Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 672 673 675 676 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 399700 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Desire HD
@aguero

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1317
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Apple iPhone
Velika katastrofa.Jebeni Manheim me obori,sada cekam gloopi Metz za vadjenje i nesto malo dobar
IP sačuvana
social share
Dragan Mance (1962.-1985.)
3. Septembra 2008. godine navrsava se 23 godine od tragicne pogibije IDOL-a juga. Sa svoje 23. godine dao ja navijacima mnogo vise nego neki za ceo zivot. Legenda vecno zivi u nasim srcima!

Moca Vukotic:"Na Novom groblju u Beogradu 4. septembra 1985. ispracajuci Dragana Mancea, bili smo svesni istine da sahranjujemo coveka koji je imao vise smisla i razloga za zivot od vecine nas. To je ona nedokuciva logika."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
zeleo bih  da cestitam draxiumijanu na jos jednom uspehu . BRAVO MAJSTORE ! sva 4 hokeja su usla...
ja sam ubacio manhajm 1 zato sto sam zakasnio na onaj ruski mec . a pogled u tabelu govori da manhajmu bodovi uopste nisu neophodni-ubedljivo je prvi na tabeli. tako da za mene naplate nema veceras.
evo jedan predlog od mene za sutra :
alaves-lorka 1
lorka je mnogo losa a alavesu trebaju bodovi za opstanak , kvota je solidna  1.75
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Felis Onza

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23718
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Motorola v3x
Velika katastrofa.Jebeni Manheim me obori,sada cekam gloopi Metz za vadjenje i nesto malo dobar

ebiga brate isti slucaj. i ostade mi basket za veceras

moj dobitni tiket
Odavde sam pokupio
odenze 1 1,6
den bos1 1.5
te ja dodajem
fila isopod 187 poena 1,85 kod gostiju fale tri igraca koja daju skupa57poena,pa trebalobi se odrazit na krajni rez
detroit 2 1,6 95%,
kw je 7

+Ima jos zanimljivi tekmi
indiana -dalas sva tri znaka dolaze u opticj posto su obe ekipe u dobroj formi-prednost dalasu ali po meni najsigurnije preko 186poena

boston toronto 2kod domacina pvredjeno 5 igraca-dva najbolja medju njima P Pirs i W Szczerbiak.gosti napokon kompletni i dvojka neb trebala da dodje u pitanje iako tor igra jako lose na strani95%

Utakmica koja me opasno privlaci je takodje
Memfis Minesota 1 1,9kw domacin nakon katastrofalnog pocetka pocinje polako da popravlja formu koja se poklopila sa povratkom Gasola ...
sijetl juta 2 92% Smile

ma hokej je danas extra dosao. ja sam danas uzeo lepe pare na tom hokeju ali nisam hteo nista da postavljam posto su te iste tipove manje vise postavili drugi.

nego evo malo basketa za sutra odnosno prekosutra Smile

Boston Celtics - Toronto Raptors     2H
Seattle Supersonics - Utah Jazz     2H
Philadelphia 76ers - Milwaukee Bucks     187 under    
Denver Nuggets - Houston Rockets    2H | 188.5 under

pa i druga dva sam ja postavio Smile Smile
OK liku sto si ih ti postavio ,jel to znaci da ih ja nisam htjeo odigrati pre,a jesili se zapitao mozda ,pa ko iole prati NBA to su sigurice iz aviona,zar ne!!!!!!!!!!!!!!  Smile Smile :mrgreen:cuj detroit dvica ma nemoj mi kazat nikada ne bi odigra da ti nisi rekao,bas ti hvala
 Smile Smile Smile Smile Smile

Smile  Smiley 1  Smile Smile Smile

Ma vazi 
IP sačuvana
social share

Igraj pametno, igraj sigurno, igraj singl
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1317
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Apple iPhone
Da sam igrao sve kontru dobio bi.NIsta nije doslo i to sve nesto pred kraj
IP sačuvana
social share
Dragan Mance (1962.-1985.)
3. Septembra 2008. godine navrsava se 23 godine od tragicne pogibije IDOL-a juga. Sa svoje 23. godine dao ja navijacima mnogo vise nego neki za ceo zivot. Legenda vecno zivi u nasim srcima!

Moca Vukotic:"Na Novom groblju u Beogradu 4. septembra 1985. ispracajuci Dragana Mancea, bili smo svesni istine da sahranjujemo coveka koji je imao vise smisla i razloga za zivot od vecine nas. To je ona nedokuciva logika."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Benq ef 81
evo malo hokeja

novosibirsk  1  ft  5-3 Smile

villach         1  ft  5-3 Smile

odense      1  ft   4-3 Smile

eisbaren     1  ft   5-3  Smile

prolaznost  tiketa 75%( Smile)  kv.10.48,jedino mi je sumnjiv ovaj eisbaren,ali neka.....

pozdrav ekipi!!!!!! Smile Smile Smile

jbga,izvinite za vitkovice,nisam stigao na vreme da postavim....

pozdrav ekipi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800 Sirocco
draxiumjan stvarno si car majke mi,ne znam kako ti to polazi za rukom,ali ovaj hokej otkidas i samo se drzi njega,pa i ovaj eisbaren je posle 1-3 stigo do 5-3,chudan bre neki sport ovaj hokej Smile Smile Smile
ne znam sta da ti kazem osim svaka ti cast,nadam se da ces jos imati ovakvih pogodaka ko danas,sve si pogodio,prolaznost tiketa chuvenih 100 posto,brawo kralju Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

tesko zabi u vodi uterati

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
ljudi jel ima neko singl za danas,nesto preko 2 kv. moj tiket za danas manhajm 1 salzburg 1 omnivord 1 vba 1
smrdljivi manhajm u usta ga pusta... Smile                                 za sutra:liverpul 2,harts 1,rasing 1,bolton 1 (...hazarderski....) Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 23:10:21 od kolarici »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 391
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Siemens M55
 daj bre ljudi koji vam je kurac svima poricamo poslednjih dana o tome kako bi sredili temu a sve ovo svakim danom postaje sve gore,kada bi se svako samo malo pridrzavao, da ne pise rezultate, komentare zelje cestitke i pozdrave umesto 5 strana bila bi najvise jedna

mislite o tome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
daj bre ljudi koji vam je kurac svima poricamo poslednjih dana o tome kako bi sredili temu a sve ovo svakim danom postaje sve gore,kada bi se svako samo malo pridrzavao, da ne pise rezultate, komentare zelje cestitke i pozdrave umesto 5 strana bila bi najvise jedna

mislite o tome

Vidis da su svi jadni ne daj Boze upropastise forum maximalno!!!
Zao mi vas je! :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 23:37:56 od ModusVivendi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 672 673 675 676 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.