Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 646 647 649 650 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 469617 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
@ tetak
po meni fix ti je danas portsmouth...ne znam tacno koliko je kvota, ako ne ta onda murcia, ili leeds-reading 222, ili lille-bordeaux 1 ili wolfsburg-werder 4+ ili 2.... pa sad izaberi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
kilija, vladinjo73, fisherman71, sanjinm, mijat87, kenankera, mule, milex111, zoka_m, Kriminallac, lupo, qwerty97, vuk75, hakinen, AcaN, manager100, chobsy, Josip Celtic, gerila37, Tetak, vladaN90, IKOss, Bluff, skyflower, emirz i 2 gostiju cita ovu temu.

vau, sta nas je, a samo nas 5-6 daje misljenje.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry 
Moj predlog:
Kaljari - Juventus 1> (pada vise golova I poluvreme) - Juve 5 kola za redom ne dolazi ovu igru,mislim da je konacno dosao dan kada bi trebalo pasti vise golova u I poluvremenu. Inace Kvota u Zoni srece je 3,5 dok je u Meridianu samo 3,05.

Lil - Bordo 0-2
(za hrabrije cist X)
Stenhausmir - Kvin's Park 1
Trencin - Ruzemberok X2

Kvota je 10,6 u "Zoni srece" (ako se igra X na Lil-Bordo onda je 20,5). Na hiljadu dinara dobitak je ...ma brojte pare kad prodje tiket. Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2006, 12:11:38 od gerila37 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC DESIRE S
Sto se duh ne javlja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 464
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90
Bolje da dajemo nasa 5-6 misljenja i predloge, nego da se neko pravi pametan i da izmislja sada tu neke predloge! Naka ljudi pisu samo ono za sta su sigurni da bi trebalo da dodje ili naka pisu ako imaju neke kvalitetne informacije u vezi nekog para! Nemo potrebe da se izmislja topla voda, vidite da nam dosta solidno ide.

Ovo kolo je jako bitno, jer se priblizava kraj. To su kladionice osetile pa zato daju tako smesne kvote na pojedine meceve, ali nema veze, mozemo mi i protiv toga. Zajedno smo jaci! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Moja prva ljubav bio je Željo

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
sta je sa zajednickim tiketom?!
hajmo malo prijedloga

Admira 1  2,10  malo je veci koef. ali ja mislim da bvi trebao da bude kec Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
@Zoka_m

Tezak dan za kladjenje, ogromna ponuda, navlakusa koliko hoces. Sve je kao super, logicno svima treba, a bookmakeri trljaju ruke.
BTW, slazem se za onaj Udine, posto je Lecce vec drugoligas a nece igrati Vucinic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry 
Bolje da dajemo nasa 5-6 misljenja i predloge, nego da se neko pravi pametan i da izmislja sada tu neke predloge! Naka ljudi pisu samo ono za sta su sigurni da bi trebalo da dodje ili naka pisu ako imaju neke kvalitetne informacije u vezi nekog para! Nemo potrebe da se izmislja topla voda, vidite da nam dosta solidno ide.

Ovo kolo je jako bitno, jer se priblizava kraj. To su kladionice osetile pa zato daju tako smesne kvote na pojedine meceve, ali nema veze, mozemo mi i protiv toga. Zajedno smo jaci! Smile

Jesi li ovo mislio na moj predlog ili uopsteno?
Sto se tice mog predloga ja cu to igrati a Juve ganjam vec 5 kola. Pocetna suma za ulog je bila 200 dinara pa racunaj koliko sada treba da uplatim ...Pa mislis da se meni olako bacaju pare? Ajd srecno,odoh da uplatim tikete...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 464
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N90

Jesi li ovo mislio na moj predlog ili uopsteno?
Sto se tice mog predloga ja cu to igrati a Juve ganjam vec 5 kola. Pocetna suma za ulog je bila 200 dinara pa racunaj koliko sada treba da uplatim ...Pa mislis da se meni olako bacaju pare? Ajd srecno,odoh da uplatim tikete...

Uopsteno sam mislio! Nemam nista protiv tvog predloga!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Apple Iphone 5s
Guieugnon-Bastia 0-2 1.50 (proslo 2:0)
Millwall-Plymouth 0-2 1.60
St. Etieene-Lens 0-2 1.55
Standard Liege-FC Brussel 2.40 0-2   ---  sto se tice nedoumica da li je ovo dobar par: nemojte da vas zavara kvota pratim ovu ekipu (brisel) vec dugo i mogu reci sa sigurnoscu da je ovo odlican tip

ja sam te ispratio pa ako padnem na to

bar cu znati da sam pao muski na kvotu 2.15

tiket je odlican Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 646 647 649 650 ... 1599
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.