Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:40:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "The Sopranos" (1999)  (Pročitano 46453 puta)
Hronicar svakodnevice

Doktor & Docent Fakulteta Filozofije u Beogradu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 561
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Sagem RC 750
kako je neverovatno videti ih sve u izdanju i scenografiji iz 99te.
Ja sam sve serijale odgledao vise puta ali prvi serijal je prvi. Meni najbolji...

Dobro je sto je pocela da se daje na Rts-u,meni je nekako vece uzivanje kad seriju pogledam preko tv-a
Da, ima nesto. Ja sam prvi put gledao na Pinku, zatim na HRT, zatim... ko zna gde sve. Dobro je na DVD-u ali na TV-u... Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2010, 15:32:18 od Tuentin Quarantino »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
Evo taman pogleda po prvi put S01E01 (Pilot epizodu), i totalno mi se svidila.... Gleda sam prije na HRT-u svaku 3. epizodu ali sad sam odlucio da cu sve serije pogledat jer je serija ipak medu top 5 serija svih vremena....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Evo taman pogleda po prvi put S01E01 (Pilot epizodu), i totalno mi se svidila.... Gleda sam prije na HRT-u svaku 3. epizodu ali sad sam odlucio da cu sve serije pogledat jer je serija ipak medu top 5 serija svih vremena....

Ko to kaze???
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1

Ko to kaze???

bogati ko ce reci, pa ja!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73

Ko to kaze???

bogati ko ce reci, pa ja!!!  Smile

Rekao si u takvom kontekstu kao da je serija po nekom svetskom kriterijumu u top 5 svih vremena pa rekoh da vidim gde si to nasao,ali ok ako je to tvoje subjektivno misljenje...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 300
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Malopre nabasah negde na članak u kome se kaže da se ovde pojavljuje i Lady Gaga. Imala je valjda 15 godina... Ne znam kako sam dosad živela bez te informacije... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia E72
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1

Ko to kaze???

bogati ko ce reci, pa ja!!!  Smile

Rekao si u takvom kontekstu kao da je serija po nekom svetskom kriterijumu u top 5 svih vremena pa rekoh da vidim gde si to nasao,ali ok ako je to tvoje subjektivno misljenje...

Vidim ja da ti nesvacas ironiju pa evo ti ova dva linka koji dokazuju da je serija medu Top 5....

http://www.guardian.co.uk/tv-and-radio/tvandradioblog/2010/jan/12/guardian-50-television-dramas
http://www.peterpanfanclub.com/tv/the-20-best-tv-shows-ever-part-ii/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Prije svega nisi ti mene shvatio sta ti ja pricam ali nema veze,kao drugo ovo sto si ti naveo je sasvim nesto peto,ovo je Guardianova lista serija a ne IMDB-ova ili nekog drugog sajta koji je zaista pokazatelj uspjesnosti serije,kao trece ovu listu mozes odmah zaboraviti jer nema Lost-a,ne znam kako je vrseno glasanje ali ovo je apsurd jer uvrstiti neke serije koje se tu nalaze a da nema Lost je  Smiley 1,ali mislim da s obzirom da u to vreme serija jos nije bila gotova pa je to mozda razlog...Ja sam recimo takodje pronasao listu gde se nalaze i Sopranosi ali i Lost a preostale 3 nijedna nije od ovih sto se ovde nalaze,tako da sve te liste treba uzeti sa zadrskom jer je jednostavno nemoguce odrediti koje su najbolje serije svih vremena,nikada se ne zna sta vreme donosi i kakve ce serije izroniti (moje misljenje),a i preveliki je opus gledalaca koji imaju svakako svako svoje misljenje...Dakle odredjena grupa serija moze biti jedno vreme ono kao top 5 ali godinama se to obicno menja,mada recimo postoje neke koje su uvele promjene u televizijski svijet i sigurno ce se pamtiti zauvijek...
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 08:28:12 od One and only »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Prije svega nisi ti mene shvatio sta ti ja pricam ali nema veze,kao drugo ovo sto si ti naveo je sasvim nesto peto,ovo je Guardianova lista serija a ne IMDB-ova ili nekog drugog sajta koji je zaista pokazatelj uspjesnosti serije,kao trece ovu listu mozes odmah zaboraviti jer nema Lost-a,ne znam kako je vrseno glasanje ali ovo je apsurd jer uvrstiti neke serije koje se tu nalaze a da nema Lost je  Smiley 1,ali mislim da s obzirom da u to vreme serija jos nije bila gotova pa je to mozda razlog...Ja sam recimo takodje pronasao listu gde se nalaze i Sopranosi ali i Lost a preostale 3 nijedna nije od ovih sto se ovde nalaze,tako da sve te liste treba uzeti sa zadrskom jer je jednostavno nemoguce odrediti koje su najbolje serije svih vremena,nikada se ne zna sta vreme donosi i kakve ce serije izroniti (moje misljenje),a i preveliki je opus gledalaca koji imaju svakako svako svoje misljenje...Dakle odredjena grupa serija moze biti jedno vreme ono kao top 5 ali godinama se to obicno menja,mada recimo postoje neke koje su uvele promjene u televizijski svijet i sigurno ce se pamtiti zauvijek...
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 08:28:30 od One and only »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:40:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.