Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 609 610 612 613 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tiketi - Misljenja - Dojave  (Pročitano 401793 puta)
Hronicar svakodnevice

Zvezda je zivot ostalo su sitnice!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung s3
jel ima neki fudbal za sutra?
IP sačuvana
social share
Smrt je sigurna! Zivot nije!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kriminal je u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 248
Zastava Beograd , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N72
e jbg-a za pheonix kod mene hendikep -17 !!!!!!!! a odigrao sam na colorado 3000 din , [glow=red,2,300]na yeovil 1 , stoke 1 , creteil 0-2 , welshpool 4+ * 500 din [/glow]pa sha bude !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e sad dobih nekih info za yeovil 2 ortaci moji ispratishe sa po 500eu usta ih j.... a meni sad rekoshe mada ja sam za njih mala maca ali kazu da je dojava !!!!!!!!!!!
BET WON samo josh colorado chekam zokin !!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kriminal je u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 248
Zastava Beograd , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N72
evo jedna i od mene wels | welshpool - airbus 4+ - 1,8 za malo hrabrije 5+2,8

a evo i za ovaj hokej
2.       ERC Ingolstadt    36    22    1    0    4    9    72    131    97
3.       Köln                36        20        2        0        5        9        69        124     91
bet won koje ispratio
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson k750
e jbg-a za pheonix kod mene hendikep -17 !!!!!!!! a odigrao sam na colorado 3000 din , [glow=red,2,300]na yeovil 1 , stoke 1 , creteil 0-2 , welshpool 4+ * 500 din [/glow]pa sha bude !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e sad dobih nekih info za yeovil 2 ortaci moji ispratishe sa po 500eu usta ih j.... a meni sad rekoshe mada ja sam za njih mala maca ali kazu da je dojava !!!!!!!!!!!
BET WON samo josh colorado chekam zokin !!!!!!!!!!
Malo mi je sumnjivo za taj Colorado. Veceras je doslo uglavnom sve realno, pocev od fudbala pa do hokeja, ali videcemo. Svi ga cekamo sa nestrpljenjem!
IP sačuvana
social share
Forza Inter!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kriminal je u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 248
Zastava Beograd , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N72
izvinjvam se zbog vishe postova unapred ali moram da kazem bravo za draxiujan1972 hokej fulll fulova  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
svaka chast za hokej majstore!!!!Naravno i za kolorado koji je isto doshao!!!Skidam kapu!!!!! Smile Smile Smile

ja sam tu dodao samo stouk x-1 nemam komentar!!!!

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

za danas :
wycombe 1
scunthorpe 2
gravesend 1
dag&red 1
oxford 1
milton keynes 1
« Poslednja izmena: 06. Jan 2007, 07:51:15 od fisherman71 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Benq ef 81
copy/paste
Wenger has occasionally used the FA Cup to rest some of his bigger names but, this year, he has the luxury of giving some household names much-needed match time as a raft of players return from injury.

Thierry Henry returned from a five-week absence in style on Tuesday night, scoring one goal and making two more in a 4-0 win against Charlton. Emmanuel Eboue and Julio Baptista are back in the squad for Saturday's trip north and the likes of William Gallas, Theo Walcott, Lauren and Abou Diaby are all close to comebacks of their own. In fact, only Emmanuel Adebayor (thigh) and Freddie Ljungberg (hamstring) are still carrying injuries.

ja cu pokusati sa singlom na liverpul+singl hull-..boro 3+
pozdrav ekipi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 

REAL SOCIEDAD-OSASUNA                    1@2.45              Subota 06.01.2007.    20:00 h

Veceras ce se na cuvenom stadionu LA ANOETA u San Sebastijanu sastati ove dve ekipe  u jos jednom "komsijskom" derbiju.
Na obe strane prste varnice i obecavaju se dobri rezultati ali da krenemo od domacina koji trenutno zauzima pretposlednje 19.mesto sa svega 10 osvojenih bodova.Na svom stadionu imaju skor 1-3-4 sa 8 postignutih golova i 13 primljenih.

Iako su katastrofalno startovali u prvenstvu izgleda da se stvari popravljaju u ekipi Sosijedada i uspeli su da na poslednjih 5 utakmica osvoje 6 bodova-tri remija (Selta,Hetafe i Atletiko) i famozna prva pobeda u prvenstvu protiv direktnog konkurenta Himnastika u prosloj utakmici na Anoeti!Jedini poraz su zabelezili na gostovanju Barseloni (koju su propisno namucili!) rezultatom 1:0!

Trener domacih MIGUEL ANGEL LOTINA na ovoj utakmici nece moci da racuna na pojacanja koja su stigla ove zime na Anoetu:GERMAN HERRERA 23-godisnji Argentinac koji je stigao na pozajmicu iz Brazilskog Gremia inace igra na mestu napadaca,iskusnog igraca sredine terena SAVIA (koga dobro poznajemo iz dana kada je igrao u Saragosi!) koji je takodje dosao iz Brazila tacnije iz Flamenga,i VICTORA LOPESA.
U ekipi domacina su svesni da najvise skripi u napadu pa su sa namerom da poprave igru u tom segmentu i kupovali ove igrace i mislim da ce im se ove investicije vremenom i isplatiti.

U ekipu su takodje pozvani i mladi igraci AGIRRETXE i ELUSTONDO dok je svoje mesto u prvom timu izgubio FABIO FELICIO pa bi ekipa koja ce istrcati na teren otprilike izgledala ovako:

Bravo; López Rekarte, Gerardo, Mikel González, juanito; Diego Rivas, Aranburu, Xabi Prieto, Jesuli, Uranga; Kovacevic.

Osasuna se nalazi na osmom mestu sa 23 osvojena boda a od toga je u gostima uspela da sakupi 10 uz skor 3-1-4 i gol razliku 8:10!

Osasunu je na ovu poziciju na tabeli dovela serija od 5 uzastopnih pobeda u poslednjih 5 kola.Iako su i oni sezonu poceli zaista lose uspeli su da u poslednje vreme poboljsaju igru i da u periodu od 6 posldednjih utakmica osvoje isto bodova koliko i Sevilja!Za postovanje-medjutim mislim da ce ovoj seriji veceras doci kraj!

Trener gostiju ZIGANDA ce na ovoj utakmici biti lisen usluga standardnih igraca na bocnim pozicijama VALMIRA LOPESA "VALDA" i LUDOVICA DELPORTEA-koji nece igrati narednih 4-6 nedelja zbog povrede!
Zbog ovih izostanaka primoran je da u ekipi napravi tri promene u odnosu na poslednju utakmicu tako da ce po stranama igrati JUANFRAN TORRES i DAVID LOPEZ dok ce svoje mesto na sredini terena zauzeti Iranac JAVAD NEKOUNAM umesto RAUL GARCIE pa bi tim trebao da izgleda ovako:

Ricardo; Javier Flańo, Cruchaga, Josetxo, Corrales; Juanfran, Puńal, Nekounam, David López; Soldado y Milosevic.

Sudija:Rubinos Pérez

Mislim da je na vecerasnjoj utakmici domacin u blagoj prednosti iako je Osasuna u strahovitom naletu-na svojoj strani ce imati domaci teren,freneticnu publiku koju su "podmitili" pobedom na nprethodnom "domacinstvu",tradiciju a o motivu mislim da ne treba ni govoriti.Ovo sigurno nece biti laka utakmica ni za jedne ni za druge ali sam siguran da Sosijedad nece dozvoliti da bude porazen na ovoj utakmici tako da 1X@1.30 ne bi trebao da dodje u pitanje a za one hrabrije bih predlozio

tip  1 @2.45     5/10!

Pozdrav i srecno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Samo ostro

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1106
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6680
Bravo zoko za colorado!!!
Proslo je!! Smile Smile Smile Smile
Dag&Red   1-1!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kriminal je u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 248
Zastava Beograd , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N72
zoko kralju pozzzz!!!!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 609 610 612 613 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.