Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 05:39:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tito ~ 32 years and counting...  (Pročitano 22547 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
Sada je besmislena priča o granicama, jer Srba u Hrvatskoj više nema, ili su bar svedeni na beznačajnu manjinu i predstavljaju samo ukras demokratije. Zašto raspad Juge nije bio dogovrni, gde bi se utvrdile granice , istorijske, nacionalne i slično? Zašto je taj omraženi Tito bio reper za granice, jer onih je odredio, zar ne? Sada se ne bih bavio granicama, jer mislim da je to besmisleno sa ove pozicije. Hrvatska je manje više nacionalno čista država i mislim da su joj granice sigurne i određene. Sem Slovenije svi ostale imaju probleme oko jasnog definisanja svojih granica, jer postoje težnje Bošnjaka i Albanaca da zaokruže svoj nacionalni prostor, što je bez većih sukoba nemoguće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
jedine moguće granice su ove današnje jer kad bi se cjepala jedna republika zbog neke manjeine u njoj onda bi se sve pocjepale osim Slovenije.Knin  npr. ne bi mogao ni po kojem pravu pripasti Srbiji ako bi, onda bi dio Bih pripao Hrvatskoj,Tavankut isto,bosanska posavina djelom isto a onda dolazi dio Makedonije ,kosovo,Sandđak......
Srbi u Hr, imaju veća prava nego hrvati u Srbiji.Imaju dopredsjednik u Saboru,dvostruko glasovanje a šta Hrvati imaju u Srbiji?Bija sam u Tavankutu i čuja njihovu priču.nemoj mi samo reći da je dačić hrvat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.55.3
Sada je besmislena priča o granicama, jer Srba u Hrvatskoj više nema, ili su bar svedeni na beznačajnu manjinu i predstavljaju samo ukras demokratije. Zašto raspad Juge nije bio dogovrni, gde bi se utvrdile granice , istorijske, nacionalne i slično? Zašto je taj omraženi Tito bio reper za granice, jer onih je odredio, zar ne? Sada se ne bih bavio granicama, jer mislim da je to besmisleno sa ove pozicije. Hrvatska je manje više nacionalno čista država i mislim da su joj granice sigurne i određene. Sem Slovenije svi ostale imaju probleme oko jasnog definisanja svojih granica, jer postoje težnje Bošnjaka i Albanaca da zaokruže svoj nacionalni prostor, što je bez većih sukoba nemoguće.

polako niko ne garantuje nikom granice pa cak ni sloveniji
ko kaze da se tamo u nekom djelu nece sutra promjeniti etnicka struktura..
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
jedine moguće granice su ove današnje jer kad bi se cjepala jedna republika zbog neke manjeine u njoj onda bi se sve pocjepale osim Slovenije.Knin  npr. ne bi mogao ni po kojem pravu pripasti Srbiji ako bi, onda bi dio Bih pripao Hrvatskoj,Tavankut isto,bosanska posavina djelom isto a onda dolazi dio Makedonije ,kosovo,Sandđak......
Srbi u Hr, imaju veća prava nego hrvati u Srbiji.Imaju dopredsjednik u Saboru,dvostruko glasovanje a šta Hrvati imaju u Srbiji?Bija sam u Tavankutu i čuja njihovu priču.nemoj mi samo reći da je dačić hrvat.
Imam jedno pitanje?
Nije zlonamjerno vec stvarno nisam informisan, to mjesto dopredsjednika sabora koji je Srbin, da li je to Ustavom tako propisano?????
Ili je to odluka SDP-a. koji su procjenili da je to potez kojim ce dobiti nekoliko politickih poena?

Mislim ako je Ustavom propisano onda ste u ravni sa Republikom srpskom kojoj Ustav propisuje da potpredsjednik  Republike mora da bude Hrvat i Bosnjak i isto tako potpredsjednik Narodne Skupstine Republike Srpske mora da bude Bosnjak i Hrvat.

A ako nije Ustavom propisano vec je vasa dobra volja, onda niste po tzv demokratiji u ravni sa Republikom Srpskom a bogami ni sa Srbijom jer je 2007 godine Predsjednik Narodne Skupstine republike Srbije bio Oliver Dulic po nacionalnosti Hrvat.

Sustina je da to cime se ti ponosis je kod nas prevazidjeno ali eto ako je to mjesto dopredsjednika sabora ustavna kategorija ipak je to korak naprijed.

Pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Browser
Safari 534.55.3
siguran sam da im taj dopredsjednik tamo dodje ko dvorska luda...
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
siguran sam da im taj dopredsjednik tamo dodje ko dvorska luda...
ma nemas ti pojma sta je demokraCija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Browser
Safari 534.55.3
deMONKRVacija Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
jedine moguće granice su ove današnje jer kad bi se cjepala jedna republika zbog neke manjeine u njoj onda bi se sve pocjepale osim Slovenije.Knin  npr. ne bi mogao ni po kojem pravu pripasti Srbiji ako bi, onda bi dio Bih pripao Hrvatskoj,Tavankut isto,bosanska posavina djelom isto a onda dolazi dio Makedonije ,kosovo,Sandđak......
Ne znam kakva prava ta šačica Srba ima u Hrvatskoj, ali pošto živim u više nacionalnoj sredini, gde ima dosta Hrvata, sa nekima i radim, nisam primetio da su zlostavljani, niti da su im prava ugrožena. Šta više imaju veći broj slobodnih dana, jer pored pravoslavnog božića i uskrsa, imaju pravo na slobodan dan i za katoličke iste praznike. Drugo da ne spominjem. Baš sada mi je bio u poseti jedan moj prijatelj, inače Hrvat, koji na tvoj komentar , kaže da trućaš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
slobodean uzelac,
a dežurni je za sve pupovac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
Provesore uvek ima spremnih ljudi za dobar dupeuvlak, pa normalno i Srba. Meni je veća garancija moje prijatelj Hrvat, običan čovek nego podpredsednik vlade. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 05:39:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.