Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 393 394 396 397 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 1435222 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
jezero 2 blikirana u sve kladionice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Hammarby - Kalmar 1X @1.35
Orgryte - Bromm. 2 @2.45
Molde - Valerenga 1 @1.85
Start - Lillestrom 1 @2.1
Rapid B. - Otopeni 1 @1.25 - ово ми смрди јако! Smile
Slavia P. - Slovacko 3+ @1.7
Sevojno - C.Zvezda 2 @1.35
Partizan - Banat 1 @1.1 Smile
Primorje - Celje 2 @2.45
Cluj - Timisoara 2 @2.75.

Нажалост Драва и Језеро су блокиране свуда.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
evo i mog tiketa:
Petrovac - Jezero 2
Bodo      - Stabek 2
Sevojno - C.Zvezda 2
Celsi      -  Barselona 1
uplata 130
dobitak 4631
uplata u Brazil kladionici
« Poslednja izmena: 06. Maj 2009, 16:39:18 od jakim cafa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia n96
Hammarby FF - Kalmar FF 2 koef 2.72  4/10  (hm nogomet skorom redovito fulam ali nema nis kosarice danas pa da se jos nekaj odigra a skandinavce sam znal potrefit.Ove godine je Kalmar ne prepoznatiljiv i na zacelju lige su sa danasnji domacinom tako da je ovo derbi zacelja.O rezultatima ne vrijedi pisat jer oba dvoje igraju katastrofalno.Ipak sam dojma da je kalmar kvalitetnija momcad od domacina hammarby-a i da im fali malo srece da krenu prema naprijed.Ako danas izgube onda stvarno brod tone.I u medjusbnim susretima nisu losi na gostovanjima kod hammarby-a 2 poraza 2 x-a i 4 pobjede.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia E71
Lin-Rozenborg 1-2 kv.27 Smile
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Chelsea - Barcelona   3+   @2,1   9/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia n96
Pittsburgh Penguins - Washington Capitals  x  koef 4.14  3/10  (penguinsima je ovo must win situacija jer capitalsi vode 2-0 pa bi bilo logicno igrati na jedinicu ali ja sam nekog feelinga da bi se ovo moglo tek rjesiti u produzecima.Prva dva meca capitalsi su igrali doma i obje tekme su bile na rubu x u regul vremenu.Capitalis su dobili oba puta sa jednim golom razlike.Pitsburg mora krenut jako ali nesmiju krenut full ofenzivno u raspucavanje jer je onda svasta moguce.Capitalsi imaju jedan veliki kapital koji moze u odlucujucim trenucima donjet gol a to je jedan od najboljih igraca nhla u ovom trenutku Ovechkin.Meni ovo mirise na x i onda eventualnu pobjedu pingvina)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 343
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Dealio
Fredrikstad - Tromsø 2  kv.2.7           7.5/10 ma 8/10

pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 661
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia n96
Simone Bolelli - Potito Starace 2 koef 2.20  5/10  (sta reci za ova dva talijana potpuno otvoren mec.Bolelli puno jaceg servisa i opcenito snage udaraca ali puno vise i grijesi.Starace puno slabiji u snazi ali ima finese i nadoknadjuje to igrom u polju.Sad po nekoj logici Starace bi trebo sa tom igrom biti u prednosti na zemlji ali to nemora biti slucaj jer ove godine udaraci dobro guraju na zemlji.Starace je bio prvih par mjeseci u k.o gubio je mec za mecom.Ali se zadnjih mjeseci stabiliziro polako i poco bolje igrati.Vecinom mu treba tri seta da pobijedi ili izgubi i tu ocekujem 3 seta pa over isto igra.Ovaj mec ce odlucit Bolelli sa njegovim servisom tj u ovom slucaju njegova nekonstantnost dobrog prvog servisa.Ocekujem i dosta gresaka od bolellia u igri.Starace bi teskom mukom ovo mogo dobiti a value od 2.20 u ovom 50-50 mecu je fina.U medjusbnim susretima starace vodi 4-1 sve pobjede na zemlji i poraz na tvrdom di objektivno starace sa svojom mekom igrom nema izgleda.Zadnji mec je bolleli dosta lose protiv sporednjaka bohlija odigro i mucio se

Arnaud Clement - Flavio Cipolla 2 koef 2.10  4/10   (Clement je renomiraniji i puno bolje plasirani igrac.I usprkos solidnoj igri ovog dijela sezone na zemlji ja ga jos uvijek vidim ko igraca tvrde podloge i trave.Taj njegov sservis svakako mu daje puno ali ukoliko ostane bez toga i ima los postotak prvog servisa nema previse opcija u igri .Upravo na to idem da ce imati slabiji servis dan jer ukoliko bude imo odlican servis dan rjetko ko mu moze uzeti servis a pogotovo ne cipolla.Ipak cipolla je zemljas  vec je napravio upset izbacivsi bagija i mozda moze jos jedan.Takodjer zna imati neugodan servis ali puno oscilira.Izuzev dva potopa od cilica solidno igra ovaj dio sezone.Clement i zemlja je meni protuprirodno iako me demantira iz meca u mec ja mu jos uvijek ne vjerujem.)

Julien Benneteau - Daniel Brands 1 koeg 1.42  10/10  (hmmm ovo se i sam sebi cudim.Prvo zasto je ovako veliki koeficijent na 46 igraca protiv 141 pa dio je mozda radi toga sto brands igra na domacem terenu sa publikom na svojoj strani ali dio zasluge svakako lezi u francuzovoj losoj igri zadnjih par meceva.Proslo kolo je na jedvite jade preokrenul izgubljen mec protiv peye .Prije toga dosta poraza ali ruku na srce porazi od atp igraca visoke klase kohschrieber ,blake melzer itd.Brands je dobio lagano u prvom kolu koubeka sto netreba gledat ko dostignuce .Inace je brands chellenger igrac koji igra ovaj turnir jer je njemac.I na toj chellenger fazi nije bas uspjesan u posljedne vrijeme gubio je od raznoraznih nuspojava.Benneteau ne uljeva pouzdanje ima problema na servisu ali ipak ima gomilu iskustva igre sa najvecima i trebo bi ovog zalutalog domacina usprkos slaboj formi ispratit sa turnira.Priznajem ovo igram jako na staru slavu)

Simon Greul - Montanes Albert 2 koef 1.40  10/10  (hm greul je proslo kolo razbio hocevara ali hocevara vecina chellenger igrca sada razbija .Jedino sto bode u oci da je uzo set monacu sto je vec hvalevrijedno dostignuce .Montanes old school zemljas i na dobar dan greula bi pregazil ali ima manu da zna cesto pasti u igri tako da ne ocekujem nimalo laki mec.Ako pocisti montanes prvi moze se ocekivati muka u drugom to mu je zastitni znak.Ipa renome ovih igraca govori samo za sebe i ja cu na staru slavu na iskustvo pa na donekle dobru formu na Montanesa)

« Poslednja izmena: 07. Maj 2009, 08:18:33 od Kolconabijac666 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Ajde da dodam i ja jedan tenis mec, a ti me ispravi ako gresim... Smile

Jankovic J. - Kuznetsova S.   2   @1,9   7/10

Kuznjecova igra kao preporodjena otkad je promenila trenera. Mislim da je u ovom trenutku kvalitetnija i kompletnija od Jelene, koja je sa druge strane sklona i dobrim partijama i kiksevima. Sporiji teren bi trebalo vise da odgovara Jeleni, koja je defanzivna igracica, ali i pored toga mislim da ce debela Ruskinja dobiti mec jer je u boljoj formi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 393 394 396 397 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.