Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Thompson u Zetri: Plakati za koncert po cijelom Sarajevu, ulaznice u prodaji...  (Pročitano 15177 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

boli me šta radite

znas kako kaze tvoj zemljak ayatollah kecer2?

"trpi kurvo, bila si bludna..."

gle rašo te svoje izljeve ljubavi prema svojoj hijenici i ostalim životinjicama sa kojima se igrate zadrži za sebe ili odi na forum o sexu i erotici, ovo je ipak politički Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Thompson jedino može biti popularan kod emigranata - onih koji su otišli daleko pa time leče svoju nostalgiju.

Inače reklama prodaje proizvod a ne kvalitet.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
kao što već nekoliko puta ponovih: thompson je dva puta napunio dom sportova i poljud tako da što se tiče njegove popularnosti ona nije upitna

da mi bar netko od ekipe koja ovdje žustro raspravlja o thompsonu nabroji bar 3 njegove pjesme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Novi svetski poredak

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N72
Томпсоне, овај, Уморни
Нека се догодио Блајбург. И треба. Размисли мало откуд толика мржња према усташама. Да ти неко силује сестру, па јој одсече сисе, па је онда закоље, шта би му радио?

Kako on velica cetnistvo... Smile
Tako sto ima tetovazu koju pokriva? Smile

Inace... setila sam se na koga me podseca Tompson... na mog komsiju Muftiju Hamdiju Jusufspahica... pravi Turcin...
Doduse, razlika je u tome sto je postovani Muftija jedna normalna osoba... Smile
Ma divan lik...Samo sto je sluzio svakoj mogucoj vlasti (mozda je i to u opisu sluzbe verskih lidera),primao kompjutersku tehnologiju od istih onih koji su mu klali sunarodnike iz Bosne (iz koje je i dosao u BG na sluzbu),covek bez jasnog stava i integriteta. Blaza verzija Nemanje Kusturice - najveceg srpskog reditelja u istoriji Smile
Sto rece neko: Jadan je taj Srbin kome se otac zove Murat Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Хамдија је честит човек. А то што је Кустурица крштен као Немања, видиш, човек се вратио у веру из које су његови прешли у ислам.
Pa dobro,svacije pravo da radi sta hoce. Moze da predje koliko god i kad hoce,ali ostace jedan veliki bednik... Smile Sin bivseg udbasa Murata koji je postao veci Srbin od Srba...istinsko pravoslavlje... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Sve se zene za mene mole
sta da radim kad me toliko vole
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
za utjehu svim dušebrižnicima i zaštitnicima ugroženih naroda i narodnosti thompsonov koncert je otkazan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
s.anje. daj link?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Јуда,

Занимљиво. По теби је дефиниција бедника: велики уметник који се, када то није било популарно, сврстао на српску страну, иако је као муслиман могао још и више да профитира.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
nema dalje, vaskrsli su tito i valter da odbrane olimpijski grad....  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Novi svetski poredak

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N72
kao što već nekoliko puta ponovih: thompson je dva puta napunio dom sportova i poljud tako da što se tiče njegove popularnosti ona nije upitna

da mi bar netko od ekipe koja ovdje žustro raspravlja o thompsonu nabroji bar 3 njegove pjesme

Thompson je seljacina i ustasa (verovatno je srpskog porekla,pa to hoce da prikrije svojim ustastvom) Smile
neke pesme:
-Jasenovac i Gradiska stara-Evo zore,evo dana-Ljutu travu-Anice,kninska kraljice-Himna HSP-Jer Hrvati smo-Vreme Skorpiona-Moj iVane-E moj narode-Bojna Cavoglave-Dolazak Hrvata-Cetrdeset i neke...itd. Zadovoljan?
IP sačuvana
social share
Sve se zene za mene mole
sta da radim kad me toliko vole
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.