Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 23:19:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate strajk gladju i zedju predsednika SNS Tomislava Nikolica
Da
15.2%  (12)
Ne
45.6%  (36)
Nemam misljenje
10.1%  (8)
Kada su posete da mu donesem voce i sok?
29.1%  (23)
Ukupno glasova: 79
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Toma štrajkuje, Tadić ne brenuje  (Pročitano 63930 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...nije mi jasno,ako je ovaj komedijas odlucio da glumi Gandija,koga onda glumi Vucic?
bice Gandijevu kozu,koju je Gandi tako sebicno cuvao i voleo.sto zbog mleka,sira i  ....
ja kad god vidim usta od onog Vucica,kad bi se samo malo bolje na njih skoncentrisao,mogao bih na njih i da svrsim.onako pune usne nema ni jedna djeva sa estrade.mislim da bi se sa jednom spreplocom i rupom za Vuciceve usne sve resilo.i natpis,rupa kao iz snova,vase je samo da stavite penis u nju,a sve ostalo je do coveka,koji kleci na stiroporu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ma samo treba da otera zute sa vlasti i pohapsi lopove i to je vec napredovanje Srbije(znas ono sto se nije desilo za vreme DS-a) Smile

pa nemoguce da stvarno u ovo verujes...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Toma voskrese dragi vernici !
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung 
Ma samo treba da otera zute sa vlasti i pohapsi lopove i to je vec napredovanje Srbije(znas ono sto se nije desilo za vreme DS-a) Smile

Па како... млад момак, тек постао пунолетан... Пун енергије  Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
Nikolićev štrajk može da probudi glasače DS

BEOGRAD - Halabuka koju je štrajkom žeđu i glađu Tomislava Nikolića podigla Srpska napredna stranka bila je pucanj u sopstvena kolena i to baš u trenutku kada je SNS dostigla istorijski maksimum u rejtingu sa oko sedam procenata ispred najvećih rivala - Demokratske stranke.

Mada je stručna javnost oprezna u procenama, većina analitičara smatra da je svojim ekstremnim potezom Nikolić zapravo učinio uslugu demokratama, pokrenuvši njihove birače, koji su, nezadovoljni dostignućima vlasti, bili spremni da apstiniraju na sledećim izborima.

Odgovor na pitanje da li je SNS ovim nešto dobio ili izgubio juče nije znao da da ni sam Tomislav Nikolić.

On kaže da je, nakon dugog razmišljanja, zaključio da svojim štrajkom nije izgubio ništa osim kilograma. To što je, kako kaže, prihvatio činjenicu da se “u poslednjem činu” nije izborio za prevremene izbore ne znači istovremeno i povlačenje. Naprotiv. On zaključuje da je štrajkom postigao uspeh, između ostalog time što “više niko neće moći da kaže da će naprednjaci posle izbora stupiti u savez sa Demokratskom strankom”.

- Nikolićevo gladovanje je kontraproduktivno jer motiviše konkurenciju. Sigurnost izlaska na izbore oduvek je bila veća kod pristalica SNS, nego kod stranaka okupljenih oko DS. Mislim da bi ovi drugi sada mogli biti motivisaniji da izađu na izbore, ali taj podstrek biće kratkotrajan, što znači da će imati efekta samo ako izbori budu brzo - kaže za “Blic” Milka Puzigaća, direktorka Agencije Skan.

To praktično znači da će se i na sledećim izborima masovno glasati protiv, a ne za. A to je suštinski ono što je na svim prošlim izborima pokretalo značajan deo biračkog tela koalicije okupljene oko DS. Nikolićev štrajk došao je u trenutku kada su u samoj DS bili svesni da njihov najveći problem predstavlja činjenica kako da pokrenu one kojima se sve smučilo i koji su bili spremni da bojkotuju izbore. Rešenje im je dala SNS.

- Ovaj potez je naneo neprocenjivu štetu naprednjacima. Vrlo je verovatno da su mnoge neopredeljene odbili, a čak su i neke njihove simpatizere ohladili. Sad je samo pitanje toga šta će vlast da radi jer ovde nije pitanje ko je bolji, nego ko je gori. Samo bi greška vlasti mogla da vrati SNS u igru, a trenutno su sami sebe izbacili - kaže sociolog Jovo Bakić.

Uz ogradu da je teško prognozirati, Svetlana Logar, iz Stratedžik marketinga, kaže da će Nikolićevo gladovanje biti bez efekta. Glasači SNS imaju svoje razloge zašto podržavaju Nikolića i ovo ih neće pokolebati. Takođe, ona ne očekuje da će neopredeljeni građani sada odlučiti da podržaju naprednjake.
Na pitanje kako će ovaj štrajk uticati na rejting SNS, Marko Blagojević iz Cesida odgovara: “Ne znam.”

Nešto konkretnije o uticaju na biračko telo moći će da kaže tek kada se urade istraživanja. Blagojević objašnjava da su prognoze nezahvalne jer se ništa slično tome nije dosad desilo u Srbiji. Ne sumnja da će Nikolićev potez imati odjeka, zbog toga što sve utiče na birače, pa i nešto takvo.

U međuvremenu, Tomislav Nikolić je saopštio da će na Uskrs, u nedelju, 24. aprila, odlučiti o tome da li će prekinuti štrajk glađu ili će, kako mu je rekao njegov lekar, biti jedini Srbin koji ne jede uskršnja jaja.

Lider SNS je štrajk glađu i žeđu počeo u subotu, 16. aprila, sa zahtevom da u decembru budu raspisani prevremeni izbori. Štrajk žeđu prekinuo je prekjuče na zahtev patrijarha Irineja, koji ga je pozvao da Uskrs dočeka u pravoslavnom duhu, u domu sa porodicom.

I predsedništvo SNS zatražilo je juče od svog lidera da prekine štrajk glađu i da “kao aktivan i zdrav lider nastavi svoju političku borbu, do konačnog sloma režima Borisa Tadića“.

Komesar za proširenje EU Štefan File poručio je juče Nikoliću da nastavi politički dijalog u okviru postojećih institucija i pronađe kompromise važne za evrointegracije.

Nikolić na to kaže: “Nikad nisam izašao iz okvira institucionalne borbe, a proteklih dana sam vodio dijalog sam sa sobom. Razgovor sa Tadićem nije bio dijalog jer iz dijaloga izlaze rezultati, a on me je molio da prekinem štrajk.”

Izvror : Blic
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590

Ja verujem da od ovoga ne moze gore, sto znaci da sa Tomom moze da bude samo bolje ili eventualno isto. Smile

Meni nije jasno kako ti i ovi ostali forumasi moze te da glasate za DS posle 10 godina unistavanja Srbije!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Jel' gotova ta cicha Tomina sprdnja ?

питај ђинђића Smile

... е куда оде данашња омладина  Smile

слуша Ритам Нереда и гласа за ЛДП ... ни мени нису јасни свега ми  Smile

кад би бобан знао ко све слуша ритам нереда мислим да би се из протеста искасапио у центру новог сада Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 

Ово није за оне слабог срца!!! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

pa nemoguce da stvarno u ovo verujes...   Smile
Ja verujem da od ovoga ne moze gore, sto znaci da sa Tomom moze da bude samo bolje ili eventualno isto. Smile

Meni nije jasno kako ti i ovi ostali forumasi moze te da glasate za DS posle 10 godina unistavanja Srbije!

Ja ne glasam, a pogotovo ne bih glasala za DS  Smile

sto se teme tice, ti si bio beba kad je bilo gore nego sada, pa se ne secas. Nisi ti kriv  Smile  
A ja se secam da smo imali para da kupimo 4 jaja nedeljno  Smile
i secam se kako smo skoro dve pune godine jeli hleb iz zamrzivaca koji smo odmrzavali, sekli na kriske i zapecali u rerni jer je samo tako mogao da se jede ..
i da sam 6 godina nosila iste patike, koje sam lepila super-lepkom ..

e dete... nemas ti pojma sta je beda, prava pravcata beda...  Smile  a prosli smo kroz nju i proci cemo opet, a to nece zavisiti od toga ko je na vlasti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
била је велика криза и беда деведесетих...поготову друга половина 92, цела 93 и почетак 94...
само смо ми сналажљиви  којима је била близу граница са румунијом преживели Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 23:19:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.