Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Thompson u Zetri: Plakati za koncert po cijelom Sarajevu, ulaznice u prodaji...  (Pročitano 15027 puta)
Ucesnik diskusija

Novi svetski poredak

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N72
@ blaCkie87

ti upadaš u drugu glupost , ne možeš državu i naciju identificirat kroz ove kretene sa slika jer se time poistovjećuješ sa onima koji mjere hrvatstvo kroz odobravanje ili neodobravanje thompsona , isto sranje drugo pakovanje .
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Sve se zene za mene mole
sta da radim kad me toliko vole
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Znaci slusam B92 i oni ladno normalno izvestavaju da covek peva protiv jevreja i srba a one jadnike sto nedaju da se odrzi koncert oni moraju da se pravdaju zasto se nedozvoljava da peva,a ovde im smetaju i plakati za poziv na Ravnu Goru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
@Nikola

Sve što si napisao o Thompsonu - a, naročito, njegovoj primitivnoj publici ... Potpisujem !!!  Smile

Thompson će nekom držat predavanje o domovini i vršit nekakvo navodno osviještavanje nacije  ( kao da nas ima 100 mil.  Smile ) Smiley 1 Smiley 1  ...... narod je jasno rekao šta hoće na referendumu iz mog potpisa dok Thomposon još nije ni zuba u glavi imao ( bili su svi pokvareni i poispadali  Smile  )  ..... sjećaš se rijetko lijepa osmijeha u junaka  Smile

Zašto nije otvorio nekakav proizvodni pogon u Ćavoglavama i zaposlio 30 ljudi , pa pokazao svoje domoljublje nego svira kurcu .

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
@Nikola

Sve što si napisao o Thompsonu - a, naročito, njegovoj primitivnoj publici ... Potpisujem !!!  Smile

Zašto nije otvorio nekakav proizvodni pogon u Ćavoglavama i zaposlio 30 ljudi , pa pokazao svoje domoljublje nego svira kurcu .
Pa zar te Cavoglave stvano postoje, ja sam mislio da je to mjesto izmisljeno. Ako i postoji, gdje ce zaposliti 30 ljudi, zar ih ima toliko.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
"Kontroverznom pevaču je u Holandiji 2003. godine zabranjeno održavanje koncerta u Amsterdamu, a dan kasnije u Roterdamu je dozvoljen nastup samo bendu, ali ne i Tomsonu, jer su njegove pesame ocenjene kao nacionalističke."

Da...sta znaju "glupi" Holandjani...
Uostalom,kad ga svi vi Hrvati toliko ne volite i ogradjujete se od njega,koji ga moj toliko branite...

pa ti prepametni "holanđani" su npr. znali zaštititi srebreničane, npr...

a tu famoznu pjesmu "jasenovac i gradiška stara" pjeva pokojni joško tomičić a thompson ima toliko veze s njom da ju je jednom otpjevao na nekom kontertu u sisku

uostalom i predsjednik mesić je pjevao takve i slične pjesmice pa šta?

i "oslobodioci" vukovara su pjevali "šalji nam salate, bit će mesa klat ćemoo hrvate" pa mnogi od njih slobodno abolirani šeću vukovarom dan-danas

Холанђани-заштитници...

Дакле, певао је.

Председник Месић је ПРЕДЕСЕДНИК, државни функционер. Шта да помисле Срби у Хрватској када председник пева такву песму.

Ослободиоци Вуковара нису јавне личности и песме које они певају немају тежину као када их пева нека јавна личност чије одлуке и политички ставови утичу на положај мањина, као што је на пример, председник Месић.
Pa ti bradati "oslobodioci" su svojim "stavovima" direktno utjecali na polozaj drugih naroda i to "noz pod grlo". Jeste da nisu bas neke javne licnosti samo ih je upoznao cijeli svijet.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ccc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
vidim da je tema otišla u ku...

poslovično duhoviti dušebrižnici tipa slobodoumne-reikidive-antireligijska-sekularne partizanke anee i njenih tintilinića došli su na svoje jer čovjeka koji pjeva o obitelji, vjeri i domovini treba osuditi i to osuđuju ga oni koji nemaju pojma o njemu nego ih samo jebe otkud toliko ljudi na njegovim koncertima a na njihovim seansama niko

a to javna ili nejavna ličnost uopće nije bitno pa sjeti se samo govora paroškog da svakog hrvata treba ubiti ko kera, pa šešeljevih govora, itd,itd. i oni su javne ličnosti samo što mene ne jebe neka laprda ko šta hoće i neka pjeva i sluša ko šta hoće samo ispada da smo mi "ustaše" puno demokratičniji od vas europejaca
Jel ono Seselj bio nesto u vladi, zaboravio sam. Kad ih je bilo toliko a svi nekako slicni
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Pa zar te Cavoglave stvano postoje, ja sam mislio da je to mjesto izmisljeno. Ako i postoji, gdje ce zaposliti 30 ljudi, zar ih ima toliko.
Nemoj tako... Smile   Cavoglave... Smile

http://en.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cavoglave
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Nemoj tako... Smile   Cavoglave... Smile

http://en.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cavoglave
"Ljuljaj me ljuljaj, Doboj Tuzla Karakaj, Derventa i Kalesija srcu mome najmilija"
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@Nikola

Thompson će nekom držat predavanje o domovini i vršit nekakvo navodno osviještavanje nacije  ( kao da nas ima 100 mil.  Smile ) Smiley 1 Smiley 1  ...... narod je jasno rekao šta hoće na referendumu iz mog potpisa dok Thomposon još nije ni zuba u glavi imao ( bili su svi pokvareni i poispadali  Smile  )  ..... sjećaš se rijetko lijepa osmijeha u junaka  Smile

jedna stvar je kristalno jasna, srbi koji napadaju thompsona napadaju ga isključivo zbog jasenovac i gradiška stara a hrvati isključivo jer se kosi sa političkim programom i planom za hrvatsku kojeg su zacrtali razno razni europski činovničići koji financiraju njihove jadne udrugice i nevladine organizacije koje kao štite čovjeka ali mrze narod

jebe ih to što čovjek pjeva o istinskim vrijednostima (bog, vjera, nacija, obitelj) što europljanima smeta jer treba razjebati hrvate, popljuvat im vjeru, ismijati svećenike, oblatiti koliko se god može domovinski rat, marginalizirati branitelje, rasturiti obitelj i sve ono što ona predstavlja, treba od nas napraviti pojedince bez morala, bez identiteta, bez osjećaja pripadnosti, treba u čovjeku stvoriti kaos i zatim u narodu stvoriti kaos starom politikom zavadi/razjebi pa vladaj

to ne vrijedi zamo za hrvate, i srbima prijeti ista sudbina samo što se oni koliko toliko još drže a mi smo već otišli u ku...
treba razmisliti ko ti je ustvari istinski neprijatelj

evo dvije thompsonove pjesme pa bi volio da ih srbi pročitaju i razmisle i neka mi odgovore zar se isto to ne odnosi i na vas kao i na nas, jel tako da se one mogu primjeniti i na vas i na vaše stanje isto ko i na nas?

E, moj narode

Od vremena još od Krista
Nova lica, scena ista
Vražje sile se trude
Da nas ne bude

Antikristi i masoni
Komunisti ovi, oni
Šire sotonske fraze
Da nas poraze
E, moj narode, e, moj narode

A mi gluhi, nijemi, slijepi
Svatko u svom mraku strepi
Narod biran od Boga
Guši nesloga

Iz povijesti naše slavne
A i ove ne baš davne
Sve smo što nam je vrijedno
Stekli zajedno

Uzmimo u ruke sudbinu i sreću
      Ni ja više tako nemogu ni neću

Generacije junaka
I pobjednička vojska jaka
Još se brine i gine
Zbog Domovine

S nebeskih tih visina
Daj nam Bože opet sina
Da nas vodi iz bijede
Sve do pobjede…e, moj narode

Ni ja više tako nemogu i neću
      E, moj narode e, moj narode

Thompson i škoro-Sude mi...

Knjigu pise vitez roda moga,
u dalekoj zemlji okovan,
pa je salje svojoj vjernoj ljubi
pod zidine grada bijeloga:

Ej,ljube moja,moga oka vilo,
idu dani,ode godina.
Da uza me nije tvoje tilo
i da su me braca izdala.

Sude mi,zato sto svoje volim,volim najvise
sto sam branio moje najdraze.
Sude mi,dusmani, moja ljube ali ne znaju
da je istina voda duboka!

Ej,djeco mila,vite grane moje
upamtite sto vam govorim:
Ej,tko ne ljubi i ne cuva svoje,
Bozjeg lica nece vidjeti.
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.