Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 666 667 669 670 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 400118 puta)
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia e72 + 6630
Egaleo - Apolon Kalamarija
Datum   Egaleo   Takmičenje   Sezona   
Domaćin   Gost   
27.08.2006.       1 : 0    Grčka 1   2006/2007   
13.07.2006.       0 : 0    Prijateljski   2006   
26.02.2006.   0 : 0        Grčka 1   2005/2006   
15.10.2005.       0 : 0    Grčka 1   2005/2006   
26.02.2005.       1 : 1    Grčka 1   2004/2005   
24.10.2004.   0 : 0        Grčka 1   2004/2005   
17.02.2001.       0 : 0    Grčka 2   2000/2001   
30.09.2000.   3 : 0        Grčka 2   2000/2001
Kao sto vidite dve pobede Egalea i ostalo nereseno???????

Smile

ubaceno je kao dojava a kod mene je extra kvota na to 3.8, e sad da li je pratiti?  Smile
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 639
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Egaleo - Apolon Kalamarija
Datum   Egaleo   Takmičenje   Sezona   
Domaćin   Gost   
27.08.2006.       1 : 0    Grčka 1   2006/2007   
13.07.2006.       0 : 0    Prijateljski   2006   
26.02.2006.   0 : 0        Grčka 1   2005/2006   
15.10.2005.       0 : 0    Grčka 1   2005/2006   
26.02.2005.       1 : 1    Grčka 1   2004/2005   
24.10.2004.   0 : 0        Grčka 1   2004/2005   
17.02.2001.       0 : 0    Grčka 2   2000/2001   
30.09.2000.   3 : 0        Grčka 2   2000/2001
Kao sto vidite dve pobede Egalea i ostalo nereseno???????

Smile

ubaceno je kao dojava a kod mene je extra kvota na to 3.8, e sad da li je pratiti? Smile
u lavovima dvojka je 4.50
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia N70
montreal 8/10
carolina 5/10
san jose 7/10
detroit 8/10
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ej Erc,ne znam kako ali postovao si ove tipove u 23:33:32  a tekme pocinju u 23:00,em sto tad ni jedna klada ne radi,em sto si dao prekasno,a i tekme su vec pocele,e ne znam sad jesi li to namerno ili nemamerno,ali probaj da dajes tipove na vreme,jer ovako hvaliti te sad a uzeti u obzir da si tipove ostavio pola sata nakon pocetka tekmi je potpuno apsurdno,to je kao da neko pola sata nakon pocetka fudbalske tekme ostavi dvojku na neke,a oni ono vec vode jedan nula,ja ne smumnjam da ti fino tipujes,ali iduc put na vreme brate,ako ikako moze,ako ne,nemoj ih ni ostavljati.a kad mislim da ih ostavis ranije,to je oko 6 7 popodne,jer se kladionice zatvaraju u 9!p00z

..sta ti pricas brate, postoji shurnajst kladionica na netu gde mogu da se igraju utakmice koje su vec pocele, a kako sam nedavno video, postoje i one gde kad odigras na vreme neku utakmicu recimo 1 i utakmica tece ovako : 0-1, 0-2, 1-2, 2-2 ..e, znaci, kvota ti sve vreme varira i, kada bude 3-2 za domacine, kvota ce biti hjudz jer je tekma dosla iz 2 u 1 ! na kraju podignes soma maraka otprilike ..nevermind, ovo prvo sto ti pricam imas u BWIN, ali ima mnogih koji ne vole ovu kladionicu       Smile   Smile Smile

ps. ushli lakersi 2, krv mu jebem !
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mi pamtimo Bari, a vi Fljamurtari

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 904
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73+2gb/iPhone
Neko je vec napisao... I ja imam informaciju za Nacional- Braga 1, subota u 20:15

I jos jedan: Egaleo- Kalamaria 2, kvota 4.6 pocetak: subota 18:00
koliko je to za grke proverena informacija? Smile
da li da cepam na veci ulog??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1317
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Apple iPhone
montreal 8/10
carolina 5/10
san jose 7/10
detroit 8/10
Ej Erc,ne znam kako ali postovao si ove tipove u 23:33:32 a tekme pocinju u 23:00,em sto tad ni jedna klada ne radi,em sto si dao prekasno,a i tekme su vec pocele,e ne znam sad jesi li to namerno ili nemamerno,ali probaj da dajes tipove na vreme,jer ovako hvaliti te sad a uzeti u obzir da si tipove ostavio pola sata nakon pocetka tekmi je potpuno apsurdno,to je kao da neko pola sata nakon pocetka fudbalske tekme ostavi dvojku na neke,a oni ono vec vode jedan nula,ja ne smumnjam da ti fino tipujes,ali iduc put na vreme brate,ako ikako moze,ako ne,nemoj ih ni ostavljati.a kad mislim da ih ostavis ranije,to je oko 6 7 popodne,jer se kladionice zatvaraju u 9!p00z

..sta ti pricas brate, postoji shurnajst kladionica na netu gde mogu da se igraju utakmice koje su vec pocele, a kako sam nedavno video, postoje i one gde kad odigras na vreme neku utakmicu recimo 1 i utakmica tece ovako : 0-1, 0-2, 1-2, 2-2 ..e, znaci, kvota ti sve vreme varira i, kada bude 3-2 za domacine, kvota ce biti hjudz jer je tekma dosla iz 2 u 1 ! na kraju podignes soma maraka otprilike ..nevermind, ovo prvo sto ti pricam imas u BWIN, ali ima mnogih koji ne vole ovu kladionicu Smile Smile Smile

Ima,ima samo ne kod nas jer nijedna kladza ne radi 24 sata jer koliko ja znam NHL se igra uvek posle ponoci,vrlo retko pre,naravno po nasem vremenu
IP sačuvana
social share
Dragan Mance (1962.-1985.)
3. Septembra 2008. godine navrsava se 23 godine od tragicne pogibije IDOL-a juga. Sa svoje 23. godine dao ja navijacima mnogo vise nego neki za ceo zivot. Legenda vecno zivi u nasim srcima!

Moca Vukotic:"Na Novom groblju u Beogradu 4. septembra 1985. ispracajuci Dragana Mancea, bili smo svesni istine da sahranjujemo coveka koji je imao vise smisla i razloga za zivot od vecine nas. To je ona nedokuciva logika."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mi pamtimo Bari, a vi Fljamurtari

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 904
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73+2gb/iPhone
montreal 8/10
carolina 5/10
san jose 7/10
detroit 8/10
Ej Erc,ne znam kako ali postovao si ove tipove u 23:33:32 a tekme pocinju u 23:00,em sto tad ni jedna klada ne radi,em sto si dao prekasno,a i tekme su vec pocele,e ne znam sad jesi li to namerno ili nemamerno,ali probaj da dajes tipove na vreme,jer ovako hvaliti te sad a uzeti u obzir da si tipove ostavio pola sata nakon pocetka tekmi je potpuno apsurdno,to je kao da neko pola sata nakon pocetka fudbalske tekme ostavi dvojku na neke,a oni ono vec vode jedan nula,ja ne smumnjam da ti fino tipujes,ali iduc put na vreme brate,ako ikako moze,ako ne,nemoj ih ni ostavljati.a kad mislim da ih ostavis ranije,to je oko 6 7 popodne,jer se kladionice zatvaraju u 9!p00z

..sta ti pricas brate, postoji shurnajst kladionica na netu gde mogu da se igraju utakmice koje su vec pocele, a kako sam nedavno video, postoje i one gde kad odigras na vreme neku utakmicu recimo 1 i utakmica tece ovako : 0-1, 0-2, 1-2, 2-2 ..e, znaci, kvota ti sve vreme varira i, kada bude 3-2 za domacine, kvota ce biti hjudz jer je tekma dosla iz 2 u 1 ! na kraju podignes soma maraka otprilike ..nevermind, ovo prvo sto ti pricam imas u BWIN, ali ima mnogih koji ne vole ovu kladionicu Smile Smile Smile

Ima,ima samo ne kod nas jer nijedna kladza ne radi 24 sata jer koliko ja znam NHL se igra uvek posle ponoci,vrlo retko pre,naravno po nasem vremenu
radi meridijan u centru grada.cak i u novogodisnjoj noci.e to je bolest Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia N70
montreal 8/10
carolina 5/10
san jose 7/10
detroit 8/10

..neznam, mozda je lik iz tasmanije     Smile    Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Felis Onza

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23718
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Motorola v3x
dosta off-a  Smile

ako vam  se piskara radite to preko pp
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 14:31:01 od zivkovic84 »
IP sačuvana
social share

Igraj pametno, igraj sigurno, igraj singl
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 390
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
играо сам Вердер Бремен у 14:00 почело као и неку норвешку пријатељску и нема сајта са уживо резултатима на ком могу да нађем тренутни резултат
мада нема везе, али јесте необично
IP sačuvana
social share
Уосталом сматрам да Република Српска има право на референдум и да ће искористити то право и припојити се Србији!

Сачувај ме Боже куге и Хрвата! - натпис у једној немачкој цркви
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better safe than sound.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 6630
играо сам Вердер Бремен у 14:00 почело као и неку норвешку пријатељску и нема сајта са уживо резултатима на ком могу да нађем тренутни резултат
мада нема везе, али јесте необично
Trebalo bi da ima na www.livescore.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 666 667 669 670 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.