Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 379215 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajde moji srbi ruku na srce pa komentirajte sada koliko hoćete.
DOJAM:BRAVO HEROJI

Pristup i borba za domovinu kolosalna,,navijači veličanstveni, igra kako smo mi Hrvati i očekivali,vjerujte mi a pisao sam i
u prijašnjim postovima ovo  je neuspjeh,ali opet kada se gleda da je s druge strane bio dream team pokazali smo da su i oni od krvi i mesa
recimo Šimić(AC MILAN)je pospremio Ronaldina u zadnji đep,Babić na ljevom boku tokom cijele utakmice pravi,Srna u drugom poluvremenu odličan,Pršo to je za njega već rutina,da nije ona konjina Adriano onako probija kapetana Kovača ne bi onako Kaka puca sa vrha 16m.
i na kraju obrana za školske uđbenike kako u pristupu tako i u rješenjima. mogli smo sve večeras riiješiti ali dojam svih je da čemo dobiti tu Australiju zadnje kolo što bi bilo dosta za ići dalje čak ako i sa Japanom odigramo neriješeno,ma uvjeren sam da klokani padaju i da idemo u 16 ako budu na razini od barem 60%od večeras.

Ajmo di ste pošteni srbi javljajte se komentirajte,jer kad nakon poraza niko nije nezadovoljan jasno vam je da su ostavili srce na terenu  kao i uvijek kad se igra za domovinu a onda se skida kapa jer ljude ne možete prevarit kad je masa zadovoljna to vam je najbolji pokazatelj kakvu su momci odigrali utakmicu .E da za one što su prognozirali 4 5 komada to bi isto bilo kao da ja sad kažem da če vam Argentina uvali toliko to su komentari male djece i pubertetlija.

Zato komšije glavu gore bit će bolje zašto ne bi mogli dobiti Argentinu ma ne moraju je ni dobit neka odigraju muški ka vatreni večeras pa neka i izgube i neće im niko reći ni riječi.

Pozdrav i sretno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
e sad ej stvarno dosta??? gdje su koji q...moderatori??? cemu ova tema sluzi???? samo upozoravaju a nikad da djeluju!
a ti satrix, igrali su solidno, bas se brazil pretrgnuo da vas pobijedi, uostalom imas temu za te price, i nemoj nas vise ovdje daviti sa tim.... mene uopste ne interesuje jeste li i kako prosli...a nadam se da ce i moderatori nesto ucine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Uh, demantova me ovaj Togo. Za sada...
Nego da se bacim ja na ovo sto mi je sigurica..
Mislim da je hendikep na Rumune u vaterpolu prevelik. Mislim da ih Grci sigurno nece dobiti sa vise od 2 razlike ukoliko uopste budu pobedili.

Tako da Grcka - Rumunija H2 9/10
Madjarska - Italija H2 7/10

Pobedi jedva ova Korea, mada to i ne cudi s obzirom da je raskol u togu bio zbog ne isplacenih plata. Hm, mozda su im kladionice platile...  Smile

Jedino Madjari probise hendikep, zato sto Italija uigrava mladju postavu. Sto se tice Rumuna nadam se da je neko ispratio posto su pobedili 7:8. Imali su +4 gola prednosti ne smem ni da zamislim kolika je kw bila bez njega. Necu da se nerviram.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
ajde moji srbi ruku na srce pa komentirajte sada koliko hoćete.
DOJAM:BRAVO HEROJI

Pristup i borba za domovinu kolosalna,,navijači veličanstveni, igra kako smo mi Hrvati i očekivali,vjerujte mi a pisao sam i
u prijašnjim postovima ovo  je neuspjeh,ali opet kada se gleda da je s druge strane bio dream team pokazali smo da su i oni od krvi i mesa
recimo Šimić(AC MILAN)je pospremio Ronaldina u zadnji đep,Babić na ljevom boku tokom cijele utakmice pravi,Srna u drugom poluvremenu odličan,Pršo to je za njega već rutina,da nije ona konjina Adriano onako probija kapetana Kovača ne bi onako Kaka puca sa vrha 16m.
i na kraju obrana za školske uđbenike kako u pristupu tako i u rješenjima. mogli smo sve večeras riiješiti ali dojam svih je da čemo dobiti tu Australiju zadnje kolo što bi bilo dosta za ići dalje čak ako i sa Japanom odigramo neriješeno,ma uvjeren sam da klokani padaju i da idemo u 16 ako budu na razini od barem 60%od večeras.

Ajmo di ste pošteni srbi javljajte se komentirajte,jer kad nakon poraza niko nije nezadovoljan jasno vam je da su ostavili srce na terenu  kao i uvijek kad se igra za domovinu a onda se skida kapa jer ljude ne možete prevarit kad je masa zadovoljna to vam je najbolji pokazatelj kakvu su momci odigrali utakmicu .E da za one što su prognozirali 4 5 komada to bi isto bilo kao da ja sad kažem da če vam Argentina uvali toliko to su komentari male djece i pubertetlija.

Zato komšije glavu gore bit će bolje zašto ne bi mogli dobiti Argentinu ma ne moraju je ni dobit neka odigraju muški ka vatreni večeras pa neka i izgube i neće im niko reći ni riječi.

Pozdrav i sretno

Ajde bre super ste... Srna, Cico, Niko, Prso, Leko. Nabili ste Brazil u misiju rupu. Da ne bese onog srecnog gola Kake sigurno bi utakmica imala drugaciji tok. Ipak ste vi bili 3. na svetu, nije to mala stvar. Gledam onog Ronaldinja namuci se covek da zadrzi loptu u posedu. Razbiste Brazil ko mi Holandiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da da sigurno češ u plus sa svojin računom sa takvim razmišljanjem zoka m šta si ljut kad izgubiš i šta su ti drugi krvi kad imaju dobru prognozu ,od početka sam tvrdio da nema govora o razbijianju Brazila i bogami tako je i bilo(kakvi+3,kakva jedinica,pa to je bila nula iz aviona i to kakva nula 4,85 i trebala je biti nula da je bilo boga i pozdrav moderatorima za smisao za temu pa vide ljudi da je sve u aspektu dojave, a oni koji su me poslušali sada su sigurno bogatiji za koji eurić na računu kao i ja koji sam odigrao prvo poluvrijeme više golova šta me je i izvuklo jer sam moga biti u debelom minusu jer sam masu love stavija na razno razne kombinacije sa nulom i dvojkom.ovako prvo poluvrijeme više golova i koeficijent 3,10 izvuklo me  i  pokrilo ulog a kako je moglo biti dobro, da je upa taj gol koji je visija cijelo drugo poluvrijeme u zraku.

Pozdrav svim lovcima na na masne koeficijente, ma gdje bili he he
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC Touch Cruise
@zoka_m: Nemam nista licno protiv tebe, ali ne vidim pored tvog imena moderator... zato gledaj svoj posao, niko te ne primorava da dolazis ovde, ako ti se svidja izvoli, ako ne postoji dugme izlazak, pa izvoli!

@satrix: Postoji ceo forum o mondijalu, ubuduce tamo slobodno pisi izvestaje sa utakmica i ostalo, ovde izkljucivo konkretno o kladionici, bez rasprave!

@all: Dovoljno vam gledamo kroz prste sa konstantnim krsenjem pravila, sad treba jos da trpimo prozivke na nas racun?!   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

He who dares...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 644
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6630
@Satrix
Da ne preterujemo sa pohvalama ili podsmehom oko utakmice Brazil-hrvatska, interesuje me ovo: kako je tako mala kvota na pada vishe u prvom? u Beogradu je 3.45 u Lavovima, 3.40 Brazil i Atlantik..Ja singlirao drugo vishe i puko..Sve sam do sada singlirao drugo vishe, i puuuuno sam puko Smile Smile Smile Smile...Sad tju da malo odspavam, pa sutra Shpanija drugo vishe  Smile..A poshto josh nijedna nije zavrshena 1:1, odigracu i tachan rezultat...
IP sačuvana
social share
I kad mi se hoce, i kad mi se nece
Na crveno chekam, na zeleno krecem.
1 i 1 za mene su 2, volim shto je Kristl dobra a Alexis zla..
Chitam ko shto pishem, mislim ko shto radim.
Refleksno ga prvo guram, pa se onda vadim.
Izbjegavam sapun, golotinju volim.
Kad mi neko kaze:Hvala, odgovorim-molim.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

He who dares...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 644
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6630
@Satrix
Da ne preterujemo sa pohvalama ili podsmehom oko utakmice Brazil-hrvatska, interesuje me ovo: kako je tako mala kvota na pada vishe u prvom? u Beogradu je 3.45 u Lavovima, 3.40 Brazil i Atlantik..Ja singlirao drugo vishe i puko..Sve sam do sada singlirao drugo vishe, i puuuuno sam puko Smile Smile Smile Smile...Sad tju da malo odspavam, pa sutra Shpanija drugo vishe  Smile..A poshto josh nijedna nije zavrshena 1:1, odigracu i tachan rezultat...

P.S. El se kaze izkljuchivo ili iskljuchivo?? Smile Smile

A ochigledno je i da josh uvek mesham dugme izmeni i citiraj Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I kad mi se hoce, i kad mi se nece
Na crveno chekam, na zeleno krecem.
1 i 1 za mene su 2, volim shto je Kristl dobra a Alexis zla..
Chitam ko shto pishem, mislim ko shto radim.
Refleksno ga prvo guram, pa se onda vadim.
Izbjegavam sapun, golotinju volim.
Kad mi neko kaze:Hvala, odgovorim-molim.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
@karanm

ok,ja cu odluciti sam kako cu i sta cu! a mislim koji je put da ih upozoravate za ovakve postove(satrix,crocop)

@satrix
ma nemoj??? ovo ti spada u dojave???? po cemu si ti nama dojavio da ce biti X???? zato sto je to tvoja reprezentacija? stari moj, fali ti malo analize i objektivnosti...a uostalom ja nisam vidio da je bio X vec 1:0 a to nije isto,bar ne za nas kladionicare...jer ako nisi znao broji se samo konacan rezultat...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 468
Zastava Bi Dzi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Dosta bre vise. Mi se ovde trudimo da dajemo predloge, a vi se prepucavate kao deca oko toga da li smo bolji mi ili Hrvati! Hocete ja da vam kazem? Isti smo. Ista govna. I po nacionalizmu i po ponasanju i u fudbalu. Holandjani i Brazilci su odigrali taman koliko im je trebalo. Da su hteli, dali bi jos neki gol, ali im to u ovom delu prvenstva nije potrebno.

Dobro, istresao sam se, a sada da vidimo nesto za tenis...Smile

Tursunov
H.T. Lee (iznenadjenje)
Srisafan
Henman
Stepanek
Hjuit
Jankovic
Arvidson

Ajd uzdravlje  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Sve je isto. Kao juče. Kao sutra. Kao uvek. Daj, gasi taj glupavi TV…
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.