Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 21:18:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tko je tu blesav? On, ja ili oboje?  (Pročitano 9552 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Jao  Smile
Nema slike  Smile Ne nakon ovakvog izlaganja...
Mozda jednom - kad se sve zaboravi  Smile

Inace - Zagreb, Hrvatska  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
 Smile ma bolje da se ti nama osiguras >> postujes sliku >> neko se nakaci >> tj. nadjes novog decka >> i posle opusteno ...  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony xperia tipo
Pretpostavila sam da ima kompleks niže vrednosti!
Mislim da ne bi trebala da ga ostavljaš. Bar ne još neko vreme. Ako ga ostaviš, tebi će sigurno biti dobro, jer si ambiciozna, pametna, vredna,... i verovatno ćeš lako naći nekoga ko će te voleti. Ali njemu će sigurno biti još gore, jer se očigledno plaši drugih ljudi i uopšte im ne veruje. Samo će se još više povuči u sebe,a ako ga stvarno voliš, sigurno ne bi želela da se to desi.
Takođe se slažem sa svime što je MunkaZe napisala, Smile  i mislim da bi stvarno trebala da razmisliš o tome, jer ti je dala najbolje savete.

p.s.Davidovac će verovatno reći da ti treba da se pobrineš da tebi bude dobro, a da on treba sam sebi da pomogne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
 Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony xperia tipo
Pretpostavljam da se čudiš zašto sam rekla da ne bi trebala da ga ostavi, iako će njoj onda biti dobro!?
To je zato što je rekla da ga voli. A rekla je i da je on vrlo je sposoban i talentovan dizajner, inteligentan, brzo uči,... Zato msilim da bi ipak trebala da proba da mu pomogne, pa ako on ne pokaže baš nikavu želju da se promeni, onda neka ga ostavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
Vidi, moj brat stalno radi od kuce, vrlo slicne poslove kojima se bavi i tvoj decko....to bi bilo dobro resenje..
Raspitajte se malo po netu i kod ljudi koji se time bave mozda nadje nesto.... Smile
Pa vidi kako ce vam onda ici....a ako ni to ne upaliiii.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Seren Kjerkegor:
" Samo onaj ko u tekobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
 voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Pozdrav djavolica Smile

Ma nebi ja ni donijela ishitrenu odluku (u smislu da ga odmah idem ostavit), barem ne dok ne vidim da sam sve isprobala i da su sve opcije izrotirane.
Jer volim ga, ima hrpu hrpu divnih osobina, u puno stvari je on meni pomogao, zna odlično slušati, poznaje me u dubinu duše, i zbilja sasluša mirno svaku kritiku i moja popovanja, ne vrijedja se i ne reagira egom, cak se i spreman promijeniti ako ga usmjerim jer mi je to vec par puta pokazao, ali u ovom slucaju to je malo teze. Volim ga jednostavno jer je takva dusica i ne mogu protiv toga. Radije sam s njim nego s nekim ambicioznim, skolovanim i radisnim koji ni u subotu navecer ne moze i ne zeli izaci iz ureda i provesti par sati s djevojkom (znam jedan takav primjer).
Za nepovjerenje si dobro primjetila, to i sama primjecujem kod njega.

A Munkin post sam triput procitala, i razmisljam pogotovo o onome dijelu gdje ga je usporedila s djetetom koje nece u skolu (jer nije ugodno) - kako istinito! Kompleks manje vrijednosti ima - ali imala sam ga i ja pa sam ga pobijedila! To nije izgovor za tromost!
Inace, jutros je poslao nekoliko zivotopisa, jer sam ga ohrabrivala i pruzala mu podrsku. Ne znam kako ce dalje, kad ga nazovu za intervju, nadam se da ce otici. A mozda cu gu opet morati tjerati. Tesko je pomalo svake sekunde nekome dizati samopouzdanje i bojati se da su dva sata tvog neinterveniranja dovoljna da se sve vrati na staro.

A mozda ja previse brinem njegovu brigu  Smile
Nadam se da ce se ipak zaposliti ipak kad se ja zaposlim, to je vrlo moguce
« Poslednja izmena: 17. Okt 2006, 23:42:30 od Mačka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Vidi, moj brat stalno radi od kuce, vrlo slicne poslove kojima se bavi i tvoj decko....to bi bilo dobro resenje..
Raspitajte se malo po netu i kod ljudi koji se time bave mozda nadje nesto.... Smile
Pa vidi kako ce vam onda ici....a ako ni to ne upaliiii.... Smile Smile Smile
Ma mi zelimo SVOJ posao, ali hvala ipak Smiley
A do tada - nije problem raditi za nekog  Smile
Tj. nekima jest  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
Ma mi zelimo SVOJ posao, ali hvala ipak
Ok svi zelimo svoj posao ali od negde se mora poceti.....ne ide to tek tako...a i bolje prvo sa tudjom lovom...
IP sačuvana
social share
Seren Kjerkegor:
" Samo onaj ko u tekobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
 voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Pa to i tvrdim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 21:18:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.