Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 644 645 647 648 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 436442 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Партизан-Србија

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia N70
Sta mislite Sosiedad
IP sačuvana
social share
[Killed by kokota: Potpis previsok..ponovo..  Smile ]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
I gdje je onaj Falzone kvota 1,1  Smile fino sam vam rekao za man. utd....

Kakav si ti kralj,druze...Sta,ti si kontao da sam ja rekao da tu treba igrati keca? Lepo ti rece dread,kvota 1.10 se ne igra,pa cak ni na 100 evra uplate.Znaci,igraj muski,mnogo bolje ces proci,iako ces cesce padati,ali kad prodjes - proci ces Smile Moj drug igra na 50-100evra uplate po tiketu(moze mu se,sverc kola),i igra ko covek,ima tu i malih kvota,ali obavezno jedna-dve 'momacke' i pravi dobitke oko 50 000,uzme svaki treci i boli ga patka Smile Na tu tvoju semu ne znam nikoga da se opario,ali dobro...

Ja sam tu igrao 2+pp,a hteo sam da vas presecem u prepiranju oko jebene kvote 1.10.Toliko...Nema ljutis.
E ja sam mislio da si ti srao kako je to kvota 1,1 i kako je to sigurno,do mene je...a sto se tice toga da ne znas da se iko opario...jebi ga ne znas mene...i kada se sastavi ekipa od nas 5 i ulozimo 500 eurica pa prodemo...ali nismo odavno zajedno igrali tako da se krpim ovako sam,no ja sam zadovoljan svojom "dnevnicom" i uvijek sam u +,uvijek imam stotinjak eura od kladionice da odigram...a ako nije sedmicno biti u + 300-400 eura.... Smile ne znam sta jeste...vjerovatno je muski bacati pare...znaci ono ulagati stotke na 2+ kvotu i proci ces svaki cetvrti put....ma ne isplati se....nemoj gledati pojedinacne dobitke,fazon je biti u +++ a ne hiljadu puta pasti 2 puta dobiti,a on na taj nacin sigurno nije u +.Ne kazem da ne odigram nekad 2+ kvotu...ali samo kada sam maximalno ubijeden u to,a i ovih dana duh pridonosi tome uveliko...i sam kazes...moze mu se...pa on nek baca,meni se ne moze i ja zaradujem ovako,meni nije do igranja nego do uzimanja
« Poslednja izmena: 15. Apr 2006, 11:01:17 od emirz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 753
Zastava BIH
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 70
Potvrđeno mi je za Poloniju da se punoo pojacala i igracu je danas pa sta bude!

Polonija-Behlatov 1  9/10      (  vec su neke kladionice smanjile kvotu sa 1,85 na 1,65 )

Šuška se i za Mursiju da je siguran kec. Vidjecemo...
IP sačuvana
social share
Ne ostavljaj za sjutra ono sto mozes danas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
@ kriminalac
vidi moj prethodni post.... i ja sam stavio za murciu da bi bar 90% trebala pobijediti....takve sam ja informacije dobio...
takodje i za smederevo, vadi se, trebaju im hitno bodovi, dok sa druge strane vozdovac je u rasulu, igraci nisu dobili plate, nemoju dozvolu za evropska takmicenja itd.... znaci ja cu te 2 utakmice igrati 111111

a pored toga:
portsmouth 1
admira 1
lazio 1
valencia 1
herta 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
@vladaN90

Gledao sam nesto tabelu Primere, Majorka i Alaves stvarno igraju 3 za 3 a kada ne treba nikome onda odigraju x.Ali sada treba i jednima i drugima EXTRA. U prvom delu je pobedila Majorka ako se ne varam. Cak i iz ovih novina tipuju da ce biti X, a kada oni tipuju to tako ne dodje. Mislim da bi ovde trebalo zveknuti X2 za vecu lovu, jer ko zna sta ce da se dogovori bagra (ko ima kakav raspored).
A za 500-1000 din probati X.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Gde moze da se igra nasa liga ?
Ovi slepci kod mene svi povukli Smederevo, ostavili mi Zemun...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 753
Zastava BIH
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 70
@ kriminalac
vidi moj prethodni post.... i ja sam stavio za murciu da bi bar 90% trebala pobijediti....takve sam ja informacije dobio...
takodje i za smederevo, vadi se, trebaju im hitno bodovi, dok sa druge strane vozdovac je u rasulu, igraci nisu dobili plate, nemoju dozvolu za evropska takmicenja itd.... znaci ja cu te 2 utakmice igrati 111111

@ Zoka M    Znam stari ali u BIH nema niti jedne kladionice đe se može igrat Smedervo. Svuda su ga blokirali...  Probacu za Zemunom nije losa kvota 1,5
IP sačuvana
social share
Ne ostavljaj za sjutra ono sto mozes danas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
Evo prognoza njemačkog magazina Kickera:

FC Schalke 04 -  1. FC Köln  3:1
Bayer Leverkusen -  Bor. M'gladbach   3:1
Hertha BSC -  Borussia Dortmund  1:0
MSV Duisburg -  Hamburger SV  0:1
1. FC Nürnberg -  1. FC Kaiserslautern  2:1
VfL Wolfsburg -  Werder Bremen   1:2
Hannover 96 -  VfB Stuttgart  1:0
Eintracht Frankfurt -  FSV Mainz 05   0:0
Bayern München -  Arminia Bielefeld   2:0

Pa neka nam je svima sa srećom.

i jos....
u vezi utakmice: Moreirense - Ovarense
Ovarense se nece pojavit na utakmici jer nema 11 igrača spremnih i biti ce registrirano kao 3:0 za Moreirense...tako da ko je vec uplatio, kladionice bi trebale uvaziti kao pobijedu, i trebale bi vam isplatiti dobitak... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
@ kriminalac

@ Zoka M    Znam stari ali u BIH nema niti jedne kladionice đe se može igrat Smedervo. Svuda su ga blokirali...  Probacu za Zemunom nije losa kvota 1,5

pa i ja sam iz bih, tacnije rs-banja luka....
ne znam da je blokirana... nisam jos bio u kladionici, moracu otici vidjeti u astri i u williams-u..... sve zavisi gdje ti igras...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
jel neko cuo kakve vijesti za hearts i gl.rangers da ce igrati u kombinovanim sastavima???? a taman sam mislio odigrati 1 na obe Smile

Injury update:
Wolfsburg will be without their best forward, Diego Klimowicz (red card ban)
Hamburg are without Rafael van der Vaart , Frankfurt are without Jermaine Jones - evo info za one koji planiraju igrati na navedene timove...

austrija:
bogme ipak necu igrati admiru:
Bjelica (Admira playmaker) got red card last game. i jos nesto u vezi admire, sto je meni malo cudno:"Admira Wacker will give all visitors free entrance to the match vs Wacker Tirol."

spanija 2.liga:
Elche - Real Madrid Castilla

Squad problems for Real youngsters Soldado,Garcia and Arbeloa plus likely Jurado all important regulars in the three lines out specially the atacker being top scorer of segunda in front Elche too far from top spots will try to secure a quiet end as soon as posible their game improved somehow lately they have as well some absentees but count with their main threat Nino and a wide squad ,hard to tell how weakened Real B is as players coming up sure are quality ones yet locals could take advantage .
znaci 111

portugal:

Sporting will miss Ricardo Sá Pinto and Rodrigo Tello

E.Amadora:

Out
Injured - Bruno Santos, Valdir, Hugo Carreira , e N'Daye
Suspended - Amoreirinha and Manu

Doubtfull
André Barreto e Emerson.

Back:
Zamorano and Jordão

Major problems for Amadora.
znaci 222

spanija:

Valencia-Espanyol
Injuries:

Valencia-P. Kluivert(to the end of season), Edu(knee), J. Lopez(ankle),
V. Rodriguez(ankle). Last three players have a big chance to play in this match (day-to-day injury) Smile

Espanyol- Kameni(Disciplinary).But he will play(day-to-day). M. Hurtado(Groin). He has recovered from a groin injury. So espanyol in full squad.

mislim da bez vecih problema dolazi 111

eto toliko....dosta je i od mene Smile
sad se ceka duh....i ostali... Smile

« Poslednja izmena: 15. Apr 2006, 11:47:49 od zoka_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 644 645 647 648 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.