Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 670 671 673 674 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 399882 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800 Sirocco
Delpiero

Sto pominjes vitkovice, vode 4:1 ?
da,vode,ali nije bilo zoke m tu da ih opet ostavi,tako da sam ih ovaj put preskocio,a odlicna kvota bila,kod mene 2,2... Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ja ih odigrao vezano sa zlinom i nancy i galatas u basketu, pa sta bude
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq ef 81
Delpiero

da,vode,ali nije bilo zoke m tu da ih opet ostavi,tako da sam ih ovaj put preskocio,a odlicna kvota bila,kod mene 2,2... Smile Smile

ja sam ih singlirao,ali  nisam stigao ovde da ih postavim......(hvala zoki,jer sam ih zato singlirao)

pozdrav ekipi Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kosovo je srce Srbije!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 377
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70 ME
copy/paste

Indiana Pacers - Dallas Mavericks(-4)   2

Dalas je u fantasticnoj formi, dobili su 15 od poslednjih 16 utakmica, dok Indijana igra veoma promenljivo. Dobili su 3 tekme za redom, ali protiv veoma losih timova - New Orleans koji skoro igra bez prve petorke, Boston koji igra bez dva najbolja igraca Pola Pirsa i Zerbijaka i protiv Atlante, jednog od najlosijih timova u ligi koji takodje igra bez 2-3 vazna igraca. Nema dileme ko ce dobiti ovu utakmicu.

New Orleans Hornets - Washington Wizards(-8)   2

Hornetsi nemaju sansu protiv Wizardsa bez 4 kljucna igraca. Washington jednostavno ima vise kvaliteta na svim pozicijama, plus vraca im se centar Itan Tomas, odlican skakac i bloker, koji ce pojacati odbranu, sto znaci da nece biti lakih poena u reketu za Hornetse.
IP sačuvana
social share
F.K. Crvena zvezda

Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800 Sirocco
Delpiero

da,vode,ali nije bilo zoke m tu da ih opet ostavi,tako da sam ih ovaj put preskocio,a odlicna kvota bila,kod mene 2,2... Smile Smile

ja sam ih singlirao,ali nisam stigao ovde da ih postavim......(hvala zoki,jer sam ih zato singlirao)

pozdrav ekipi Smile Smile Smile
nema veze tebra,ali mogo si vitkovice mjesto eisbarena,bio bi ti ucinak 100 posto,posto eisbaren gubi 0-2

Smile :evil:ali nema veze ako ovo ostalo upadne dobro je,p00z Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq ef 81
jbga,neckao sam se kod tog eisbarena,to sam i napisao,ali nema veze......
ne moze stalno sve da dolazi,ali tek je prvi period gotov...
pozdrav ekipi!!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1317
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Apple iPhone
Den Bosch 1-0
IP sačuvana
social share
Dragan Mance (1962.-1985.)
3. Septembra 2008. godine navrsava se 23 godine od tragicne pogibije IDOL-a juga. Sa svoje 23. godine dao ja navijacima mnogo vise nego neki za ceo zivot. Legenda vecno zivi u nasim srcima!

Moca Vukotic:"Na Novom groblju u Beogradu 4. septembra 1985. ispracajuci Dragana Mancea, bili smo svesni istine da sahranjujemo coveka koji je imao vise smisla i razloga za zivot od vecine nas. To je ona nedokuciva logika."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia N70
Matea sto presudis sa dva kroshea,dobro je sto je neko nasao razumevanja za moj predlog i ja predlazem da pocnemo sa saradnjom sledeceg vikenda ili onog sledeceg!!!Za veceras obratite paznju na ovo:
Telstar-GA Eagles 1
Fortuna Sittard-Haarlem 2
Metz-Reims 1
Dallas -4.5
Utah -4.5
Portland +3
pozdrav

..dva krosea su presuda o funkcionalnosti ekipe Astroporto Sportske Prognoze . nisam nimalo ubedjen u njihove prognoze, sto ne mora da ostane tako, a sto se tice saradnje, za to predlazem PM, jer sam vec opominjan da u ovoj temi odlazim u Offtopic .     Smile

ps. bice nekog hokeja kasnije .
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 452
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sagem mlp321
moj dobitni tiket
Odavde sam pokupio
odenze 1 1,6
den bos1 1.5
te ja dodajem
fila isopod 187 poena 1,85 kod gostiju fale tri igraca koja daju skupa57poena,pa trebalobi se odrazit na krajni rez
detroit 2 1,6 95%,
kw je 7

+Ima jos zanimljivi tekmi
indiana -dalas sva tri znaka dolaze u opticj posto su obe ekipe u dobroj formi-prednost dalasu ali po meni najsigurnije preko 186poena

boston toronto 2kod domacina pvredjeno 5 igraca-dva najbolja medju njima P Pirs i W Szczerbiak.gosti napokon kompletni i dvojka neb trebala da dodje u pitanje iako tor igra jako lose na strani95%

Utakmica koja me opasno privlaci je takodje
Memfis Minesota 1 1,9kw domacin nakon katastrofalnog pocetka pocinje polako da popravlja formu koja se poklopila sa povratkom Gasola ...
sijetl juta 2 92% Smile

ma hokej je danas extra dosao. ja sam danas uzeo lepe pare na tom hokeju ali nisam hteo nista da postavljam posto su te iste tipove manje vise postavili drugi.

nego evo malo basketa za sutra odnosno prekosutra Smile

Boston Celtics - Toronto Raptors     2H
Seattle Supersonics - Utah Jazz     2H
Philadelphia 76ers - Milwaukee Bucks     187 under    
Denver Nuggets - Houston Rockets    2H | 188.5 under

pa i druga dva sam ja postavio Smile Smile
OK liku sto si ih ti postavio ,jel to znaci da ih ja nisam htjeo odigrati pre,a jesili se zapitao mozda ,pa ko iole prati NBA to su sigurice iz aviona,zar ne!!!!!!!!!!!!!!  Smile Smile :mrgreen:cuj detroit dvica ma nemoj mi kazat nikada ne bi odigra da ti nisi rekao,bas ti hvala
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
тадићу , тадићу ...још једну у низу српска издајицо, смећару , улизицо..иди извини им се јос једном - уф. грррррр ! Ко се нама извинио , нама у РС...па докле тако? Докле?
 Са подметањем дупета никада неђете у европу, маму бих своју продао, уф ! Даће Бог да никада и не уђеш у Европу, па неће они издајуце у својим редовима !

Радован – Српски херој
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1317
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Apple iPhone
Den Bosch 2-0
Jebeni Metz gubi
IP sačuvana
social share
Dragan Mance (1962.-1985.)
3. Septembra 2008. godine navrsava se 23 godine od tragicne pogibije IDOL-a juga. Sa svoje 23. godine dao ja navijacima mnogo vise nego neki za ceo zivot. Legenda vecno zivi u nasim srcima!

Moca Vukotic:"Na Novom groblju u Beogradu 4. septembra 1985. ispracajuci Dragana Mancea, bili smo svesni istine da sahranjujemo coveka koji je imao vise smisla i razloga za zivot od vecine nas. To je ona nedokuciva logika."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 670 671 673 674 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.