Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 16:23:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate strajk gladju i zedju predsednika SNS Tomislava Nikolica
Da
15.2%  (12)
Ne
45.6%  (36)
Nemam misljenje
10.1%  (8)
Kada su posete da mu donesem voce i sok?
29.1%  (23)
Ukupno glasova: 79
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Toma štrajkuje, Tadić ne brenuje  (Pročitano 63919 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
eкипа из Магистрата

« Poslednja izmena: 23. Apr 2011, 18:56:19 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
ма шта вам је бре, јесте слепи поред очију... никад није било горе него сад нити може да буде горе.

а сад ме извините, одох да гледам дерби на свом лцд-у од 82 цм  Smile
« Poslednja izmena: 23. Apr 2011, 18:27:00 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...cujem Gandi poceo da pije vodu?
a njegova Koza preti da ce setnjom od grada do grada,da setaju Srbijom i da upoznaju narod sa njihovim programom.divno,ej!kad dodju na vasa vrata,obavezno ponudite Gandija sa casom vode,
a Kozi dajte seno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
а сад ме извините, одох да гледам дерби на свом лцд-у од 82 цм

да нема беде имао би лед од 200 цм а не пишљиви лцд Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50050
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
Ja ne glasam, a pogotovo ne bih glasala za DS  Smile

sto se teme tice, ti si bio beba kad je bilo gore nego sada, pa se ne secas. Nisi ti kriv  Smile  
A ja se secam da smo imali para da kupimo 4 jaja nedeljno  Smile
i secam se kako smo skoro dve pune godine jeli hleb iz zamrzivaca koji smo odmrzavali, sekli na kriske i zapecali u rerni jer je samo tako mogao da se jede ..
i da sam 6 godina nosila iste patike, koje sam lepila super-lepkom ..

e dete... nemas ti pojma sta je beda, prava pravcata beda...  Smile  a prosli smo kroz nju i proci cemo opet, a to nece zavisiti od toga ko je na vlasti  Smile

Не знам ко ће проћи и због чега? Огроман број људи у Србији и данас живи баш тако како си ти описала, тако да њима стварно не може да буде горе. Само што Тадић има бољу маркентишку агенцију него што је имао Слоба. Па нас убјеђују да живимо у Едену. 
« Poslednja izmena: 23. Apr 2011, 19:33:01 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Apple 15
Toma voskrese dragi vernici !
Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Qtek 小米
Ma samo treba da otera zute sa vlasti i pohapsi lopove i to je vec napredovanje Srbije(znas ono sto se nije desilo za vreme DS-a) Smile

pa nemoguce da stvarno u ovo verujes...   Smile
Ja verujem da od ovoga ne moze gore, sto znaci da sa Tomom moze da bude samo bolje ili eventualno isto. Smile

Meni nije jasno kako ti i ovi ostali forumasi moze te da glasate za DS posle 10 godina unistavanja Srbije!

Ja ne glasam, a pogotovo ne bih glasala za DS  Smile

sto se teme tice, ti si bio beba kad je bilo gore nego sada, pa se ne secas. Nisi ti kriv  Smile  
A ja se secam da smo imali para da kupimo 4 jaja nedeljno  Smile
i secam se kako smo skoro dve pune godine jeli hleb iz zamrzivaca koji smo odmrzavali, sekli na kriske i zapecali u rerni jer je samo tako mogao da se jede ..
i da sam 6 godina nosila iste patike, koje sam lepila super-lepkom ..

e dete... nemas ti pojma sta je beda, prava pravcata beda...  Smile  a prosli smo kroz nju i proci cemo opet, a to nece zavisiti od toga ko je na vlasti  Smile
Мунка у праву си 100%, али дошла је нова генерација која данас неће да ради за два пара патика, а ми смо деведесетих радили за један пар или мање.
Они су у праву, шта њих брига што смо ми живели лошије, а чак им иде на руку што је техника далеко јефтинија него у наше време, они желе више од тог пуког преживљавања и нико их не може убедити да живе боље зато што нису осетили деведесете.

Са друге стране ја никада не бих мењао моје тинејџерске дане деведесетих, ми смо имали неку наду, ма колико је било мрачно видели смо то светло на крају тунела.

Погледај те пајсере данас сви су исти жутокљунци, слушају нека геј говна од музике, нема више репера, металаца, панкера, све сами неодизелаши.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Oznake: 2011 Tadi com Toma zeza kraljevu tadic brenuje trajkuje
usisava

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Bome ,kad smo kod glasanja, ja za Zute nikada nisam glasala. Jesam brate krisom zaokruzivala moga favorita, jer svi ostali su bili u fazonu promene na bolje. Eto jebene promene. Krompir najjeftinija namirnica, od kad je sveta i veka,100 dinara...hah..kakva perspektiva  Smile

A Toma? Zgadio mi se, nadala sam se da ima dostojanstva. Ali vidi se da nema mozga kad je mogao mog favorita da opljuje. I dai to je bilo i mucno i smesno za gledati i slusati. Neko mora da je sapnuo Grobaru na uvce da ce pobediti na izborima samo ako bude nezavisan od Seselja. Jbt kakav vic.

Cekam Seselja da se vrati, da se opet uclanim ili obnovim clanstvo u stranci i da pobedimo na izborima koje cemo sasvim legitimno izazvati starim dobrim urnisanjem skupstinkog inventara. Fuck Yeahhhhh Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Mozda se zivi bolje nego 95-e, ali se zivi isto kao i 99-e samo sto smo tehnicki malo napredovali(kao i ceo svet).

Jedina razlika je sto sad ima duplo vise nezaposlenih... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 16:23:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.