Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 00:43:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "The Sopranos" (1999)  (Pročitano 43662 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88305
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
Prije svega nisi ti mene shvatio sta ti ja pricam ali nema veze,kao drugo ovo sto si ti naveo je sasvim nesto peto,ovo je Guardianova lista serija a ne IMDB-ova ili nekog drugog sajta koji je zaista pokazatelj uspjesnosti serije,kao trece ovu listu mozes odmah zaboraviti jer nema Lost-a,ne znam kako je vrseno glasanje ali ovo je apsurd jer uvrstiti neke serije koje se tu nalaze a da nema Lost je  Smiley 1,ali mislim da s obzirom da u to vreme serija jos nije bila gotova pa je to mozda razlog...Ja sam recimo takodje pronasao listu gde se nalaze i Sopranosi ali i Lost a preostale 3 nijedna nije od ovih sto se ovde nalaze,tako da sve te liste treba uzeti sa zadrskom jer je jednostavno nemoguce odrediti koje su najbolje serije svih vremena,nikada se ne zna sta vreme donosi i kakve ce serije izroniti (moje misljenje),a i preveliki je opus gledalaca koji imaju svakako svako svoje misljenje...Dakle odredjena grupa serija moze biti jedno vreme ono kao top 5 ali godinama se to obicno menja,mada recimo postoje neke koje su uvele promjene u televizijski svijet i sigurno ce se pamtiti zauvijek...

Po mom misljenju IMDB nebi triba biti jedini tj. glavi za procijenu koji film/serija su najbolji jer na rezultate utjecu glasovi pojedinaca a kao sto mozes znati to nije previse objektivno (npr. The Shawshank Redemption ima 17,313 glasova sa ocjenom 1 a ta ocjena nikako ne dolazi u obzir!!!), vec bi on triba sluziti kao pomoc pri odabiti filmova/serija koje bi se moglo pogledati. A one stranice di kriticari ocjenjuju i sastavljaju liste te liste triba uzimati za ozbiljno!
A ta tvoja izjava da lista bez Lost-a nije reprezentativna jer ka da je Lost medu najboljima to si isto u krivu jer jedino sto valja u ciloj seriji su samo prve dvi sezone, dokaz tome ti je to da je TV kuca koja je pusta nakon 3. sezone pribacila iz udarnog termina u kasni termin ili ti ga iza 23h.

A ukratko, evo ti lista najboljih Dramskih serija po IMDB! Pa ti proucavaj....
http://www.imdb.com/search/title?genres=drama&title_type=tv_series&num_votes=1000,&sort=user_rating,desc
IP sačuvana
social share
The normal boobs ( . )( . ) The silicone boobs ( + )( + ) The perfect boobs (o)(o) Some boobs are cold (^)(^) and some boobs belong to grandmothers \./\./ And let’s not forget the very large boobs (o Y o) and the very small boobs (.)(.) and lastly the asymmetrical boobs (•)(.) I love them all!!!

Galerije slika najlepsih dama - Sydney Sweeney
Galerije slika najlepsih dama - Paige VanZant
Galerije slika najlepsih dama - Paige Spiranac

Galerije slika najlepsih dama - Sara Jean Underwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Dobro sad sto se tice Lost-a nije pogodna tema za raspravljati se o tome ali ne moze se reci da Lost nije pomjerio granice u filmskoj industriji,postavio je neke standardne i dozivjeo veliku uspjeh u svijetu ne pamti se kad je bila tolika pomama za jednom serijom,ali dobro ima i ona svoje mane ali kao sto rekoh nije ovo tema o tome...Sto se tice kategoriziranja serija hocu da kazem da ne postoji neka opsta podjela i da se moze reci koje su najbolje,priblizno sto se moze uzeti u obzir jeste glasovanje publike i na osnovu toga,svaki list ima svoju listu,svaki sajt svoju itd,ali takodje ima jedno 10 serija koje se stalno vrte tako da bi one kao mogle da se smatraju najboljim....Sad koji je najrelevantniji izvor tesko je reci...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
nebi
Citat
triba
Citat
di
Citat
ciloj
Citat
dvi
Citat
pribacila

ти се баш трудиш Smile

иначе...

Citat
A one stranice di kriticari ocjenjuju i sastavljaju liste te liste triba uzimati za ozbiljno!

а зашто те критичаре и њихове листе треба узимати за озбиљно? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Jel zna neko da mi kaze koja je tacno epizoda po redu sto je sinoc bila na rts-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Jel zna neko da mi kaze koja je tacno epizoda po redu sto je sinoc bila na rts-u

http://www.imdb.com/title/tt0705283/

Мислим да је ова, мало сам закачио данас репризу...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 

http://www.imdb.com/title/tt0705283/

Мислим да је ова, мало сам закачио данас репризу...
jeste, hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Qtek 小米
Шта, они су већ испуцали пола.
Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Tel.Me Your.Number
Hahahaha završili pre 5 dana matori Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 
Pratio sam seriju po prvi put sad na rts-u i jako mi je drago sto nisam pratio ranije i mucio sebe cekajucu sledecu sezonu   Smile
Ovo je najbolja serija koju sam ja gledao. Likovi i dijalozi su genijalni kroz celu seriju. Kraj mozda nije toliko genijalan koliko je hrabar ali u svakom slucaju nije pokvario utisak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Qtek 小米

Силв у свом елементу по трећи пут, сезона 2 епизода 1.
 Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 00:43:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.