Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 16:54:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Toma Grobar ~ Velja je mafijas!  (Pročitano 14793 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
veciti opozicionar Smile... dobra fora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
@Anea

kada vec pojasnjavas napisi onda do kraja...

nije zanimanje grobar, vec je bilo direktor groblja, a velika je razlika od onog sto kopa i bilo kog direktora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
pa, nisam ja to izmislila... to su mu ljudi tepali iz miloste  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Тома гробар ... Веља мафијаш .... Анеа портпарол ДС-а  Smile

али нисам ја ово измислио ... Smile
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
pa, nisam ja to izmislila... to su mu ljudi tepali iz miloste  Smile

nisi me dobro razumela,

znam da ti nisi to izmislila i jeste da ga zovu grobar. samo sam napisao zasto ga tako zovu tako a da nije kao sto neki tu pisu nepovezana slova da je zbog Srbije ili zbog pfc-a , jer to im njihovi nisu dobro objasnili...

a sto se tice miloste, zna se koji se koji se politicar naziva medvedom a ne sociolog ili profesor... ali nema veze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
Тома гробар ... Веља мафијаш .... Анеа портпарол ДС-а Smile

али нисам ја ово измислио ... Smile

ako je ovo trebalo da bude prozivka, nisam se uvredila... sta vise.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
Ministar za kapitalne investicije odgovorio Tomislavu Nikoliću

Optužio radikale da su vođe drumske mafije

Ne znam zašto se Nikolić češka tamo gde ga ne svrbi, ali posle zvaničnog izveštaja MUP-a mnoge stvari će se obelodaniti. NJegov bivši ministar saobraćaja Dragan Todorović ponudio je da pruži neke važne informacije, a otkud to sada, kad krađa traje 15 godina - zapitao se ministar Ilić

BEOGRAD - Ministar za kapitalne investicije u Vladi Srbije Velimir Ilić održao je juče po drugi put u poslednjih desetak dana konferenciju za novinare o slučaju "drumske mafije", gde je izneo najnovije podatke iz istrage ali i odgovorio na optužbe potpredsednika SRS-a Tomislava Nikolića, da se on nalazi na čelu osumnjičenih, koji su radili u Direkciji za puteve, u sklopu ministarstva na čijem čelu se nalazi Ilić.
- Uhapšene su 43 osobe umešane u krađu. U prvom naletu biće ih više od 50. Nikolić me je nazvao šefom mafije jer se to dogodilo u sklopu ministarstva koje ja vodim. Ne znam zašto se Nikolić češka tamo gde ga ne svrbi, ali posle zvaničnog izveštaja MUP-a mnoge stvari će se obelodaniti. NJegov bivši ministar saobraćaja Dragan Todorović ponudio je da pruži neke važne informacije, a otkud to sada, kad krađa traje 15 godina - zapitao se ministar Ilić.

I uhapšeni i kolovođe, zapošljavani su u periodu 1999, neki i 1987, to su sve stari radnici, tvrdi Ilić. Nema nijednog člana Nove Srbije, niti jedan koga je neko iz Ministarstva na urgenciju zaposlio, ali ima puno nekih drugih, zato se pojedinci oglašavaju i pre nego što ih neko prozove, dodao je ministar.

- Videćemo da li je ovo bila partijska krađa u jednom periodu, politička krađa za izbore, pa je neko prestao da odnosi taj novac, a lopovi su se organizovali sami za sebe i nastavili krađu, pustimo MUP da završi svoj deo posla. Ovo je bilo vešto organizovano. Jedan od saslušavanih dao je sledeću izjavu, što ćete čuti i u zvaničnom izveštaju: "Ne smem ništa da kažem, osudite me koliko hoćete jer deca bolje da mi ostanu živa" - kazao je ministar Ilić.

Kada su u Ministarstvu posumnjali da se krade, obratili su se institutu "Mihailo Pupin" da uradi kontrolu. Posle toga uhapšen je vlasnik firme "Mikros" koja je vršila kontrolu na licu mesta u Nišu. Oni su softver, rekao je ministar, urađen 1991. kontrolisali i vraćali ga kao potpuno ispravan, iako su u programu bile opcija koje su omogućavale krađu, što će takođe biti predmet istrage. Kada sve bude razrešeno, biće održana konferencija za novinare u MUP-u. Ilić je najavio da će Vlada Srbije ići do kraja, a na pitanje da li je možda i bivši ministar saobraćaja Dragan Todorović predmet istrage, ministar je odgovorio:

- Ja ne znam, ali znam da se javljao i tražio da pruži neke elemente koji bi mogli pomoći. Nema potrebe da se daju elementi, MUP radi svoj posao. Ponavljam svi koji će biti unutra, ići će se do kraja. Ovo je stručan tim, koji je bio organizovan sa strane. Iza njih stoje neki veći mozgovi, ali svi će doći na red - zapretio je Velimir Ilić.

Kako Glas saznaje, istraga o ovom slučaju trajala je više od godinu dana, osumnjičeni je trebalo da budu uhapšeni ranije, ali su na neki način saznali da su na meti policije, pa su se primirili i došlo je do zastoja u istrazi dok se preterano samouvereni lopovi nisu opet ohrabrili i "pustili krila", što je policajcima dalo dovoljno materijala za hapšenje, a tužilaštvu za optužnicu. Na koji način su osumnjičeni saznali da se policija interesuje za njih, još nije poznato, da li im je dojavio neko iz rukovodstva preduzeća ili čak neko iz MUP-a. Ako se uzme u obzir sa koliko novca su lopovi raspolagali, nije im bilo teško da dobro plate svaku informaciju koja se njih tiče.

Izvor: Glas Javnosti \ Miloš Ž. Lazić
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
sta bi politicari bez media Smiley

ne bi ih bilo ... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
ako je ovo trebalo da bude prozivka, nisam se uvredila... sta vise.. Smile

Ма каква прозивка ..... ово је само била опаска ради утврђивања почетних позиција  Smile
И да сазнамо "којој Србији припадаш" ......... ко што Боки каже   Smile
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 5
Smile
Nesreco moja predji na drugoga.
To samo moze u Srbiji, Toma veciti opozicionar kriv za sve, a Djindjic i Kostunica zajahali Srbiju i nikom nista.

Ono Nikolicevo "grobar" i ovo Djindjicevo "mrtav" imaju veze....to je najtragicnije
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 16:54:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.