Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tisuću Srba želi iseliti iz Sarajeva  (Pročitano 10716 puta)
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Topaz
Super Savo, sta mislis da opet zaratimo?  Smile

Po tvojoj prici imam i ja pravo da mrzim muslimane iz Sarajeva jer su pucali po srpskim polozajima pa sledeci put kat sretnem nekog muslimana povratnika na ulici da ga izdegenecim ko vola u kupusu.
vjerujem da se pogresno izrazio, moze ih razumjeti, ali ne opravdava ;p (bar sam ga ja tako skontao) ;p
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Super Savo, sta mislis da opet zaratimo? Smile
Po tvojoj prici imam i ja pravo da mrzim muslimane iz Sarajeva jer su pucali po srpskim polozajima pa sledeci put kat sretnem nekog muslimana povratnika na ulici da ga izdegenecim ko vola u kupusu.

jedno je pucati po polozajima a drugo je pucati po civilima koji stoje u redu za vodu ili kruh. jedno je pucati po polozajima a drugo je gadjati djecu sa snajperom. jedno je pucati po polozajima a drugo je granatirati zgrade, vjecnicu, bolnice,biblioteke.. vidis li razliku ? ili hoces da ti postavim doticne slike? 
sta smo trebali, bacati cvijece na naoruzane vojnike? dopustit karadzicu da udje u sarajevo i ostvari svoju izjavu kako ce za par dana nestati 500.000 muslimana?

hoces da kazes da su srbi jedini krivi, a muslimani su bili zrtve i nisu nikakve zlocine po sarajevu pravili?
 Smile
bilo je i s jedne i s druge strane, tako da su ti napadi potpuno bespotrebni, i to sto si napisao nikakav razlog nije to.

sa koje druge strane ? pa nisu bosnjaci opkolili sarajevo. ja nekazem da nije bilo pojedinih zlocina nad srbima u sarajevu, bilo je, ali se nemoze nikako uporedit onim sto su srbi radili.

evo ti spisak nestalih srba u SA

http://64.233.183.104/search?q=cache:a-_r1rcGRFYJ:www.mup.vladars.net/zl_lat/pdf_lat/nestali%2520sarajevo%2520lat.pdf+Spisak+nestalih+Srba+u+Sarajevu&hl=de&gl=de&ct=clnk&cd=5&client=opera

Jedan dio od ovih su umrli prirodnom smrcu, sto je potvrdito od njihovih familija. Jedan dio je poginulo od granata koje su stizale sa okolnih brda. 

A evo ti i dokaz da je gjeneral mladic gadjo velesice i pofalice gdje nema srbskog zivlja....MNOGO

http://www.youtube.com/watch?v=P1iwI4fTy1Q&mode=related&search=
odma iza karadzicevog govora u skupstini slusaj pazljivo razgovor izmedju mladica i doticnog generala

« Poslednja izmena: 17. Dec 2006, 21:00:37 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
jedno je pucati po polozajima a drugo je pucati po civilima koji stoje u redu za vodu ili kruh. jedno je pucati po polozajima a drugo je gadjati djecu sa snajperom. jedno je pucati po polozajima a drugo je granatirati zgrade, vjecnicu, bolnice,biblioteke.. vidis li razliku ? ili hoces da ti postavim doticne slike? 
sta smo trebali, bacati cvijece na naoruzane vojnike? dopustit karadzicu da udje u sarajevo i ostvari svoju izjavu kako ce za par dana nestati 500.000 muslimana?

Jel hoces da kazes da vasi snajperi nisu pucali po civilima u srpskom dijelu, da vase granate nisu padale u srpska naselja. Nemoj me zasmijavati.

pa nisu bosnjaci opkolili sarajevo. ja nekazem da nije bilo pojedinih zlocina nad srbima u sarajevu, bilo je, ali se nemoze nikako uporedit onim sto su srbi radili.

A sta smo to trebali raditi? Pustiti vas da se slobodno setate ko sto ste vi nas? Normalno da ce vojska opkoliti grad i ne dati vam da dizete glave. Vi to ne biste uradi da ste mogli? Malo sutra.
Niste vi nista bolji od nas nego ste bili u losijoj poziciji pa niste imali priliku da se pokazete.
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Tema je progon i iseljavanje Srba iz Sarajeva, nikako rat i zlocini nad Bosnjacima...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress

Jel hoces da kazes da vasi snajperi nisu pucali po civilima u srpskom dijelu, da vase granate nisu padale u srpska naselja. Nemoj me zasmijavati.

pa nisu bosnjaci opkolili sarajevo. ja nekazem da nije bilo pojedinih zlocina nad srbima u sarajevu, bilo je, ali se nemoze nikako uporedit onim sto su srbi radili.

A sta smo to trebali raditi? Pustiti vas da se slobodno setate ko sto ste vi nas? Normalno da ce vojska opkoliti grad i ne dati vam da dizete glave. Vi to ne biste uradi da ste mogli? Malo sutra.
Niste vi nista bolji od nas nego ste bili u losijoj poziciji pa niste imali priliku da se pokazete.
alo djecace,o kakvoj vojci ti pricas ovdje?!zna se ko je koga napao u sarajevu,ko je postavljao barikade.to sto je tebi normalno da ta tvoja"vojska" opkoli grad u puca na sve zivo necu da ulazim.nad srbima u sarajevu su se desavali pojedinacni zlocini,pominjao sam u predhodnim postovima,bilo je tu i kazana i hadzica i td.Pazi sad ovo,u dijelu sarajeva naselje grbavica koje su drzali srbi,na par dana prije reintegracije istog naselja kao i vogosca kad su se srpske trupe povlacile,srbima civilima,djecu zene i starce su brutalno istjerivali iz stanova,izbacivali ih na ulicu,nisu im dali da tu ostanu.ovo je ziva istina jer sam bio tome svjedok.drugo,svaki gradjanin sarajeva srpske nacionalnosti a i drugi su povratili stanove,nikakvih ogranicenja nije bilo,svi su mogli da se vrate na svoje.bilo je slucajeva osporavanja povratka na pocetku ali sve je kasnije profunkcionisalo.ovo za progon srba iz sarajeva nisam ni cuo pravo da kazem,mene niko ne dira,zivim normalno.Nacionalna netrpeljivost moze biti sankcionisana bez problema.Zelim ovim da kazem da niko,niti jedna vjera,nacija,religija nije ugrozena u sarajevu,ovo mislim u sirem znacenju.sarajevo vise nije isto kao i prije rata,al je bar zadrzalo tu multikulturalnost.sve dok je tako,ja cu ovdje sa spokojom zivjeti.niko mene nece odavde otjerat.poz
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Da ovi tekstovi su upravo dokazali...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@hupajupa

Alo momce, sad vidim sto te u RS-u zovu "alijin srbin". Ako si se ti uspjesno integrisao u dzamahiriju, ok, to je tvoj problem. Ne ulazim u razloge mozda si i morao. Slusao si alijinu pricu 4 godine pa se nista drugo ne moze ocekivati od tebe. Sad je rat zavrsen pa ti se valjda mrsko vracati na staro.
Ako si ti ubijedjen da su Srbi cijeli rat bili losi momci koji su sa brda gadjali nevine Muslimane, a Muslimani mali andjeli koji nisu znali metka ispaliti, onda nemamo sta pricati. Slobodno ti uzivaj u sarajevu, gradu sa oreolom andjela koji polako blijedi....
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
@hupajupa

Alo momce, sad vidim sto te u RS-u zovu "alijin srbin". Ako si se ti uspjesno integrisao u dzamahiriju, ok, to je tvoj problem. Ne ulazim u razloge mozda si i morao. Slusao si alijinu pricu 4 godine pa se nista drugo ne moze ocekivati od tebe. Sad je rat zavrsen pa ti se valjda mrsko vracati na staro.
Ako si ti ubijedjen da su Srbi cijeli rat bili losi momci koji su sa brda gadjali nevine Muslimane, a Muslimani mali andjeli koji nisu znali metka ispaliti, onda nemamo sta pricati. Slobodno ti uzivaj u sarajevu, gradu sa oreolom andjela koji polako blijedi....
heheheh,jeb ga,integrisao sam se u normalnog dosljednog gradjanina sarajeva,ipak smo glavni grad BiH.drugo,nikad nisam ja rekao,nemoj mi stavljati u usta da su muslimani nevini.svako je pravio zlocine,srbi su ih najvise napravili sto se tice sarajeva i molim te nelaprdaj gluposti!zivis u nekoj zabiti,znas samo za tv,to je ipak tvoj problem!Ja zivim normalno,bez ikakvih predrasuda,neznam za tebe!bojis li se sici u sarajevo a?! Smile Smile Smile :Dda te slucajno neprebiju dole balije heheh!!
ja se nemam gdje vracati na staro,tu sam bio i ostao,neznam za tebe!znam ko sam i gdje!
« Poslednja izmena: 18. Dec 2006, 01:26:42 od hupajupa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
sa koje druge strane ? pa nisu bosnjaci opkolili sarajevo. ja nekazem da nije bilo pojedinih zlocina nad srbima u sarajevu, bilo je, ali se nemoze nikako uporedit onim sto su srbi radili.

izvinjavam se za off

Ja ne kazem da nije bilo pojedinih zlocina nad muslimanima u sarajevu, bilo je, ali se ne moze nikako uporediti onim sto su muslimani radili .....
Kazani
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
jes to rat gledala preko rts-a??!?! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

izvinjavam se za off

Ja ne kazem da nije bilo pojedinih zlocina nad muslimanima u sarajevu, bilo je, ali se ne moze nikako uporediti onim sto su muslimani radili .....
Kazani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.