Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 778 779 781 782 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi ~ Misljenja ~ Dojavе  (Pročitano 877975 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 848
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.91
mob
Nokia N8
Opet iz zajebancije tiket,od sutra ozbiljnije,50 ulog kvota 388,ako koga zanima koji su parovi neka kaze pa cu otkucati.Igram u nekoj Monako kladionici a nema na netu opciju za pracenje tiketa....
Edit:
Spartak-Zenit 2
Aalen - 1860 Munich 1
Regensburg - D.Dresden X
Dinamo Z- Lokomotiva 1
Monaco - Sedan 1
Nantes - Niort 1
Galatasaray 1
Dusseldorf - Frankfurt 2
Osasuna - R.Vallecano 1

Sve ukupno,kvota 388...

ja odigrao - samo izbaceni galata i minhen a umesto njih milan - koef 220
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
Ljudi, gledam nešto i vidim da je ovo jedan od naneuspešnijih tipserskih foruma/sajtova/blogova/stranica koje sam ja posmatrao, a posmatrao sam ih mnogo. Okačio bih ovde nekoliko jako dobrih tipserskih besplatnih sajtova, blogova, foruma, al' ne znam smem li po pravilniku, a neda mi se sad čitati. Smile Pa ako smem recite da okačim, a ako ne, koje zainteresovan neka se javi na pp. Pa prepisujte tipove i uzmite lovu.

Inače, što niko od vas ne posećuje temu ,,internet klađenje''. Postavio sam tamo pitanje i tražio pomoć oko verifikacije bet365 naloga, al' tamo nema žive duše!? Smile
Neki dan sam se registrovao na bet365, uzeo 100% bonusa jer sam iz R.Srpske pa mi možemo, a niko drugi iz rgiona ne mogu osim osim naravno ovi naši sustanari iz drugog dela BiH.
Međutim da bi verifikovao nalog treba im poslati uzorak mokraće i stolice. Smile Smile Šalim se, al' je blizu. Treba verifikacija kućne adrese, aj' to mi je najlakše, pošalju pismo kući sa kodom, ja se ulogujem ukucam kod i to je to. Al' treba uneti i broj pasoša, a ja ga nemam, nisam ga nikad vadio, jer nisam išao u inostranstvo, a po EX Yu (SRB, HR i CG) idem sa Ličnom kartom. Pa ne znam kako to da rešim, a da zbog toga vadim pasoš... niđe veze. Smile Treba verifikovati i telefon, tako što te oni pozovu, nešto pitaju, ja treba da im na ''tečnom''engleskom to odgovvorim, a ja slab s engleskim, pišem i čitam kako tako, al' priču pričati i slušati ide malo teže. Pa ako mi neko može dati savet neka mi odgovori, najbolje na pp. Smiley
Izvinite na off temi.

Evo jedan tip, što sam našao na jednom dobrom blogu:
Everton - Arsenal GG 1.65 Wink

Nikako da stignem da odgovorim na ovo... Ne bih se slozio da je ovo jedan od najneuspesnijih foruma, jer ovde imas ljudi koji daju jako dobre predloge, i makar zbog njih ruzno je to reci. Drugo, ovde su vecinom sve dobri likovi, dobri momci i drugari koji se pomazu i savetuju, pa kako nam bude. Ja sam recimo uz grobarovu pomoc jednom uzeo pare, drugi put pao, ali bitno je da se igramo i druzimo. Ovde niko nikome ne zamera ako se padne na savet. Plus sto je meni jako bitno, osim sto razmenimo misljenja i tipove, meni je ovde uvek zabavno i zanimljivo  Smile
Ako se nekome ne svidja, zna kako da ode, ako je nekome lepo, ili ima visak para, neka ostane sa nama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
баш тако. не глумимо ми овде момке као да лично намештамо мечеве, или правимо нове профиле када зацрнимо, зајебанција, разонода, зна се кад су озбиљни дани и када се озибљно типује, зна се кад се шта грува на већи кеш. тешко да може да се нађе момак као разјарени, њега неко да константно прати годину дана са истим кешом да игра сваки меч, био би у добром профиту, наш циљ је да се дају што боље квоте да би људи са мало кеша могли да изађу кинту. типа онај фазон што сам ја грувао и што грувам суботом и недељом, фазон је да тако неке квоте изнабадаш а не ко на другим форумима блоговима и тим курцима постави ти лик тип из неке од најјачих лига а то играо цео свет, каже ти дортмунд-мајнц кец, па ало бре нисам ја болестан да не знам да је то кец. ето тај неки фазон код нас овде се гура, тежимо некој оргиналности, јер неко од фаворита увек прода.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.91
Ziveo govornik
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Cu' ovo ako neko ima visak para, na prosloj strani poslednji ili preposlednji post, lik ima kladionicu Smile Smile
Napravio neke kombinacije cekam jos par ljudi sa foruma(cobru) sa predlozima pa d'iem da uplatim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
SonyEricsson C 902
Ima par zanimljivih tipova za danas, frka mi je sta da izbacim ovde jer tesko da moze sve da prodje. Al nesto moram, pa evo:

Galatasaray gg @ 1.75
Braga-Porto gg@ 1.75

Mursija gg, a odigrao sam i 2+ p.p. Ako nadjem jos sta, izbacicu Smile

Sad gledam medjusobne susrete Birmingema i Midlzboroa. Interesantno, u zadnjih 12 susreta samo jednom nereseno, u ostalim sve domacin pobedjivao. Cesto dolazi 3+, pa neka to bude i moj predlog. Sretno!
« Poslednja izmena: 30. Nov 2012, 17:41:51 od cobraman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Apple 5s
Ovo sam nasao:
A short note concerning Mura vs Maribor.

Mura's players didn't practice today and went on strike. They demand (rightfully! ) to get paid after the brought 450k money from Europa cup qualies and the so called investors from Holland arrived. 20% of dues and non of the past earnings were paid so far. The game is questionable atm.

A sto se tice Liverpula i Arsenala u pravu si,mada ja obozavam Arsenal.Nadam se da ce pobediti Svonsi jer imaju kvalitetan tim i dobre igrace,a u poslednjim mecevima nisu imali srece...Fulama,Aston Vile zato im se vratilo protiv Totenhema.Tako da se nadam da ce razvaliti Svonsi kao Totenhem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Cobra brate gde si vise siguran zaa gg galata ili porto?
Reci brzo moram trcim uplatim dinamo pocinje od 6! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5741
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
SonyEricsson C 902
Ako bas MORAM da biram, onda Galata!  Smile Sretno!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 848
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.91
mob
Nokia N8
barsa bez navara i pita majkla - negde procitao - dali moze besiktas da pokrije 6.5 poena . dali je info tacan ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 778 779 781 782 ... 853
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.