Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tijanić: Ili 100 mil. €, ili gasite  (Pročitano 4348 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Tražim da admini ubace anketu.
Inače gasi iz momenta.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Jel ima nekih novih vesti oko cele ove priče i ukidanja RTSa?  Smile

Inače, video sam da su sad počeli (ponovo) da repriziraju neku crno-belu seriju u kojoj igra mlada Ružica SokićSmile

Što me je stvarno zapanjilo,jer ja nisam znao da je Srbija imala filmske kamere u 19.veku...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Qtek 小米
Зна се које институције не могу да се приватизују, а које могу, према томе гасите то ђубре које је прегазило време.
Ово је време интернета, ја сам чак бацио и тв картицу, а камоли јеб#ни ТВ.

Чак и за време СФРЈ комуњара постојала је опција звана ''запечати свој ТВ'', дакле скинеш антену са крова, дође ти екипа, смота каб(a)л, умота у неки папир, завеже и лупи печат на восак.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
što se mene ličo tiče neka gase rts,od kad znam za sebe,znam za 1 i 2 program,koji je menjao imena,ali uglavnom radilo se o istoj televiziji.ja ne primećujem neku bitniju razliku od sadašnjeg rts i npr. prvog programa televizije beograd?ono promenili su najavu za crtani film,izbacili 7 TV dana i ....i ništa!
gasi govna!
a što se tiče eps-a ja u tu priču mogu da poverujem,koliko u priču o ivici i marici,jer ivice ima svuda,tako da nije isključeno i nemoguće,da jednog dana premijer izadje pred naciju i kaže...mi viš nemamo nacionalni el.privredni sistem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
Samsung i9300
Kada bi poceli da prikazuju emisije kao sto je bio Opstanak, kvalitetniji deciji program, da kupuju nove serije i onda bi mogli i da povecaju cenu minutaze reklame. A prvo da se prestane prenositi skupstinu kad te klovnove i mapetovce niko ne zeli da gleda vise jer prave ekipe koja je i bila smesna vise nema. seki je u hagu vuk je mator kostunica se izgubio a ostali koji su ranije bili smesni pragazilo ih vreme.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
mob
Samsung S8 Plus
GASI!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Mene prvo oduševljava kako svi oni,a posebno Tijanić,tripuju kako će država Srbija da prestane da postoji ako se oni ugase.  Smile

Mislim,ono... pajseri,pa ne da neće da prestane da postoji,nego će čak imati jednu rupu bez dna manje. Smiley

A drugo što mi je nepojmljivo jeste gde ide sav taj novac koji oni dobijaju stalno.Mislim,jedino ako ama baš svaki zaposleni tamo,čak i čistačice,skida kajmak od po 5.000 mesečno,pa da im treba 100 miliona evra da bi funkcionisali.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Вучић неће дозволити наплату ТВ претплате уз порез на некретнине?!            
субота, 02. март 2013.

БЕОГРАД - Први потпредседник Владе Србије Александар Вучић против је предлога да се претплата за РТС наплаћује уз уплатнице пореза на некретнине, сазнаје Танјуг.

Вучић је на јучерашњем састанку министру културе и информисања Братиславу Петковићу рекао да неће дозволити да се претплата наплаћује на тај начин.

Први потпредседник Владе Александар Вучић успротивио се предлогу да се претплата за РТС наплаћује преко посебних уплатница уз порез за некретнине, сазнаје Б92.

Он је на састанку са министром културе Братиславом Петковићем рекао: "Ту идеју можете да спроведете само ако ме смените".

Ову информацију су нам потврдили и у информативној служби СНС-а.

Раније јуче из Министарства културе и информисања најављено је да је почео рад на Закону о електронским медијима, којим ће бити регулисан статус јавних сервиса и начин плаћања ТВ претплате за Радио телевизију Србије и РТВ Војводине.

Новина је да би плаћање претплате требало да буде везано за некретнине, а не као раније за електрично бројило, претплата би била и 550 динара месечно, али би читав низ категорија становништва био ослобођени те обавезе, као што су социјално угрожени, они који имају оштећен вид, слух.

Претплата није порез, али би се плаћала уз порез на некретнину, средства би одмах ишла у трезор а не у буџет, РТС и РТВ би самостално могли да подигну новац, процедура је таква да су финансијски независни, најавио је Коларевић.

(Танјуг-Б92)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
олакшице би имали они са оштећеним видом и слухом... Програм је такав да само слеп и глув може да га поднесе
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
On navodi da je RTS sada dobio 1,8 miliona evra, ali da to nije dovoljno ni za plate 4.000 radnika
Оволико радника нема ни у фабрици Ербаса.  Smile

Citat
"Izgubićemo u gledanosti prvi put posle sedam godina jer nemamo novca da ulažemo u program, serije, filmove. Kao da neko favorizuje komercijalne televizije, pokušavajući da Sulejmana nametne kao obrazac kulture", kaže Tijanić.
Сулејмна је за Село гори серија.

Citat
"Postoje tri izvora sredstava - marketing, pretplata i budžet. Ako država zbog loših zakona i neefikasnosti ne može da obezbedi potreban novac, onda ima dve opcije: ili da sredstva koja nedostaju dopuni iz budžeta ili da ugasi Javni servis", kaže Tijanić.

ГАСИ, ГАСИ!
« Poslednja izmena: 02. Mar 2013, 18:31:00 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.