Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Thompson u Zetri: Plakati za koncert po cijelom Sarajevu, ulaznice u prodaji...  (Pročitano 15128 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Predstavnicima boračkih organizacija u našoj zemlji koji se žestoko protive održavanju koncerta Marka Perković a Thompsona u sarajevskoj Zetri 10. maja podršku je pružio i glavni lovac na naciste i direktor jerusalemske kancelarije za borbu protiv nacizma i fašizma Simon Wiesenthal.

- Pitanje je sljedeće: O čemu će on pjevati, o ubijanju Srba, ubijanju muslimana? Ne vidim zašto bi takva osoba bila dobrodošla u Sarajevu ili bilo gdje, kad smo već kod toga - rekao je Wiesenthal i dodao da Thompson Hrvatskoj ne služi na čast.

Organizator koncerta Anto don Jelić uzvraća udarac te poziva Wiesenthala da dokaže da je Thompson pjevao protiv Srba, muslimana i Židova. Kada smo don Jelića obavijestili da posjedujemo snimke na kojima Perković pjeva zloglasnu ustašku pjesmu „Jasenovac i Gradiška Stara“, rekao nam je da nikada nije čuo tu pjesmu. - Zaista nikada nisam čuo Thompsona da pjeva „Jasenovac i Gradiška Stara“. Međutim, o tome bi trebalo pitati samog Perkovića - rekao je don Jelić. Predstavnici boračkih organizacija u BiH najavljuju da će učiniti sve da koncert spriječe. - Ukoliko koncert ne bude otkazan, mi ćemo pristupiti radikalnim mjerama.

Još uvijek se dogovaramo kakve ćemo preduzeti kontramjere, ali nisu isključeni ni masovni protesti - istakao je predsjednik ratnih vojnih invalida Safet Redžić, dodajući da će se koncert pokušati spriječiti i fizič kom silom.

superbosna.com

..............................................................

(rekao je wiesenthal?   Smile Smile Smile Smile Smile Smile )

Smile Smile Smile Smile Smile

????
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Novi svetski poredak

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N72
Ej umorni,moji su ti rodjacii oslobodili tvoj glavni grad maja 1945.god.
Tako da mozemo da se druzimo Smile nadam se da se ne ljutis sto su ga oslobodil Smile
Inace,za Thompsona si u pravu,stvarno cool lik Smile Smile
Jel ovo od jutros cela emigracija na forumu??? Smile Smile Smile

girl: a kud ideš? na more?

juda: a jel ti znaš da je partizanska brigada sastavljena od pretežno hrvata po zapovjedništvom ivana šibla morala čekati dva dana da dođe srpska partizanska brigada koste nađa ili popovića pa da oni "oslobode" zagreb?
ne ljutim se što su ga oslobodili iako su se moji rođaci povlačili iz njega dok su ga tvoji "oslobađali"
Kosta Nadj i Koca Popovic su sine bili k-danti armija (tad je bilo 4 armije JA),a Zagreb su oslobodile jedinice pod komandom Radeta Bulata. Mada mogu da cujem i tudje misljenje...znam samo da su 6.licku diviziju polivali vodom sa prozora. Koji su Licani divljaci,moram da priznam da me nista ne cudi  Smile
Nisi valjda iz Like? ooooo liko velebita diko... Smile
IP sačuvana
social share
Sve se zene za mene mole
sta da radim kad me toliko vole
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ajmo malo na temu  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
"Organizator koncerta Anto don Jelić uzvraća udarac te poziva Wiesenthala da dokaže da je Thompson pjevao protiv Srba"

ali... 

ma sta je ovo???!!   Smile Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
za utjehu svim dušebrižnicima i zaštitnicima ugroženih naroda i narodnosti thompsonov koncert je otkazan

Hoce li im don Anto vratiti  pare?  Smile

Kako li ce sada obeleziti godisnjicu papine posete?

Ah... vecita pitanja i neverica u vazduhu... mozda se Gospa vise nece pojavljivati...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Mislim da je ovde tema drugi Turcin ~ Tompson...
Ako zelis da pljuckas po Kustiruci, mozes da otvoris novu temu.. . Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Novi svetski poredak

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N72
ne kužim ono sa argentinom i paragvajem a ako ti bariš ovu feministkinju i satanistkinju slobodno ja ti se nemam namjeru mješati

nisam iz like a o ličkim partizanima sam čuo svakakve priče za razliku od ličkih ustaša
Iako sam skoro ozenjen,mislim da je simpa...
Argentina,Paragvaj itd. su bili posleratni poreski rajevi za mnoge borce Drugog Svetskog rata Smile malo sam se salio,ne znam zasto se ljutis sa ovom mojom spikom...cuj,nasao si novog frenda...kuzis? Samo mi odgovori kontam bolan,pa da umrem od smeha Smile
Kakve price o Licanima?

ako si mislio na hrvatsku emigraciju ne vjerujem da su oni tamo išli zbog poreza

ne ljutim se ni na kakvu spiku pa čak ni na vrijeđanje

u hrvatskoj vojsci 41.-45. pa i u domovinskom ratu ličani su bili uzorni borci

anea: drž se ti četničkih penzija
Smile Mislio sam na svetog dr Antu Pavelica. Jel znas da mu je predak tri,cetiri kolena unazad bio Srbin? Najvece ujkice su bili pokatoliceni Srbi. Nesto poput Thompsona. Kad sam cuo onu pesmu "Moj Ivane,pobratime mio,jes'il skoro na Kupresu bio...",kao da slusam srpsko Glamocko kolo. Ono da nisu tamo isli zbog poreza je bilo stvarno duhovito,moram da priznam.
Ko ima u vojsci Hercegovce,Licani dodju kao predstavnici NVO.  Smile
IP sačuvana
social share
Sve se zene za mene mole
sta da radim kad me toliko vole
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ocete se vi uozbiljiti ili da sankcionisemo?
Sto je puno puno je.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220

Otkazan Thompsonov koncert u Sarajevu: "Kako sam uvrijedio te ljude da su se tako okomili na mene"

24SI - Iako je za veliki humanitarni koncert Marka Perkovića Thompsona, koji se trebao održati 10. maja u sarajevskoj dvorani Zetra, prodano više od 11.000 ulaznica, organizator je odlučio odgoditi koncert zbog sigurnosti posjetilaca i neviđene atmosfere linča koja se pojačavala kako se približavao dan koncerta.

"Koncert nismo otkazali, nego ga odgodili najvjerovatnije za jesen, jer nismo mogli prihvatiti rizik koji bi se stvorio zbog radikalnih prijetnji pojedinaca i raznih udruženja. Iako su u policiji rekli da će sve učiniti da osiguraju koncert, mi smo zbog otvorenih prijetnji pojedinaca, različitih organizacija i paraorganizacija te udruženja, koje su javnosti poznate, procijenili da za učesnike i publiku postoji velika opasnost te smo zbog toga odgodili koncert", kaže Ivica Bikić, predsjednik Organizacionog odbora uime Hrvatskog katoličkog dobrotvornog društva, koje je bilo organizator koncerta.

Pritisak na organizatora koncerta zaista je bio velik. Nijedna agencija nije htjela postaviti jumbo plakate po Sarajevu, a kad su organizatori polijepili male plakete, bili su isti čas rastrgani ili prekriveni drugima.

"Stvorena je takva psihoza u Sarajevu da nijedan medij nije htio objaviti reklamu za koncert. Jednostavno su nas odbijali. Uprkos tome, uspjeli smo rasprodati dvoranu jer je svoj dolazak najavilo mnoštvo ljudi iz svih krajeva Bosne i Hercegovine", kaže Bikić.

Organizatori su policiji prijavili dolazak 54 autobusa iz cijele BiH, pa čak i Hrvatske. Dolazak su najavili Vukovarci, Splićani i brojni drugi Thompsonovi obožavaoci.

Novac studentima

"Bio sam i biću uvijek spreman na održavanje koncerta u Sarajevu, pogotovo ako je, kao ovaj, humanitarne prirode. Odazvao sam se na poziv organizatora, ali oni su procijenili da nema uslova za održavanje. Žao mi je što je u Sarajevu stvorena atmosfera linča. Pitam se: kad sam ja to, na koji način, kakvom gestom ili svojom pjesmom uvrijedio te ljude da su se tako okomili na mene?", kaže Marko Perković Thompson ističući kako će svoju uspješnu turneju nastaviti po planu.

Priča o Thompsonovu koncertu u Sarajevu započela je pozivom Hrvatskoga katoličkog dobrotvornog društva da održi humanitarni koncert u Sarajevu sa koga bi sav prihod išao za gradnju doma za siromašne studente. Kad su organizatori najavili održavanje koncerta u sarajevskoj Zetri, počela je hajka raznih udruženja i organizacija. Organizatori su u početku mislili da će se sva ta buka stišati, ali kad su počeli primati prijetnje,  odlučili su da će dugo najavljivani koncert ipak odgoditi.

"Zaista nam se bilo teško odlučiti na ovaj korak. O odgađanju koncerta vijećali smo gotovo 24 sata i ipak na kraju, zbog sigurnosti publike i izvođača, odlučili da se jedna lijepa gesta humanitarne prirode ne pretvori u neželjene stvari. Prijetnje su bile toliko jake da smo ipak morali odgoditi koncert", kaže Bikić.

Izvor: 24sata.info
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
smrc...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.