Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 378706 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 391
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Siemens M55
ja za danas igram posed lopte:

Fra/Swi - Posed Lopte (H: -13)     H 2   kw 1.75  tj swi posed bar 44%

Bra/Cro - Posed Lopte (H: -15)     H 2   kw 1.75   tj cro posed bar 43%

moje misljenje je da je ovo veoma realno,za mene 7/10 Smile

cini mi se lagano:

Fra/Swi - Posed Lopte 51:49 %
Bra/Cro - Posed Lopte 50:50 % Smile

jos da je zvezda prosla bio bi to odlican dan H 5,5 a partizan dobije 6
(henderson u najvaznijem napadu baci loptu u prazno a posle toga promasi 2 slobodna  i eto 84:78)

Smile bane
ja cu probati ali bez jankoviceve toliko sam puta pao da na nju vise ne igram

nisam neki strucnjak za tenis ali sam i ja probao nesto ovako:

Bjorkman J.  2:0
Nieminen J. 1
Nadal R. 2
Ljubicic I. 1
Daniilidou E. 1  kw 9

« Poslednja izmena: 14. Jun 2006, 10:49:30 od d_m_r »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 845
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Lumia 920
Poz i od mene ljudi... Pa ovako.
d_m_r>>> partizan dobija seriju, ne bas lagano ali osvaja titulu... Zao mi je sto juce nije bilo golova na FRA-SWI, posto sam na tom tiketu imao i Partizan u hendikepu za dobru kintu...
zoka_m>>> ne pravim se pametan jer tek od skoro postujem ovde, ali kao sto sam i mislio brazil ce izgleda sa bukvalno svima igrati lagano, taman koliko treba...
i jos nesto majstore. Svaka cast za tip francuska, ali molim te postu ranije ako nije problem posto ipak treba otici i stici do kladionice
i uplatiti...

Ja idem sada da razmislim pa cu postovati nesto kasnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mogu da me mrze, ali ne i da ignorisu!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
zoko , nemoj da prozivas cika moderatore, to nie lepo od tebe!!!
Moras da cutis  Smile  Smile  Smile pa onikad budu hteli opomenuce mene ili nekoga drugog zato sto smo reagovali na tudje prozivke (satrix, crocop)  sto se i videlo sinoc.
Ali nema veze, da oni sad svima vrse kontrolu nikoga ovde ne bi bilo (osim nekoliko  nas) !

Satrix, dici se ti cime hoces i prozivaj ja sam lepo napisao da su se borili vis vasi lepo i da su se lepo otvarali ali ti pogledaj nacijn igr odbrane Brazila i Holandije, pa nesto kazi, a i ne treba biti expert da bi video da se Brazilci nisu trudili!!! Ali vi jeste ali tu je bio  Dida (di da sutnem loptu Smile  ) Tako da nas lepo batali sa tom "lijepom vasom" jer stvarno nas nije briga, mi ako ne prodjem grupu bice steta, ali tako nas je Hajdi proklela, a vi ako ne prodjete grupu nece biti steta nego bruka prvenstva!!!! A ja vam lepo kazem da necete da pobedite Australiju, mozda i hocete, nije mi ovo dojava, ali ako je pobedite to ce biti kao holandija nas jedna greska odbrane - jedan gol!!
Jos jednomponavaljam
Tunis pg
Spanija 0-2
  8/10
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e dosta je bilo, ko prođe taj je bolji ako ne prođu ni jedni ne valjaju ni jedni a sinoć se dobro vidilo koji valjaju i koji su klase a koji nisu,a te priče o ne zalaganju Brazilaca to možeš maloj djeci pričat za laku noć,to je ista stvar kao da ja kažem da se Argentinci neće zalagat protiv vas,ma dečko ovo je SP i shvatite već jednom ode nema autsajdera tko god se bude tako kladio ziher gubi. to ti je čista matematika nego di su te dojave od kad je počelo svijetsko prvenstvo samo na SP pa igraju skandinavci pa tenis pa nba finale pa stanley cup finale,sve se mislin da ću se prebacit a bila je to nekad sasvim pristojna tema.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
bila je pristojna tema dok nisi dosao, kako i sam kazes bolje otidji pa cemo mi nastaviti kao i prije...a vezano za dojave, ja sto ih i budem imao necu vise stavljat na ovu temu, jer sad vidim kud je sve to krenulo, a moderatori samo nek gledaju kako vi serete i cute.....ja sto budem imao dojava poslacu na pp clanova koje smatram da to zasluzuju i koji se trude da ova tema jos uvijek koliko toliko valja necemu.... a modovi, kako je krenulo ova tema ode u kurac, mislim da to i sami shvatate i mislim da biste trebali nesto uciniti pod hitno, jer npr. ne moze se ovo porediti sa onim kako je bilo prije nekih mjesec dana...
tako da se ja sluzbeno povlacim iz ove teme, i slacu samo pp, a ti satrix i takvi kao sto je starix, samo nastavite ovako, daleko ce ova tema dogurati.... eto, budite mi svi pozdravljeni u zivjeli Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
2006-6-14 1pick comments match :

Ukraine(+1/2)                       9 PM    WORLD CUP  (SPAIN COMFIRM
WON'T WIN THIS MATCH!)
Germany(-1)                         3 AM    WORLD CUP  (GERMANY SHOULD
CLEAR THE HANDICAP!)

Svako na svoju odgovornost.Bez prozivki u slucaju greske. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 845
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Lumia 920
Zoko, zamolio bih te ako vec neces postovati ovde, posalji i meni na pp... Ja te pratim a mislim da se moze imati koristi od mene...
poz...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
Zoko, pusti ti ostalle, ti si se dokazao na ovoj temi i treba da postanes pocasni clan!

Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Spanija - Ukrajina X2 8/10

Mislim da spanci i pored velikih imena nisu velika ekipa. Nagledao sam ih se tokom kvalifikacja i pripremnih utakmica, i mislim da nemaju igru. Nadam se samo sudija nece da umesa svoje prste u konacan ishod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to gojko legendo pravi si ti niti komentiraš niti se prepucavaš,evo mojih za danas ali ne samo za posebne kao kod onog indijanca prepoznat će se nego za sve ljude dobre volje ma koje nacije i vjeroispovijesti bili,a onaj koji pravi razlike ne da mu nije mijesto na ovoj temi nego taj nije zaslužija ni kutak ove kugle zemaljske.

Evo ovako 140606

ukrajina daje gol  1,80
tunis-saudijska arabija pričekat da počne pogledat prvih 15 min jer će tako biti dosta lakše za ubost pravi koef..nekakvo iznenadjenje tu su moguće svakakve oscilacije-savjet
njemačka -poljska manje od 3gol 2,00
marusi -aris 1 1,61
fortitudo bologna-beneton manje od 160 koš 1,90

ajmo zoka da te sad vidimo ko je bolji stavi ti 4 a da koeficijent nije manji od 1,60 pa ćemo vidit ko tuče prazmu slamu a ko govori sa argumentima,rukavica je bačena

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.