Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 20:55:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Sims 3  (Pročitano 230411 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 47
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@ m@c@

Može, bez problema. Isto kao i u Sims 2.

Jedini problem je, ako se predomisliš pa poželiš da ubaciš Adventures, moraćeš da obrišeš Abitions, pa onda da sve ponovo instaliraš po redu.

Mislis da mora po redu? ja sam  sims 2 nasumicno instalirala, nisam gledala redosled izlazenja expansion packova..jedino ako je u trojci to promenjeno.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
@ m@c@

Može, bez problema. Isto kao i u Sims 2.

Jedini problem je, ako se predomisliš pa poželiš da ubaciš Adventures, moraćeš da obrišeš Abitions, pa onda da sve ponovo instaliraš po redu.

Napokon da mi neko da jasan odgovor na prosto pitanje ! hvala  Smile   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 47
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Posto je izasao ep "Ambitions", jel ima nekih komentara kakav je? jel neko igrao?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Najbolje bi bilo da izbace nastavak koji ce podrzati djacke ekskurzije i izlete.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 47
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Najbolje bi bilo da izbace nastavak koji ce podrzati djacke ekskurzije i izlete.  Smile

odlicna ideja kako se otarasiti dece na par dana    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Skinuo sam novi pack, jednom sam ga pokrenuo, međutim morao sam da idem negde i kad sam se vratio, pokrenem ga jednom i rikne mi sims 3 launcher... Kako, zašto - nemam pojma, samo znam da se sad zlopatim da uđem u igiricu  Smile

Uspeo sam nekako da uđem, ali koliko vidim - od poslova je ponuđeno uglavnom ono o čemu se pričalo - vatrogasci, isterivači duhova, profesori, vajari, dizajneri, kompozitori... Ali karijere glumca i par onih što su bili baš super u Sims2 - i dalje nema...
« Poslednja izmena: 06. Jun 2010, 18:15:13 od borkes »
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
Da li neko zna pomocu kog programa mozes sam da pravis frizure za sims 3 ??????
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4

Idi an sajt http://www.thesimsresource.com/ i skini rogram The Sims 3 Workshop i pravi sta hoces, od frizura i odece, do kreveta i kompjutera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i

Idi an sajt http://www.thesimsresource.com/ i skini rogram The Sims 3 Workshop i pravi sta hoces, od frizura i odece, do kreveta i kompjutera.

Hvala pokusacu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Moji utisci o novom nastavku Adventures

Prvo pozitivne stvari:

Odlično je što je omogućeno slobodnim profesijama (slikar, pisac, fotograf) da se registruju kao slobodni umjetnici. Posto je jako tesko živjeti od ovih profesija, naročito u početku, nedeljna stipendija koju dobijate dobro dođe, a vaš Sims ne mora više da radi još koji posao da bi imao od čega da živi kad ostari.

Što se novih profesija tiče (vajar, pronalazač, vatrogasac, istražitelj, arhitekta, stilista) ja sam isprobala prva četiri pa evo da podjelim utiske:

1. Vajar
Ako pravilno izaberete osibine i kupite sve moguće bonuse među životnim nagradama, možete lako i brzo da se uspnete na vrh ove profesije. Moguće je praviti skulpture od: gline, drveta, leda, metala i kamena. Vrlo rijetko će vaš skulptor izvajati nešto korisno što ćete moći da iskoristite ili poželjeti da zadržite jer vam se svidja. I komšiluk će se pobrinuti da vam pomogne tražeći od vas da im napravite ledene skulpture za njihovu zabavu i sl. Ova profesija nije mnogo zabavna, ako vaš sims živi sa nekim, ko može s vremena na vrijeme da mu skuva nešto i da progovori sa njim koju, imaćete simsa koji će srećno i zadovljno da provodi po čitav dan za svojom skulptorskim stolom.

2. Pronalazač
Ovo zanimanje nije mnogo zabavno, tako da ga treba kombinovati sa još nekim aktivnostima, kako bi imali zadovoljnog simsa. Postoje četiri grupe izuma koje vaš sims može napraviti: igračke, nešto što se zove Widget i takođe nema neku upotrebnu vrijednost i Veliki izumi. U velike izume spadaju: Floor Hygienator, Harvester, Miner, Time Machine i SimBot, s tim što se SimBot mora "otključati", tj. kad dodjete do nivoa 10 u izumiteljskoj profesiji javiće vam se iz laboratorije sa specijalnom ponudom.

Napredovati u profesiji nije toliko tesko koliko je dosadno. Vecina stvari nije upotrebljiva. Svoje pronalaske možete prodavati direktno ili ih odnjeti na prodaju u consignment shop i nadati se da ćete postići bolju cijenu. Iz nekog razloga ova varijanta kod mene ne funkcioniše nikako.

Od svih izuma meni su samo 3 stvari bile interesantne. Miner - koji vam omogućava da bušite rupe po komšiluku i pravite tunele kojima se možete kretati. Iz iskopina možete izvući raznorazne stvarčice, od odpada, preko magičnih gnomova, do raznoraznih predmeta i dragulja. Nažalost kopanje je dugotrajan i dosadan posao, koji je najbolje prepustiti nekom liku koga ne volite baš puno. Nekada možete naići na "magične" tunele koje je potrebno ispitati i proći kroz avanturu.

Time Machine izgleda ovako: vaš Sim uđe u mašinu, izaberete prošlost ili budućnost i to je to. Naredna 4 sata ili tako nešto, mašina će se malo tresti a vama će s vremena na vrijeme izlaziti obavještenja šta se dešava. Nakon toga vaš Sim će izaći sa dobro ili loše raspoložen u zavisnosti od toga kako se proveo, u svakom slučaju biće dobro zabavljen.
Moguće je imati woo-hoo u mašini. Šta će se desiti nakon toga je nepredvidjivo npr. moja dva Simsa su imala woo-hoo u prošlosti i kad su izašli raskinuli su vezu.

SimBot je za mene i pored mojih malih očekivanja bio teško razočarenje. Prvo ja sam odlučila da ga napravim, a ne da ga "kupim". Kada ga kupujete treba vam 40.000 životnih bodova i on dolazi sa maksimalno odan svom kupcu. Kad ga pravite, trebate prvo vola da otelite:
1. prvo čekate da vam ovi u laboratoriji ponude priliku
2. onda morate da im odneste 1 Palladium
3. 10 Life Fruit
4. 100 komada otpada
5. 1 Heart Cut Pink Diamond
Kao što vidite treba biti dobar baštovan, i još veći geolog, jer sam bog zna koliko raznoraznog kamenja treba da isječete da dobijete mogućnost da sječete drago kamenje u oblik srca.

I na kraju treba da provedete jedno 2 dana da ga sastavite. Zatim ga aktivirate i ustanovite, kao što se to meni desilo, da je moj Sim postao majka metalnom monstrumu, koji je ekstra ružan.

SimBot ima 5 osobina kao i svaki drugi sims, osim što mu je jedna uvijek da je hidrofobičan, jer je voda jedino što vašem Robotu može da naudi. Takođe SimBot dolazi i sa svojom životnom željom koja je u mom slučaju bila da ima savršenu baštu i bez nekih bitnih vještina npr. ja bih očekivala da ima maksimalane handy i inventor vještine, al to sam samo ja.
Vaš Robot će da jede, sere, druži se, kao i svi ostali Simsi, sa tom razlikom što njemu ne treba da se kupa, a i nemože da pravi male RobotSimse.
Ko se sjeća Simsa jedan zna da je tamo Robot bio pravi Robot koji je obavljao sve kućanske poslove, prao suđe, iznosio đubre, kosio travu, namještao krevete, popravljao sve što je pokvareno i to sve bez ikakve frke, trke i drame. Jednostavno, prije nego što vaši Simsi krenu na posao vi ga uključite, a on sve fino pozavršava dok vi niste tu i to isto ponovite prije nego što krenete na spavanje i em imate uvijek sređenu kuću, em vaši simsi imaju mnogo više vremena  za bitne stvari. Ista ta varijanta mogla se postići i unajmljivanjem Batlera, koji je za dnevnicu od 500 sims para, koja je zaista paprena, obezbjeđivao sređen život. Ja sam se negdje kraičkom srca nadala da će SimBot da obavlja tu funkciju, tačnije, da će služiti da pomogne mnogočlanom domaćinstvu da lakše funkcioniše, umjesto toga on je isti kao i svi ostali, samo još sporiji.
Još jedna stvar koja me kod njega nervira je kako drugi simsi reaguju na njega. Momentalno zaborave sve što su radili i imali da urade i bleje nako bezveze i viču SimBot! Ono što naročito nervira je što bebe i mala djeca ne reaguju tako na njega, tako da mogu da budu divni prijatelji, ali čim djeca porastu i ona će krenuti da viču SimBot čim ga vide.

E da važna napomena za sve buduće pronalazače, obavezno pošaljite svoje Simse na putovanje i nek kupe što više tuša u konzervi, jer će vaš pronalazač bar 5 puta zapaliti dupe svoje.
« Poslednja izmena: 18. Jun 2010, 16:14:03 od Patak Dugoprugas »
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 20:55:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.