Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:43:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tko je bio na moru u Hrvatskoj?  (Pročitano 9438 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
ja bre bila davno  Smile

aj cik naljuti se  Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
JA nisam bio ali planiram da idem na ostrva u sledecih 5 godina ako se budem organizovao. U svakom slucaju pre tamo nego u Montenegro
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 90
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Redovno sam isao do "veselih" devedesetih
Rovinj i Brac uglavnom
IP sačuvana
social share
"Always look at a bright side of life'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
најлепша су Плитвичка језера, Ластово и Ровињ, Конавоски Двори, а у равничарском делу леп је био Осијек и једно мало место код Загреба - Крижевци...
Пре рата често, сада никако Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Да је мало јефтиније сигурно бих отишао на хрватско приморје.

Истра је дестинација где сам, некада, често одлазио а у (на) Истри - Пореч са околином. Европа нема много таквих места.

Макарска ривијера је, такође, екстра. Прелепе плаже и чисто море.

А тек острва, острва су прича за себе.

Е, ово се зове жал за младост.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
ja sam bio!
oduvek sam bio otvorenog pogleda na svet, ali stvarno je strasno sta sam tamo doziveo vise puta.
za sada cu samo reci da sam doziveo jedno veliko razocarenje sto se tice ljudi i odnosa prema nama-srbima i odusevljenje sto se tice primorija.
mali primer: idem sa devojkom plazom (vozim pored plaze bajs)i sa stene skinem nozem skoljku i ocistim je i 3 kretena, grdosije dodju napadnu me i ocnu meni: TI SI KOLJAC< KASAPIN A? STA LI SI TI CETNIK?!?!VIDI STA URADI JADNOJ ZIVOTNJI!!!.............BACI MI BAJS....DUGA PRICA ISO SAM KOD MURIJE, MALTENE ME I ONI KRETENI NISU PREBILI..NISU MOGLI DA VERUJU NA STA SE ZALIM....
ubedljivo najlepse more u evropi(nisam prosao celu evropu, ali cale jeste) i  on se slaze da nema lepseg.
o ovome bih mogao da razglabam pola sata, a sad kasnim na fax, uvece dolazim da objasnim.
btw. bio sam u rovinju.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson t610
Rođaci Mali-Lošinj je zakon, najelpši deo primorja plus ima i dosta nas Srba koji su ostali dole tako da se i ne oseti razlika.
Jest skupo ali vredi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
@Kraljevicu Marko vec sam o tome pisao par stranica unatrag - to ti sve ovisi o tome na koju ces budalu naletjeti..nisu svi takvi..
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Неко жели на мору да ужива и да се одмара, а не да размишља о разним будалама!!! Тако да, Хрватска још не!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
@Tojo

Pa to ti je najveci problem - svi znaju da ima normalnih ljudi ali nikome na celu ne pise sta ti misli. A znas kakvi su - uglavnom svi prvo pucaju pa tek onda traze ausvajs. Ja se iskreno nadam da ce se stvari promeniti vremenom.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:43:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.