Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 394 395 397 398 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 1539640 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia n96
Gicquel Marc - Blake James 2 koef 1.67 7/10  (nezna se kome vise ne odgovara ova podloga i nezna se ko je u goroj formi.Ipak blake ima renome i svakako bolju igru za zemlju ali mega losu formu.Ukoliko se malo skubicira trebo bi resiti gica koji igra sam na servis ukoliko nema servisa nema ni poena.Blake raspolaze raznolikijim oruzjem i mislim da usprkos ocajnim proslim partijama moze danas proci jer gic antitip tenisaca za zemlju)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Honka - MyPa   1   @1,95   10/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Evertonian

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Hamburger    -    Bremen     2

Jönköpings    -    Trollhättan    X

Honka               -        MyPa        1

Sparta Prague    -    Teplice      1

10/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Hearts-Hibernian  1  kvota 1,8
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6681-7710
GOTEBORG    -    GEFLE   X   8/10
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia n96
Air Avellino - Lottomatica Roma 2 koef 1.42  10/10  (iako roma nije pokazala konstantnost rezultata mislim da je to bilo uzrokovano donekle borbom na dva fronta.Od kad su prestala evropska iskusenja rome puno bolje igra u prvenstvu.Ovaj pobjeda bi je cementirala na drugom mjestu iza nedostizne siene.Avellino se vjerovatno oprostil od playoffa a ispadanje je daleko bodovima od njih.Roma ima bolju momcad donekle motiv i naravno bolje pojedince uz to imaju i dobar skor sa gostovanja kod avellina 1-5.Ukoliko odigraju ozbiljno kvaliteta bi trebala prevladat.Jos mi je bila zanimljiva dvojka na ferraru ali ipak odlucih preskociti jer se rieti bori za opstanak)

Hamburger SV - SV Werder Bremen 1 koef 2.62  3/10  (pol svijeta igra na werder pa je kvota na hsv nerealno velika a ja cu onak ko i suba navijacki na hsv.)

Sweden - Czech Republic 2 koef 2.20  4/10  (osnovni razlog je sto mislim da svedima je dost ekipe u nhlu ostalo.Cesi su uspijeli bar pobrat ekipu iz superjake ruske lige koja je zavrsila.Cesi su spusili od kanadjana i finaca ostale su rastocili susede slovake su masakrirali sa 8-0 .Swedi su pokazali dobru igru pogotovo protiv rusa di su tek u overtime izgubili ali i kiksove protiv latvije i francuza gdje su iako dobili popili 3 gola od sugavih francuza.)
« Poslednja izmena: 07. Maj 2009, 19:38:05 od Kolconabijac666 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Nedelja,10.maj..17.00
Werder-HSV  2 @ 2.75  10/10-100/100,
pozurite,dok ne padne kvota na 1.20  Smile

« Poslednja izmena: 07. Maj 2009, 23:51:15 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
20:30 Leverkusen-Bielefeld 2 6.50
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia n96
Potito Starace - Daniel Brands 1 koef 1.72  10/10  (kladionice stvarno vjeruju ovom chelenger njemcu kad daju skorom egal odnos.Za mene se ovo ne propusta pa makar opet bio fix.Brands do benetoa ove godine nije nikog dobil prakticki.A benetoa je dobil necu uopce reci kako.Beneto nije jucer htel uzet mec.Starace je rijesio bollelia lakse nek kaj sam mislil,prvenstveno je igrac zemlje koliko vidim popravil je i malo cvrstocu servisa.Meni je ova kvota jako nevjerojatna i idem svojim maximalnim ulogom jer ovaj brands je i jucer bil smijeh.Brands moze sam jedan set dobro odigrat sa jakim servisima se odrzavat ali kad padne servis a past ce starace bi ga trebo pojest.Naravno brands je domaci igrac i sad se ziher euforija oko njega stvorila ali ko visoko leti nisko pada.Ukoliko nije fix od strane organizatora meni je ovo jedinica ko kuca)

Benjamin Becker - Marinko Matosevic 1 koef 1.35  10/10  (ovaj njemac je nezaustavljiv na chelengerima i tvrdoj podlozi .15 tak meceva u nizu je dobil .Zadnji poraz je ubiljezil od verdasca koji je izvan njegove lige.Zadnji mec je dobil domacu izraelsku uzdanicu za turnir selu .Matosevic australac puno napreduje i pojavio se od nikud i vec igra vaznu ulogu na chelengerima tvrde podlog ove godine .Ali njemac djeluje ko da mu se nemoze uzeti servis .Kladionice su prepoznale to i zato je ovako mali koeficijent na chellenger razini ali odlicna igra vece iskustvo i medjusobni skor opravdavaju ovih 1.35 i ja ih uzimam)

Flavio Cipolla - Ivo Karlovic 2 koef 1.62  6/10   (hm igram na drvo protiv lika koji mi donio jucer pare.Drvo je protuprirodno dobar na zemlji.On je jedan od onih iznimaka koje potvrdjuju pravilo.Drvo ima servis i to kakav .Da bu uzel break tesko osim ak cipolla sam sebe ne zajebe sa df i greskama.Ali ak dodje do tie ond drvo ima jakog asa iz rukava.Cipolla je napravio 2 puta iznenadjenje i naravno meni donio lovu.Ali svaki put je gubio pa se vratio.Mislim da karlovic neda puno prilika za povrat.Naravno los servis dan za karlovic jednak je izgubljenom mecu.Nadam se da mu se jos uvijek ostaje u susjedstvu i da nije iskoristio nepostojanje jezicne barijere za neko udruzivanje sa mafijom ili upravom turnira sto u dosta slucajeva budu i isti ljudi.Uglavnom izbjegavam drvo ali nekak mi dosta cipolle donio dva puta novce treci upset bio bi previse)
« Poslednja izmena: 08. Maj 2009, 09:40:59 od Kolconabijac666 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Makarova E. - Groenefeld A. L.   1   @1,7   7/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 394 395 397 398 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.