećan zbog te činjenice", rekao je Vučić Beti povodom izjave Gordane Pop Lazić.

Centralna otadžbinska uprava SRS izbacila je u petak iz članstva u stranci doskorašnjeg zamenika predsednika stranke Tomislava Nikolića i jedan broj funkcionera koji su mu se pridružili, a Nikolić je najavio da će već od ponedeljka sa Vučićem početi formiranje nove partije.

Vučić se do sada nije izjašnjavao o sukobima u SRS.

Radikali od Medvedeva traže pomoć za Šešelja

Radikali će zamoliti ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva da iskoristi autoritet koji Rusija ima u Savetu bezbednosti i zatraži od tog organa da se lideru radikala Vojislavu Šešelju omogući da se brani sam pred Haškom tribunalom, najavljeno je na konferenciji za novinare.

Gordana Pop-Lazić rekla je da će radikali ruskom predsedniku poslati tu inicijativu potkrepljenu potpisima građana Srbije koji smatraju da Šešelj treba da se brani sam od optužbi za ratne zločine.

Ona tvrdi da je prvi kontakt već ostvaren preko ruskog ambasadora u Srbiji, a radikali se nadaju da će Medvedev ozbiljno razmotriti tu inicijativu i da će to pitanje staviti na dnevni red.

Pop-Lazić je ponovila da tužilaštvo Haškog tribunala želi da nametanjem advokata ugrozi život Vojislava Šešelja koji je, prema njenoj oceni, korektno i u skladu sa propisima ispitivao dosadašnje svedoke i pokazao poštovanje prema žrtvama.

Izvor

« Poslednja izmena: 14. Sep 2008, 20:17:47 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Vučić: Srećan sam što mi Pop-Lazić nije majka
Pa i nije, vise lici na oca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
BIA je otkrila ko je razbucao SRS, za sada samo slika...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Xman.jpg
(4.02 KB, 119x180)
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 5610
Ево га Тома на "Утиску недеље"!

И Вучић поднео оставку на све функције у СРС.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Sep 2008, 21:09:27 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Toma: ''Kada bi otvorili knjigu ljudi u Srbiji koji nikada nisu slagali, u njoj bi pisalo samo Olja Bećković.'' Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E50
Nikolić: I Vučić napustio radikale
Nedelja, 14. septembar 2008. 21:39    

Generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić podneo je u nedelju ostavke na sve funkcije u stranci, saopštio je Tomislav Nikolić, doskorašnji lider radikala u emisiji “Utisak nedelje" TV B92..

Nikolić je rekao da je Vučić o tome obavestio i potpredsednika SRS Dragana Todorovića.

Upitan zašto Vučić nije obavestio javnost o svojoj ostavci, već on to čini, Nikolić je rekao da je red da prvo obavesti stranku i da zna i da Vučića, kao i njega boli sve, ovo što se događalo u stranci.

Nikolić je kazao da je "red" da on saopšti da je Vučić podneo ostavke, jer je on njegov "politički otac".

"Prepustio je to meni jer želi da pokaže koliko mu je značajno da ja to izgovorim", rekao je bivši zamenik predsednika radikala.

On je dodao da ne može da zamisli Vučića kao generalnog sekretara u SRS-u, jer tu stranku vode ljudi koji ne bi voleli da mu budu roditelji.

"On neće da ostane u toj stranci. Pretpostavljam da su samo čekali da ga konačno svrstaju u red izdajnika...", kazao je Nikolić.

Iako je sve vreme sukoba Nikolića sa radikalima Vučić ćutao, da je prelomio mogao bi da potvrdi i rat izjavama koji su vodili u nedelju on i potpredsednica SRS Gordana Pop-Lazić.

Na konferenciji za novinare SRS u nedelju Pop Lazić je rekla da se niko iz stranke zvanično nije čuo sa Vučićem i da ona ne zna gde se on nalazi.

Ona je optužila Vučića da nije dorastao situaciji ni u stranci ni u državi, jer ćuti o sukobu u SRS.

"Ne znam gde se on nalazi, valjda njegova majka zna. Ja mu nisam majka i ne interesuje me gde je", rekla je potpredednica SRS-a.

"Znam da mi ona nije majka, ne mora da me upozorava i veoma sam srećan zbog te činjenice", odgovorio joj je Vučić potpredsednici SRS.’

"Što se doraslosti tiče, građani će sami proceniti ko se ponašao dostojanstveno i zrelo, a ko ne", rekao je Vučić agenciji Beta.

Centralna otadžbinska uprava SRS izbacila je u petak iz članstva u stranci doskorašnjeg zamenika predsednika stranke Tomislava Nikolića i jedan broj funkcionera koji su mu se pridružili, a Nikolić je najavio da će već od ponedeljka sa Vučićem početi formiranje nove partije.

Vučić se do sada nije izjašnjavao o sukobima u SRS.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nikolić: I Vučić napustio radikale
Nedelja, 14. septembar 2008. 21:39    

Nikolić je kazao da je "red" da on saopšti da je Vučić podneo ostavke, jer je on njegov "politički otac".

Izvor: MTS-Mondo

Ma ako mu je Toma otac, mozda mu je ipak Pop-Lazic majka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ovaj Toma mator čovek a ne ume ni da laže kako valja. Ispreskaka ga Olja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
DR Olja ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.