Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:33:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: thelock vs. ostali  (Pročitano 9981 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Nije poenta ove teme da neko proziva locka,već da lock nauči da ovde ima ljudi koji znaju ponešto o automobilima,i da ne može da se laže i da se pričaju gluposti,jer to ne prolazi,i ako se sa nekim vodi rasprava da bude argumentovan,jer niko mu neće uzeti za zlo što nezna nešto ili nije upućen,i ako nešto ne zna ne treba da se gura,mnogo mu je bolje da čita postove jer može nešto da se nauči.Ja,ako nešto ne znam,ne učestvujem u raspravi već samo čitam postove.

Ima dosta ljudi koji vole Italijane,ali svako se trudi da prenese svoja iskustva a ne da iznosi gomilu laži i nikome nije poenta
da se samo kontra udari bez nekog razloga.
           Lock,ako malo razmišljaš,izvući ćeš pouke iz ovoga,i nećeš uzeti za zlo,jer bolje ti je da saznaš činjenice o Alfi,
nego da sebe ubeđuješ u laž.
          Ja vozim nemca,i ne bhi menjao nemca za bilo koji drugi auto,ali kad kažu da su Japanci najpouzdaniji,moram to da prihvatim,jer je to istina i statistike u mnogim zemljama to pokazuju.I nema ljutnje.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ljudi mislim da vas thelock kulira
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Tu je on povremeno,sigurno čita.
A i sam je rekao da neće da odgovara i ,ne mora da odgovara.
Meni da su ovako temu otvorili,ja bih shvatio svoje greške i izvukao pouku iz toga i ne bih se naljutio
ni slučajno.Ja bi se i zezao na svoj račun.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Daleko od toga da jedan ferari ne spada u elitu auto industrije samo shto je za vecinu ljudi ferari misaona imenica i o tome nismo polemisali a i chisto sumnjam da je jedan ferari proshao i blizu njegovog servisa a kamoli da je u isti ushao na servis.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Ferari i slični automobili nisu uopšte u poređenju sa automobilima koji se prave u velikim serijama,to je automobilska
umetnost,a ja kad kažem da italijani prave automobile koji su lošiji kvalitetom,naravno da ne mislim na ferari.
Ja mislim na italijane koje viđamo svaki dan na ulici,a ferari je samo san većine vozača automobila.
Zato je neumesno stavljati Alfe pored Ferarija,jer Ferari ne može da se poredi sa putničkim automobilima.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kad' smo vec kod ferarija i njegovog kvaliteta... negde procitah (iskopacu) da kada bi se njihovi modeli vozili svakodnevno,
bas kao i svaki drugi auto - znaci posao, kuca, pijaca, gradska guzva, izlazak vikendom, putovanja, drkanja, cimanja... - veoma brzo
bi se raspali!!!
kad' stvarno bolje pogledam, Ferariji koji su presli po 75000 su stari oko 17 pa i vise godina... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola v3
pa rijetko mozes da nadjes ferrari koji je presao toliko jer ih uglavnom ljudi koriste za posebna trenutka,ferrari je auto koji se vozi jednom nedeljno ili tako,uglavnom oni imaju po 5000 kubika i trose mnogo,ali kad se prica o italijanima prica se o sportskim automobilima jer uglavno oni ne prave nista drugo sem njih,a nekadasnja alfa moze slpobodno da mude desna ruka ferrarija jer su dosta i saradjivali,i nekadasnja alfa je napravila samo sportska auta,sama cinjenica da su bertone,pinninfarina i mnogi drugi prije radili kod alfe pa posle kod ferrari dokazuje to,ali danasnja alfa je daleko od nekadasnje,cim je pala u rukama fijata pocela je da pravi limuzine doduse ne bas toliko lose kako vi smatrate

evo jedne alfe 147 koja pobjedjuje u direktnom testu sa golfom 4 r32 i audijem s3,ko zna francuski zna o cemu govorim  Smile

video

evo i danasnje cene ovih auta na nemackom web sajtu mobil.de,cuo sam da neko kaze da alfama brze pada cena nego drugim automobilima,evo potvrde da to nije tako i to cak od nemackog web sajta

alfa romeo 147 koriscena ovde

golf 4 r32
ovde

audi s3 ovde

[Edit by tojo909: Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 23. Mar 2007, 19:19:23 od tojo909 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
najjeftiniji golf IV R32 na toj stranici koju si dao je 17.000EUR.. to je još uvijek jako visoka cijena za taj auto..

i thelock ova tema nije ništa protiv tebe več sam je napravio zato jer u ostalim temama istovremeno se vodila ova rasprava pa je došlo do locka jer smo išli previše off.. sada konačno je jedna tema u kojo možemo ovo raspravljati a tebe nigdje!!!  Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Mar 2007, 19:34:14 od tojo909 »
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola v3
hajde lock druze javi se sad imas malo podrske  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
"ta 'ajte molim vas, pa koji je to auto bolji od moskvicha"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:33:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.