Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 18:16:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tko je tu blesav? On, ja ili oboje?  (Pročitano 9456 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
A mozda cu gu opet morati tjerati. Tesko je pomalo svake sekunde nekome dizati samopouzdanje i bojati se da su dva sata tvog neinterveniranja dovoljna da se sve vrati na staro.
Jebemu, ja sam kontrol frik  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
macko,
ne pisi vise postova za redom...ako si nesto zaboravila reci ili bi dodala, koristi opciju 'izmeni'
i svakako procitaj i ostala pravila Burek foruma  Smile

a sto se tice tvoje muke sa momkom...i jesi kontrol frik, da znas... jaka si cura i da volis da sve bude po tvom, tj. ti si ta koja odlucuje
on ti tu savrseno odgovara, jer je inertan i prija mu potpuno neko ko ce da misli i da se cima za oboje (citaj: njega)
po tom pitanju ste se lepo nasli

e sad, problem je sto on vrlo rado prepusta tebi odluke, ali ne sprovodi sa svoje strane one koje se ticu njega... to je muka  Smile
na sve se slaze, klima glavom, potvrdjuje i obecava?! bas lepo od njega Smile
a kada dodje do onoga 'ajmo u akciju', odustane... i po potrebi koristi demagogiju tipa 'ruzno si me pogledala jutros pa mi se nije dalo izaci napolje i otpoceti radni dan na novom poslu'
... ma dogovori su super stvar, al' ima jedan nezgodan problem u vezi njih: lako ih je dogovoriti, a mnogo, mnogo teze ispostovati  Smile

sasvim moguce da je momak i vrlo pametan, i kreativan, i da ima ideja, i da je prijatan i drag i sve ostalo zbog cega si ti sa njim...
ali, s druge strane...
zaista, gde zivi, kako se izdrzava, od cega zivi, od cega se hrani i oblaci, ako ne zivi sa roditeljima a pritom ne uzima pare od njih?
zivot kosta, pogotovu samostalni... sigurno ti vrlo dobro znas kako mu uspeva da zivi i trosi a da ne radi
razmisli o tome

i konacno, posto ga volis i nije u pitanju nesto sto se mose rasplesti tek tako, sa ili/ili, pokusaj obrnuti pristup- prestani da ga nagovaras! ne dozvoli mu uvaljivanje u tvoj prostor i sl...
ako zajednicki projekat nikako ne ide, sve skupa sa tvojim naporima da svog momka pokrenes i animiras,
ganjaj ti lepo svoja posla, i prepusti da on pokrene svoju guzu sam, kad vec uz tvoju pomoc ne ide  Smile
nisi mu ti mama, s jedne strane, a s druge, pusti ga da on odlucuje o necemu, ne budi toliki kontrol manijak... ne moras u svemu, u svakom detalju njegovog zivota, biti ti
u krajnjoj liniji, pomozi mu da bude samostalan, jer ti to i ocekujes od njega-
doduse, ocekujes na recima, jer ga i ti sa svoje strane rado cinis zavisnom od sebe  Smile
(otud i ono 'kako on ceka na tebe, pa da zajedno krenete u posao', i ti taj odgovor nekako ipak gutas)

dakle, to sto se volite, ne znaci da ste vezani pupcanom vrpcom...  Smile

« Poslednja izmena: 18. Okt 2006, 14:06:36 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Очигледно да договора нема. Човек није спреман на договор.

Или ће бити по његовом или никако.

Или ћути и трпи или разлаз.

Мишљења сам да је разлаз право решење за тебе.

Све друго је мука за тебе, уживанција за њега.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
macko,
ne pisi vise postova za redom...ako si nesto zaboravila reci ili bi dodala, koristi opciju 'izmeni'
i svakako procitaj i ostala pravila Burek foruma  Smile

a sto se tice tvoje muke sa momkom...i jesi kontrol frik, da znas... jaka si cura i da volis da sve bude po tvom, tj. ti si ta koja odlucuje
on ti tu savrseno odgovara, jer je inertan i prija mu potpuno neko ko ce da misli i da se cima za oboje (citaj: njega)
po tom pitanju ste se lepo nasli

e sad, problem je sto on vrlo rado prepusta tebi odluke, ali ne sprovodi sa svoje strane one koje se ticu njega... to je muka  Smile
na sve se slaze, klima glavom, potvrdjuje i obecava?! bas lepo od njega Smile
a kada dodje do onoga 'ajmo u akciju', odustane... i po potrebi koristi demagogiju tipa 'ruzno si me pogledala jutros pa mi se nije dalo izaci napolje i otpoceti radni dan na novom poslu'
... ma dogovori su super stvar, al' ima jedan nezgodan problem u vezi njih: lako ih je dogovoriti, a mnogo, mnogo teze ispostovati  Smile

sasvim moguce da je momak i vrlo pametan, i kreativan, i da ima ideja, i da je prijatan i drag i sve ostalo zbog cega si ti sa njim...
ali, s druge strane...
zaista, gde zivi, kako se izdrzava, od cega zivi, od cega se hrani i oblaci, ako ne zivi sa roditeljima a pritom ne uzima pare od njih?
zivot kosta, pogotovu samostalni... sigurno ti vrlo dobro znas kako mu uspeva da zivi i trosi a da ne radi
razmisli o tome

i konacno, posto ga volis i nije u pitanju nesto sto se mose rasplesti tek tako, sa ili/ili, pokusaj obrnuti pristup- prestani da ga nagovaras! ne dozvoli mu uvaljivanje u tvoj prostor i sl...
ako zajednicki projekat nikako ne ide, sve skupa sa tvojim naporima da svog momka pokrenes i animiras,
ganjaj ti lepo svoja posla, i prepusti da on pokrene svoju guzu sam, kad vec uz tvoju pomoc ne ide  Smile
nisi mu ti mama, s jedne strane, a s druge, pusti ga da on odlucuje o necemu, ne budi toliki kontrol manijak... ne moras u svemu, u svakom detalju njegovog zivota, biti ti
u krajnjoj liniji, pomozi mu da bude samostalan, jer ti to i ocekujes od njega-
doduse, ocekujes na recima, jer ga i ti sa svoje strane rado cinis zavisnom od sebe Smile
(otud i ono 'kako on ceka na tebe, pa da zajedno krenete u posao', i ti taj odgovor nekako ipak gutas)

dakle, to sto se volite, ne znaci da ste vezani pupcanom vrpcom... Smile

Cao macak  Smile

Vec su me upozorili na duple postove, pripazit cu  Smile

Ti si prva koja je dala savjet MENI, hvala ti. To sam takodjer trazila, buduci da volim djelovati i spremna sam uciniti bilo sto cime mogu doprinijeti situaciji.

Kako zivi? Stan je mali, rezije su male i za nih zaradi po prilici, proda nesto od tehnike (komp. djelovi) ili mu uleti neki poslic tipa dizajn kojeg radi dva dana pa sakupi. Povremeno posudi a cesto nam i ja kupim jelo (nekad i njemu samom). Smijesno je sto kad nema sta za jesti - on prakticki ne jede. Sve radije nego da radi. I onda meni bude zao i uvijek mu nesto donesem.
Znam dobro kako zivi i da se ne bavi mutnim poslovima, pa gotovo stalno sam s njim!

Imas pravo, preveliki sam kontrol frik, sad sam upoznala taj dio sebe kroz sve ovo. I cvrsto sam odlucila prestati i okrenuti plocu, bas ovako kako kazes. Pa cemo vidjeti...
Danas opet nije otisao raditi, a ima skoro tisucu kuna racuna plus novac koji meni duguje a ako mi ne vrati ja necu imati za sebe. Stvarno sam bedasta. Definitivno prestajem sa svim dobrotovornim djelima i brigama.

U jednom si u krivu - ne gutam ja odgovor "cekam tebe" Ne. Bas naprotiv - trgam se i tlacim ga i tjeram da se zaposli. Ja radim svoje, svoj faks i obveze. A on nista. Nula.
U pravu si glede prepustanja njegovih odluka meni. To je totalna istina. I spreman je samo na zajednicki rad, par stvari smo napravili zajedno i odmah. Stalno govori da mu je glupo raditi bez mene... Ma... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Очигледно да договора нема. Човек није спреман на договор.

Или ће бити по његовом или никако.

Или ћути и трпи или разлаз.

Мишљења сам да је разлаз право решење за тебе.

Све друго је мука за тебе, уживанција за њега.
Razlaz jos ne doalzi u obzir prijatelju   Smile
Ali vidjet cemo... kako ce biti.

ne znam broji li se i novi citat kao dupli post, ako da ispricavam se. Na drugim forumima sam navikla na uzastopno postanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Да, броји се као дупли пост. Може више цитата у један пост.

Тему си насловила са "Tko je tu blesav? On, ja ili oboje?"

Ако си спремна да све то трпиш, а он не показује добру вољу да било шта измени у свом понашању, одговор сама нађи у наслову теме (не желим да будем груб). Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
A zašto bi bio grub? Pa pretpostavljam da sam bedasta, neće biti problem ako to definitivno konstatiram  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ако су све констатације из мог претходног поста тачне, а питање гласи Tko je tu blesav? On, ja ili oboje? логичан одговор је - ти.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ko zna zasto je to dobro

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5560
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630 bl6c n818gb
od ljubavi se ne zivi . promeni ga . Smile
IP sačuvana
social share
Don't take life to seriously, you're not going to survive it anyway
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Ko automobilsku gumu?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 18:16:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.