Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тито на топ листи највећих масовних убица 20. века  (Pročitano 6399 puta)
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Citat
Многи људи код нас немају појма шта је све рађено овде у "стара добра времена", а многи ни не желе да знају.

Шта је рађено? Smile

Мислиш да су ти тају закинули за коју полутку и џак кромпира? Smile
Или је можда за пет година имао само четири летовања у Омишу док је Жика имао свих пет? Smile

IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Citat
Многи људи код нас немају појма шта је све рађено овде у "стара добра времена", а многи ни не желе да знају.

Шта је рађено? Smile

Мислиш да су ти тају закинули за коју полутку и џак кромпира? Smile
Или је можда за пет година имао само четири летовања у Омишу док је Жика имао свих пет? Smile

Мислиш, по принципу по коме функционишеш ти (можда и твој таја), па сад вршиш пројекције?  Smile

Тиле купио народ полуткама и летовањима (шаргарепа), па се сада сећате само тога. Штапа нико не жели да се сећа. Иначе тако и сада функционише Србија, кад смо већ код пројекција:

Smile

Највећи број Брозових ликвидација је био у периоду од 1944-50, после када је стабилизовао власт се ствари смирују, добија паре од САД, долази до релативног просперитета па се људи сећају само периода од краја 60-их па све до краја осамдесетих из времена СФРЈ. Додуше многи из психолошких разлога желе да се сећају тог времена полутки и летовања (као да је то постојало само у СФРЈ).

Слично је са Франковом фашистичком Шпанијом, где је Франко углавном убијао за време и непосредно после грађанског рата, све док није консолидовао у потпуности власт до 50-их када га Амери одржавају, исто као и Тита.

Само је мала разлика, што се о Франковим злочинима зна, иако су Шпанци имали фин стандард под Франком, летовали и путовали, па чак имали и колоније, били добри са Америма. Франко је имао лепшу и велелепнију сахрану од Тита.

Замисли да су се у Франкисти у Шпанији бранили аргументом: "Шта хоћете, Франко вам омогућио леп живот, путовања, Шпанија имала чак колоније, била моћна држава, Франко победник у грађанском рату, како вас није срамота да таквог човека блатите?" или "Немојмо да вршимо ревизију историје и да се бавимо Франком, имамо паметнија посла, треба да мислимо о тренутној кризи, нека Франкове жртве остану заувек заборављене, ионако се ради о народним непријатељима - већ је то рекао сам Франко и франкисти."

Управо оно што ради домаћа екипа у Србији...
« Poslednja izmena: 05. Mar 2015, 18:41:27 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Citat
Највећи број Брозових ликвидација је био у периоду од 1944-50
Bio na nekom predavanju gde je bio onaj iz komisije koja je ispitivala Drazino sudjenje i ostale stvari vezane za isto. Kaze 80000 ljudi samo 1945/46 po raznim cistkama po kratkom postupku. Tako da, Tile svakako nije bio cvecka...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  Niko ne spominje titovog brata hrvata pavelića.
  Zanimljjivo, i on i anglosaksonci su abolirani.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Слушам људе последњих, рецимо двадесет година, и веома је интересантно да нико од њихових родитеља, деда и баба, шире и уже родбине није имао икакве везе са комунистима. Управо супротно, сви су били против комуниста и даноноћно радили против истих. Не мислим на људе које познајем...могу рећи да је тај тренд раширен целом Србијом. Још је интересантније да људи чији су родитељи или деде и бабе били комунистички функционери сад тврде да нико њихов никад није имао везе са комунистима. Небитно што и он и ја знамо да то није тачно Smile
Моји баба и деда су били комунисти и то су са поносом истицали до смрти. Мој отац је био, јесте и остаће до смрти комуниста. Такве људе ценим и поштујем иако су данас у дебелој мањини. Сви остали су ђубрад, олош и отпад.
И још нешто интересантно...па како је Тито тако лагано узео власт кад су сви били за краља и монархију? Кад није било комуниста ни у траговима? Smile

Као што рекох...отпад Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Nisi spomenuo kako su svi naprasno postali vernici i krenuli da slave slavu, busajući se kao da im je to porodicna tradicija vec vekovima.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Moj jedan deda je bio komunista drugi je bio antikomunista Smile Doduse i taj koji je bio komunista nije bio to iz ubedjenja nego je isao linijom manjeg otpora Smile
« Poslednja izmena: 05. Mar 2015, 20:23:00 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 05. Mar 2015, 20:07:20
  Niko ne spominje titovog brata hrvata pavelića.
  Zanimljjivo, i on i anglosaksonci su abolirani.

Добро си ово споменуо. Ко је аболирао Павелића? Па сам Тито.

Док су судови ФНРЈ судили и пресудили у одсутсву Слободану Јовановићу и Краљу Петру, који су били у савезничком Лондону, против усташе Павелића није покренут ниједан судски процес.

Иначе Краљу се забранио повратак "јер је побегао из земље и оставио народ на цедилу". Дража је остао, па су га убили без милости, претходно га понижавајући. Са друге стране Павелић се лепо башкарио у иностранству, Титови судови и пропаганда се њиме нису ни бавили.

Смрад и ђубре Душан Симовић, који је земљу увукао у рат, збрисао је из земље моментално са целом породицом, и убедио Краља да и он емигрира. За време док је био у влади у Лондону, Симовић је негирао Михаиловићеве извештаје о усташким покољима као "параноју" и држао страну Хрватима.

После рата је учествавао на суђењу против Михаиловића, давајући подршку Титу. Као награду му је омогућено да се врати у земљу, умире у Београду као угледна личност. То што је он збрисао из земље пре тога увлачећи земљу у рат нема везе, али малолетни Краљ што је побегао из земље (под притиском тог Симовића) то је већ издаја радних људи и грађана.

П.С

Слушам људе последњих, рецимо двадесет година, и веома је интересантно да нико од њихових родитеља, деда и баба, шире и уже родбине није имао икакве везе са комунистима.

Па ако су родом из уже Србије, онда је логично да нису били комунисти, посебно ако су били са села.

Било је нешто комуниста у Београду, углавном студенти и покоји докони буржуј. Али већину су побили Недићевци.

Моји баба и деда су били комунисти и то су са поносом истицали до смрти. Мој отац је био, јесте и остаће до смрти комуниста. Такве људе ценим и поштујем иако су данас у дебелој мањини. Сви остали су ђубрад, олош и отпад.

Вероватно си пореклом или из Босне, Херцеговине, Црне Горе или евентуално из паприкарских крајева.

У ужој Србији су скоро сви били за ЈВуО и Дражу.  Smile

Сви остали су ђубрад, олош и отпад.

Ма наравно, контрареволуцинарни олош и кметови, којим треба да владају просвећени, тј. ви, ваша деца и ваши унуци.

Види се тај арoгантан менталитет на километар.

И још нешто интересантно...па како је Тито тако лагано узео власт кад су сви били за краља и монархију? Кад није било комуниста ни у траговима?

Шта мислиш зашто је Црвена Армија нагло заокренула у Србију, иако је имала утврђен план напредовања ка Мађарској?

Зато што је Тиле ишао у Турну Северин да моли Русе да "реше питање Србије"?

Зашто партизани нису могли да уђу у Србију? Па управо зато што нико није био за њих, па им је морала "асистирати" Црвена Армија.

Како то да су победили Грчки антикомунисти, а Грци имали јачи комунистички покрет од нас?

Као што рекох...отпад Smile

Ко о чему, курва о поштењу... Smile
« Poslednja izmena: 05. Mar 2015, 20:38:04 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Јадни краљ Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Preterujes debelo sa tim da u uzoj Srbiji nije bilo komunista. Evo moj komsija Krcun je bio komunista a rodjen je u Uzicu. To je valjda uza Srbija?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ubica tito

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.