Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 607 608 610 611 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 401557 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S4
@draxi brate, kw jeste u padu! al cini mi se da je obicna navlakusa...hm???? Smile

Yeovil - Huddersfield   96   1.82   3.25   3.92

na betexplorer-u pada... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6681-7710
ja sam odigrao buffalo na veliki veliki ulog,yeovil x 20 eura i clorado 50 zokin predlog  Smile Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Finiks sans -10 - Majami hits 1  10/10, kladionica soccer
online je hendikep 18, miami bez Wada, o Neila, Vokera i Poseja     
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73
bratac,pogledaj malo i neke druge sajtove pa ces videti da su kvote u padu.
izvor je betexplorer a ako neko zna bolji sajt za to neka javi,ja neznam.
IP sačuvana
social share
Partizane, volimo te srcem svim, gde god ti da igras tu su tvoji grobari, samo tebi verni samo tebi odani !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson k750
Finiks sans -10 - Majami hits 1  10/10, kladionica soccer
Slazem se sa ovim Finiks ima skor 23-8(kod kuce 12-3) i 4 pobede u nizu, a Miami 13-18 (u gostima 5-9) i 4 poraza u nizu.

copy\paste

Phoenix HC na poluvremenu
ulog zavisi od ponudjednog HC-a ali verovatno cu uzeti za jace od standardnog uloga

posto ocekujem HC za celu utakmicu da ce biti nekih 17-18 poena, ocekujem da ce biti 9-10 na poluvremenu sto je po meni sasvim ok jer je u Miami-u raspad sistema

Trener Riley (koga smatram za velikog pozera, jeste naravno dobar trener i uzimao je titule u zlatnoj eri LA-a ali sad je u Miamiu bio u upravi kluba dok nije docekao trenutak da Miami dovoljno ojaca da opet ima sanse za titulu i onda se isprsio... a sad kad su opet zakripale stvari u klubu ovo vise vidim kao izvlacenje od crne serije koja mora da zadesi klub nakon silnih povreda) je navodno zbog bolesti prepustio klupu bivsem treneru ekipe, tako da su u prosloj utakmici pukli kod kuce sa 30ak razlike od Clippersa koji se ove sezone jako muce na strani i skoro nikog ne mogu da dobiju. Ovakva situaicija u Miamiu i ne treba da cudi sa obzirom da su povredjene 2 glavne zvezde - Shaq i Wade, pri tom su jos suspendovani starteri Walker i Posey jer imaju vecu kilazu nego sto im je bilo dozvoljeno tako da nece igrati dok ne smrsaju najmanje 1% svoje telesne mase. Dakle Miami igra prakticno sa rezervnom postavom protiv PHO koji razbija visokim ritmom.... tako da ne vidim kako MIA sa rezervistima moze sacuvati zivu glavu na poluvremenu jer ce PHO sigurno kao i obicno krenuti da gazi od samog pocetka da bi posle u drugom delu ubacio rezerve i mirno priveo utakmicu kraju, uostalom takva situacija je bila i proslog meseca u jako slicnoj situaciji kad su se sastale ove 2 ekipe u Miami-u i kad je PHO gazio preko 20 razlike da bi na kraju izgubili volju za igrom i MIA je uspeo da smanji na "samo" 10 razlike na kraju nakon totalno nezainteresovane igre Phoenixa u poslednjoj cetvrtini

Dakle ovde ocekujem da ce PHO pokriti HC i preko 20 poena na kraju utakmice, ali zbog moguceg opustanja zbog visoke prednosti mislim da je pametnije uzeti HC na poluvremenu od 10ak poena, i svaki HC do 10 poena mislim uzeti za jaci ulog, 8/10 ili mozda cak i 9/10
« Poslednja izmena: 05. Jan 2007, 19:17:40 od kurajber »
IP sačuvana
social share
Forza Inter!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kriminal je u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 248
Zastava Beograd , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N72
e jbg-a za pheonix kod mene hendikep -17 !!!!!!!! a odigrao sam na colorado 3000 din , na yeovil 1 , stoke 1 , creteil 0-2 , welshpool 4+ * 500 din pa sha bude !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e sad dobih nekih info za yeovil 2 ortaci moji ispratishe sa po 500eu usta ih j.... a meni sad rekoshe mada ja sam za njih mala maca ali kazu da je dojava !!!!!!!!!!!
« Poslednja izmena: 05. Jan 2007, 20:22:58 od Web Star »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Samo ostro

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1106
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6680
ispratio sam zoko sa 50 eura colorado!! Smile Smile Smile
Ja mislim da bi sutra gretna trebalo da dodje iz 2-2  10/10!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Finiks sans -10 - Majami hits 1  10/10, kladionica soccer
Ah taj Feniks, ja kad bi igrao igrao bi 2 u hendikepu ali cu ja je izbegnem, Feniks je u prosle dve utakmice protiv Chicaga u poslednjoj sekudi sa trojkom Barbose pobedio a Toronta samo 2 razlike i tu mi mirise 5-6 razlike maksimum Smiley a drugo sta cu veceras da igram malo podole, posto sam jutros napokon pogodio sve tri utakmice Smiley i dobio

Houston   -   Utah   - 1 Juta posle dobrog starta, pada u formu    
L.A. Lakers   -   Denver   - 1 Lejkersi su medzu jacim timovima na zapadu, (trener im vredi) i tu kec Smiley   
Memphis   -   Boston   - 1 mislim da ce memfis nakon loseg starta i povratka gasola biti u konkureciji za play off     
Minnesota   -   Philadelphia   - 1 realno, filadelfija nemoze minesotu da dobije    
New Jersey   -   Chicago   - 2 navijacki   
San Antonio   -   Dallas   - 1 mislim da je vreme dalas da izgubi, a i jutros su imali utakmicu protiv indijane pa su malo umorni   
Seattle   -   New York   - 1 sijetl posle losih rezultata trebo bi da dobije oslabljenog new yourka   
Toronto   -   Atlanta   - 1 vratio se Bosh a Jonson nije 100% spreman kod gostujuce ekipe     
Washington   -   L.A. Clippers   - 1 ma kec i tu bez razmisljanja, vasington ima dobar trio arenas, butler, jamison
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Samo ostro

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1106
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6680
e jbg-a za pheonix kod mene hendikep -17 !!!!!!!! a odigrao sam na colorado 3000 din , na yeovil 1 , stoke 1 , creteil 0-2 , welshpool 4+ * 500 din pa sha bude !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e sad dobih nekih info za yeovil 2 ortaci moji ispratishe sa po 500eu usta ih j.... a meni sad rekoshe mada ja sam za njih mala maca ali kazu da je dojava !!!!!!!!!!!
Svuda se jeko gadja ta 2 mada ja mislim da je sigurnije  x2!!
kvota nije losa!
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kriminal je u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 248
Zastava Beograd , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N72
ok je za sunse ali samo da je hendikep manji

Riley did admit his disappointment with the Heat's play even though the team has dealt with injuries to center Shaquille O'Neal (knee) and guard Dwyane Wade (wrist). On Wednesday, Riley sent a strong message when he deactivated forwards Antoine Walker and James Posey because neither met a Jan. 1 deadline for a team conditioning goal regarding body fat.

This is the second and final time the Suns and Heat will meet in the regular season, On December 13th, Shawn Marion scored 23 points and grabbed 13 rebounds to lead Phoenix to a 99-89 win over Miami at AmericanAirlines Arena.

Miami has lost three in a row and seven of its last eight at Phoenix. The Heat are 3-15 at Phoenix.

The Suns have won three straight in this series
« Poslednja izmena: 05. Jan 2007, 20:36:00 od Web Star »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 607 608 610 611 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.126 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.