Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 667 668 670 671 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 399927 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1317
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Apple iPhone
ovde imas Werder futbol24.com idi na livenow
ja bi pre rekao da si ti iz Tasmanije...
Razloge ne treba objasnjavati,a na NHL u meridianu nema Live kladjenje kao ni u jednoj kladzi u Srbiji
IP sačuvana
social share
Dragan Mance (1962.-1985.)
3. Septembra 2008. godine navrsava se 23 godine od tragicne pogibije IDOL-a juga. Sa svoje 23. godine dao ja navijacima mnogo vise nego neki za ceo zivot. Legenda vecno zivi u nasim srcima!

Moca Vukotic:"Na Novom groblju u Beogradu 4. septembra 1985. ispracajuci Dragana Mancea, bili smo svesni istine da sahranjujemo coveka koji je imao vise smisla i razloga za zivot od vecine nas. To je ona nedokuciva logika."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neko je vec napisao... I ja imam informaciju za Nacional- Braga 1, subota u 20:15

I jos jedan: Egaleo- Kalamaria 2, kvota 4.6 pocetak: subota 18:00
koliko je to za grke proverena informacija? Smile
da li da cepam na veci ulog??

Ne treba forsirati, informacija je sa izvora koji ima jak procenat uspesnosti ali kvota je takva da se, po meni, ne treba zaletati. Singl, 10 evrica pa kako bude...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 468
Zastava Bi Dzi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Da se ucipim i ja malo za Amerikance. Popilo se, pojelo se za ove praznike, imam negde 2% krvi u alkoholu, kao sto nekom pise u potpisu, ne mogu da se setim kome  Smile No, vreme je da prionemo na posao  Smile  Smile

Nju Džersi - Atlanta 1.  Devilsi su prošli put izgubili od Sent Luisa na svom terenu, a njima i Broduru se ne dešavaju dva takva kiksa za redom. Nešvil jeste visoko plasiran, ali to je zbog toga što imaju neverovatan skor kući, dok su u gostima osrednji. Plus, imaju dosta povređenih i rovitih igrača. Ja ovde idem sa velikim ulogom.

Atlanta - Detroit 2.   Slično ovome što sam napisao gore za Devilse. Detroit je kiksnuo kući sa Šarlotom i na kraj pameti mi ne pada da će kiksnuti i drugi put protiv Atlante. Detroit kompletan, Tajšon Prins malo rovit, Atlanta i dalje bez Tajrona Lua, Džoša Smita i Džoša Čildresa. I ovde idem sa velikim ulogom...

Filadelfija - Milvoki 1  Od kada je otišao Alan Ajverson, Siksersi igraju kao preporođeni. Sada je otišao i Kris Veber i to je mlad i gladan tim koji će ostaviti srce i dušu na terenu. Milvoki dolazi osakaćen neigranjem Majkla Reda, ubedljivo najbolljeg igrača, alfa i omege ekipe, koji otprilike postiže tri četvrtine njihovih poena. Kec, srednji ulog.

Los Anđeles Lejkers - Orlando 1  Slučajno sam gledao raspored i primetio da Lejkersi uskoro idu na dvonedeljno gostovanje po istoku gde će odigrati osam utakmica. Ne treba da vam crtam da to neće biti ni malo lako i da im je potrebna svaka pobeda na domaćem terenu. Lamar Odom još nije potpuno spreman, ali će uskoro biti. Ipak, ja verujem u "Mambu 24". Kec, srednji ulog.
IP sačuvana
social share
Sve je isto. Kao juče. Kao sutra. Kao uvek. Daj, gasi taj glupavi TV…
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
@banence

U pravi si samo treba biti oprezan sa Philadelphia 76ers - Milwaukee jer u zadnje 2 koje su igrali u filadelfiji oba puta je dobio Milwaukee
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 452
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sagem mlp321
Da se ucipim i ja malo za Amerikance. Popilo se, pojelo se za ove praznike, imam negde 2% krvi u alkoholu, kao sto nekom pise u potpisu, ne mogu da se setim kome  Smile No, vreme je da prionemo na posao  Smile  Smile

Nju Džersi - Atlanta 1. Devilsi su prošli put izgubili od Sent Luisa na svom terenu, a njima i Broduru se ne dešavaju dva takva kiksa za redom. Nešvil jeste visoko plasiran, ali to je zbog toga što imaju neverovatan skor kući, dok su u gostima osrednji. Plus, imaju dosta povređenih i rovitih igrača. Ja ovde idem sa velikim ulogom.

Atlanta - Detroit 2. Slično ovome što sam napisao gore za Devilse. Detroit je kiksnuo kući sa Šarlotom i na kraj pameti mi ne pada da će kiksnuti i drugi put protiv Atlante. Detroit kompletan, Tajšon Prins malo rovit, Atlanta i dalje bez Tajrona Lua, Džoša Smita i Džoša Čildresa. I ovde idem sa velikim ulogom...

Filadelfija - Milvoki 1 Od kada je otišao Alan Ajverson, Siksersi igraju kao preporođeni. Sada je otišao i Kris Veber i to je mlad i gladan tim koji će ostaviti srce i dušu na terenu. Milvoki dolazi osakaćen neigranjem Majkla Reda, ubedljivo najbolljeg igrača, alfa i omege ekipe, koji otprilike postiže tri četvrtine njihovih poena. Kec, srednji ulog.

Los Anđeles Lejkers - Orlando 1  Slučajno sam gledao raspored i primetio da Lejkersi uskoro idu na dvonedeljno gostovanje po istoku gde će odigrati osam utakmica. Ne treba da vam crtam da to neće biti ni malo lako i da im je potrebna svaka pobeda na domaćem terenu. Lamar Odom još nije potpuno spreman, ali će uskoro biti. Ipak, ja verujem u "Mambu 24". Kec, srednji ulog.
ako smijem ja bi malo...o NBA
Sto se tice Detroita 2 ko kuca ,nema sta igram ga 95%ulazi
Sto se tice Filadelfije takodje kec,igraju ssuper,jos sada im je otisao i Weber koji je bio povredjen kobojagi(u stvari nezadovoljan)+ kod gostiju osim Reda nedostaje i solidni C villanueva 12,7p,6sk,te plej mo villiams 17,3  p  5,3as  6sk!ALI kw je pemala 1.35 po meni ,a H je vec upita mada vjerovatni dolazi i on-ja preskacem i igram  ispod187poena
Sto se Lejkersa tice pored pokretne bolnica takodje K.B. je pod znakom pitanja i  postoji vjerovatnoca da nece igrati...,pa...
Toronto mi je takodje siguran(kao i fila),super ekipa i sve to ali KW 1,4 u gostima na njih  ma bezeeee ne moze to tako
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
тадићу , тадићу ...још једну у низу српска издајицо, смећару , улизицо..иди извини им се јос једном - уф. грррррр ! Ко се нама извинио , нама у РС...па докле тако? Докле?
 Са подметањем дупета никада неђете у европу, маму бих своју продао, уф ! Даће Бог да никада и не уђеш у Европу, па неће они издајуце у својим редовима !

Радован – Српски херој
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mi pamtimo Bari, a vi Fljamurtari

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 904
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73+2gb/iPhone
Neko je vec napisao... I ja imam informaciju za Nacional- Braga 1, subota u 20:15

I jos jedan: Egaleo- Kalamaria 2, kvota 4.6 pocetak: subota 18:00
koliko je to za grke proverena informacija? Smile
da li da cepam na veci ulog??

Ne treba forsirati, informacija je sa izvora koji ima jak procenat uspesnosti ali kvota je takva da se, po meni, ne treba zaletati. Singl, 10 evrica pa kako bude...
u pravu si tako sam i mislio stavicu jedno 1000din cisto da ispratim nikad se ne zna   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
nhl pocinje u 1 poslije ponoci;moze se kladiti na aparatima cbc(u hrvatskoj imaju neki kafici s tim aparatima)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

tesko zabi u vodi uterati

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
ljudi jel ima neko singl za danas,nesto preko 2 kv.                                 moj tiket za danas manhajm 1 salzburg 1 omnivord 1 vba 1
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 15:42:43 od kolarici »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ej Erc,ne znam kako ali postovao si ove tipove u 23:33:32  a tekme pocinju u 23:00,em sto tad ni jedna klada ne radi,em sto si dao prekasno,a i tekme su vec pocele,e ne znam sad jesi li to namerno ili nemamerno,ali probaj da dajes tipove na vreme,jer ovako hvaliti te sad a uzeti u obzir da si tipove ostavio pola sata nakon pocetka tekmi je potpuno apsurdno,to je kao da neko pola sata nakon pocetka fudbalske tekme ostavi dvojku na neke,a oni ono vec vode jedan nula,ja ne smumnjam da ti fino tipujes,ali iduc put na vreme brate,ako ikako moze,ako ne,nemoj ih ni ostavljati.a kad mislim da ih ostavis ranije,to je oko 6 7 popodne,jer se kladionice zatvaraju u 9!p00z
Smile Smile Smile Smile
re.listic je uplacen oko 22,u hrvatskoj se na nhl mozes kladiti do 24(utakmice ne pocinju prije 1 poslije ponoci,osim nedjeljom)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung D-600
hokej: eisbaren-koln 1 kw 2.1
Tradicija:koln je samo jednom dobio u zadnjih 8 meceva u Berlinu(2:4, 4:3, 3:1, 7:3, 1:0, 5:0, 5:4, 4:1, 3:5, 2:4, 3:2, 8:3).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 667 668 670 671 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.