Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 380720 puta)
Hronicar svakodnevice

Mogu da me mrze, ali ne i da ignorisu!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
Znam da ima jos 7 dana do utakmice ali ne mogu da se otmem utisku da ce nas Holandjani nakantati. A evo i zasto. Videvsi da smo mi bolidi i da gajimo prevazidjen stil igre i da uvek vodimo najnesposobnije i najnespremnije Van Basten je dosao na ideju nas ubeje u pojam po bokovima. Zasto da ne ? Ima sjajnog napadaca (Nistelroja) i jezivo jaku levu liniju (Roben i Van Bronkhorst) i za nijansu slabiju desnu (Van Persi, kome sa sredine kao paker utrcava u pomoc snajder). Danas protiv Australije je bila generalna proba a s obzirom da je prijateljska nije bilo potrebe da se preforsiraju. Lek za ovakavu taktiku je (naravno ako nemas potrebno fudbalsko znanje, a mi ga nemamo) da pored tri centralan beka sa kojima igras u liniji znaci bez libera dodas u pomoc jos dva vezna ispred njih (duljaj i nadj). Znaci mi cemo u startu da im kvarimo igru sa dva rovo kopaca kojima ce po potrebi pomagati nesretni Dragutinovic i nespretni Kormoran. A sta ako Holandjani pocnu da centriraju ??? E jbg znaci moramo da ubacimo jes jednog defanzivnog veznog ko je visi od Dukija i Nadja (sto nije tesko, ali opet ga nemamo, ili ga u zadnjem trenu imamo) koji ce da se vraca u odbranu u ulozi stopera da bi resavao ovakve situacije svojim ogromnim iskustvom. Igrac koji je nama potreban je Dusan Petkovic !!!??? Ma koliko suludo ovo zvucalo na tome se izgleda radilo jos pre 2 meseca a meni sinulo tek sada kada sam video kako igraju Holandezi nasi prvi protivnici na SP 2006. Znaci ulazi Petkovic u svlacionicu i kaze:"Sa centra Savo vraca nazad do Dekija a Deki nazad do Dukija ili Nadja, uglavnom sto manje Dusanu da ne zasere. Duki ili Nadj dodaju Dragutinovicu ili Kormoranu ko im je blizi a oni istog momenta u aut." - "Sefe, a igra ?" - rece neko vise stidno. - "Ma zajebi igru...". Znaci moj prvi pik na SP 2006 su Holandjani, kw je za sada 1.9 sto je poklon s obzirom na razvoj situacije. Verovatnoca 9/10 (mozda uspemo da polomimo nekom nogu) ali zato crveni karton na nase 10/10. O politici necu, ali samo hint. To je reprezentacija drzave koja vise ne postoji i zato daj da uzmemo pare.

E svaka cast onome ko te napravi takvog, jebote do sad si davao dobre savete ali ovaj ti je bas ono dibidus dobar!!!!
ja tu igram X nema sanse da nas pobede opet!!! Zivi bili pa videli!!! ali ja mislim 90% da nis u pravu ,   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
E svaka cast onome ko te napravi takvog, jebote do sad si davao dobre savete ali ovaj ti je bas ono dibidus dobar!!!!

Dal vi razmislite prije nego li nesto napisete! Nemoj poslije da mi se zalis kad te neko napadne jer nemam namjeru da vam budem dadilja kad napisete ovako nesto!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i

Aj da vidimo sta ce  biti danas:
Jurmala pg Smile
Moresmo 1
Likhovtsev 1 Smile
Rapid Buk  pg
Inter T     pg  Smile  red da daju neki gol kao domacin
Genova pg  Smile
Falkenberg pg
----------------
kw:14.78

Japan H1   Smile Smile Smile Smile stvarno su bre Japanci!!!
Obala Slonovace pg  Smile
Vasko pg
---------
kw:3.48

i jedno dva na  brzinu i "sarac komarac"
Vasko 3+
Inter T 0-2
TMVK 3+ Smile
Alesund 2-3
HJK 0-2
KTP 2-3
--------
17.31

Holandija 2-3 Smile
Ob.Slonovace 2-3 Smile
J.Korea  Â ppX  Smile
Japan  pp1 Smile
Monca  ppX  Smile
TMVK  3+ Smile  e dodjavola niasm video da sam stavio 2 puta istu utakmicu  maleeeeeer

Il' pukovnik il' pokojnik  Smile ako ne dodje ni jedan [glow=red,2,300]bankrot[/glow]

sta rekoh za TMVK cim stavim istu utakmice na  2 tiketa mora da ne dodje  Smile

p.s. manager naisao si na veliku podrsku od svih ovde Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i

Dal vi razmislite prije nego li nesto napisete! Nemoj poslije da mi se zalis kad te neko napadne jer nemam namjeru da vam budem dadilja kad napisete ovako nesto!

Smile   Cekajjjj!!!!  Smile  Smile  Smile nisam mislio nista lose, samo sam ovako napisao , iz zezanja   Smile evo necu vise!!! Ai sta ti imas da me branis ako mator konj ne moze sam sebe da brani  bolje da radi luger!!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Ma opusteno svako ima pravo na svoje misljenje, ako nama ne bude igrao kezman(mada ni on nije neka pretnja za gol holandjana) pukli smo, jbg samo sto je nikad ne bi mogao  igrati protiv ekipe za koju navijam, cudan je to situacija nikad vise sebi ne bi dozvolio tako nesto.

Sutra nema jednostavno nista
  ako neko moze da iskopa neki tenis bio bi mu jako zahvalan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
bogme ja ni sam ne znam sta je tu najmapetnije... uglavnom nevjerujem da cemo ih dobiti, a  info koji sam vidio prije nekih 2-3h je da je kezman jos povrijedjen(koljeno lijeve noge) sad koliko je to tacno i koliko je ozbiljno jos se ne zna...navodno jos nisu sve pretrage zavrsene... Smile

ali kao veliki patriota Smile  tu utakmicu necu igrati, jer ne mogu protiv svojih... al ni holandija nije neka bas dobra... sta su se ispomasivali danas protiv solidne australije, a i 2-3 trojica su iznesena sa terena, tako da mozda imadnemo i malo srece u svoj ovoj nesreci  Smile

FT   Genoa   2 - 1   Salernitana     Smile
90'   Ivory Coast   3 - 0   Slovenia     Smile
FT   Japan   1 - 0   Malta  Smile
19'   Hercules   1 - 0   Albacete       Smile Smile
45'   FF Jaro   1 - 0   TPS Turku     Smile Smile

nije valjda da nas je konacno krenulo, necu vise nista da kazem da ne bih izbaksuzirao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 686
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
Ma opusteno svako ima pravo na svoje misljenje, ako nama ne bude igrao kezman(mada ni on nije neka pretnja za gol holandjana) pukli smo, jbg samo sto je nikad ne bi mogao igrati protiv ekipe za koju navijam, cudan je to situacija nikad vise sebi ne bi dozvolio tako nesto.

Ma da bre, nego mozda niije lossa logika singlirati svaku protiv nas??!!! Ako izgube dobro je jer dobijamo pare, a ako pobede  opet dobro je je rsu nasi i pobedili su!!!!  Smile Sta mislite?? Zabrinjava me ova Moresmo i Falkenberg!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Avanti,avanti,avanti Stella RossA

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Nokia 3310
E,ljudi...slusajte ovo...

O.Slonovace - Slovenia   Nedelja   16h  (mec se igra u Skotskoj)

Ovih 8 startera slovenackog nacionalnog tima(Cimirotič, Knavs, Rodič, Cesar, M. Mavrič, Koren, Zavrl i N. Čeh) nece nastupiti u nedelju,sigurno,protiv O.Slonovace dok ostalih 5 koji igraju u Domzale-u i N.Gorici ce,po mom misljenju a i ne samo mom Smile,biti jako umorni od subotnje tekme(zadnja ove godine)jer nista jos nije reseno sto se tice prvaka u Sloveniji...dok O.Slonovace ce izaci u najboljem sastavu Smile...ionako mrsav tim Slovenije pa jos oslabljen navedenim izostancima,pa jos na Friendly mec posle samo 22h od veoma bitne prvenstvene utakmice,bice veoma obilan rucak za slonove koji ce im trajati sve do sledece sezone Smile

Za mene 1 kao kuca Smile

Ps.Mislim da je kvota oko 1.9 a mozda i veca...ko nadje u hendikepu neka slobodno odigra u singlu jer je kvota 3.2 i veca Smile

.............3-0FT............ Smile
IP sačuvana
social share
Zivot se ne meri minutima i satima vec momentima koji oduzimaju dah..........
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 115
Zastava Australija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson s700
Znam da ima jos 7 dana do utakmice ali ne mogu da se otmem utisku da ce nas Holandjani nakantati. A evo i zasto. Videvsi da smo mi bolidi i da gajimo prevazidjen stil igre i da uvek vodimo najnesposobnije i najnespremnije Van Basten je dosao na ideju nas ubeje u pojam po bokovima. Zasto da ne ? Ima sjajnog napadaca (Nistelroja) i jezivo jaku levu liniju (Roben i Van Bronkhorst) i za nijansu slabiju desnu (Van Persi, kome sa sredine kao paker utrcava u pomoc snajder). Danas protiv Australije je bila generalna proba a s obzirom da je prijateljska nije bilo potrebe da se preforsiraju. Lek za ovakavu taktiku je (naravno ako nemas potrebno fudbalsko znanje, a mi ga nemamo) da pored tri centralan beka sa kojima igras u liniji znaci bez libera dodas u pomoc jos dva vezna ispred njih (duljaj i nadj). Znaci mi cemo u startu da im kvarimo igru sa dva rovo kopaca kojima ce po potrebi pomagati nesretni Dragutinovic i nespretni Kormoran. A sta ako Holandjani pocnu da centriraju ??? E jbg znaci moramo da ubacimo jes jednog defanzivnog veznog ko je visi od Dukija i Nadja (sto nije tesko, ali opet ga nemamo, ili ga u zadnjem trenu imamo) koji ce da se vraca u odbranu u ulozi stopera da bi resavao ovakve situacije svojim ogromnim iskustvom. Igrac koji je nama potreban je Dusan Petkovic !!!??? Ma koliko suludo ovo zvucalo na tome se izgleda radilo jos pre 2 meseca a meni sinulo tek sada kada sam video kako igraju Holandezi nasi prvi protivnici na SP 2006. Znaci ulazi Petkovic u svlacionicu i kaze:"Sa centra Savo vraca nazad do Dekija a Deki nazad do Dukija ili Nadja, uglavnom sto manje Dusanu da ne zasere. Duki ili Nadj dodaju Dragutinovicu ili Kormoranu ko im je blizi a oni istog momenta u aut." - "Sefe, a igra ?" - rece neko vise stidno. - "Ma zajebi igru...". Znaci moj prvi pik na SP 2006 su Holandjani, kw je za sada 1.9 sto je poklon s obzirom na razvoj situacije. Verovatnoca 9/10 (mozda uspemo da polomimo nekom nogu) ali zato crveni karton na nase 10/10. O politici necu, ali samo hint. To je reprezentacija drzave koja vise ne postoji i zato daj da uzmemo pare.
Izvinjavam se moderatorima.Balijo,mnogo s....!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

He who dares...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 644
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6630
Ma opusteno svako ima pravo na svoje misljenje, ako nama ne bude igrao kezman(mada ni on nije neka pretnja za gol holandjana) pukli smo, jbg samo sto je nikad ne bi mogao igrati protiv ekipe za koju navijam, cudan je to situacija nikad vise sebi ne bi dozvolio tako nesto.

Ma da bre, nego mozda niije lossa logika singlirati svaku protiv nas??!!! Ako izgube dobro je jer dobijamo pare, a ako pobede  opet dobro je je rsu nasi i pobedili su!!!!  Smile Sta mislite?? Zabrinjava me ova Moresmo i Falkenberg!!!

I tebi je dosadno...Pa el ovo mesto za tipove i predloge, ili da svako napishe BASH sve shto mu padne na pamet Smile
Torino  1

Shumadijo svaka chast...ja ne odigrah jer su u mrtvom GoldenGoal-u napisali da pochinje u 4. Ustao sam u 4:10 i rekoh sebi:Mozda je i bolje  Smile Smile..Ispade da nije  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2006, 18:32:07 od Shejtan Slavisha »
IP sačuvana
social share
I kad mi se hoce, i kad mi se nece
Na crveno chekam, na zeleno krecem.
1 i 1 za mene su 2, volim shto je Kristl dobra a Alexis zla..
Chitam ko shto pishem, mislim ko shto radim.
Refleksno ga prvo guram, pa se onda vadim.
Izbjegavam sapun, golotinju volim.
Kad mi neko kaze:Hvala, odgovorim-molim.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.141 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.