Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 02:31:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Sims 3  (Pročitano 230528 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Apple iPhone 4
Ova ekspanzija nam je dugo hvalila:

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Kad je uvedena skrivena osobina piroman, odma su joj nasli manu, ne mozes da zapalis druge simse.

Kad su simsi 3 bili u najavi jedno od najcescih pitanja bilo je i na koliko nacina mozes ubiti Simse i dal se moze doci glave djeci i bebama.

Tako da si potpuno u pravu, to bi def. bio najprodavaniji nastavak simsa ikad, steta sto ga necemo gledati, bar ne u reziji EA.

bdw. jeste li vi imali suicidnog simsa?

Dok sam jurila da ispitam profesiju istjerivaca duhova, desilo mi se da jedan od moj sim koji je do tada mirno spavao u krevetu, ustane, i baci se u bazen. Kad mu slika krenula da zuti, ja primjetim, vidim da je u bazenu, iscupam ga napolje i posaljem u krevet. I vratim se na moje duhove. Kad poslije par minuta, ona slika sa zute krenula na svjetlo bravo, ja opet nazad kuci, kad imam sta da vidim, moj Sim umjesto u krevetu ponovo u bazenu. I kao sad nema snage ni da se izvadi. I tako se moj Sim, prav, zdrav, srecan, bogat i naizgled normalan iz cista mira ubi nacisto. Ja licno mislim da je to iz ljubomore, posto je kamera bila stalno na istjerivacu duhova.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Apple iPhone 4
Ja nemam vise hard disk prostora, tako da ne mogu da ubacim ni Ambitions ni World Adventure  Smile Smile Smile Smile sve sam utrosio na simse 2, a racunar mi nije bomba...

Btw:
Da li je ovo samo sala ili zaista postoji:

A ovako ce izgledati cover za Fast Lane (na poljskom valjda,...)
« Poslednja izmena: 02. Jul 2010, 12:19:38 od Halas96 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Sto se ove nastavka tice, moram da pohvalim autora, odlicno je uradjeno.

Nema podataka o novom nastavku Simsa 3, zna se da je u pripremi, ali je tema dobro cuvana tajna. Nije nemoguce da se vjestice i magovi pojave u nekom od nastavaka, na kraju krajeva bilo ih je u simsima 1, ali cisto sumnjam da ce ikad ubaciti zmaja.
Na kraju krajeva ni kucice i macice nam nisu dali, a o konjima i da se ne govori!
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.99
mob
Apple iPhone 4
Ovo sam odavno cekao u Simsu: Veliki Brat  Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 03. Jul 2010, 19:59:57 od Halas96 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Apple iPhone 4
Evo nam jos simsa.
Nova expanzija zvace se The Sims 3 "Late Night" i najvise ce potcecati na SuperStar iz simsa 1 i na Nightlife iz simsa 2.
Simsi ce sada konacno moci dobiti VIP titulu i da zive zivotom zvezvda. A tu su i dodaci koji ce uciniti Sims zurku nezaboravnom.
Simsi definitvno dobijaju nove grad kao sto je bio Downtown u simsima 2. Ekspanzija dolazi ove jeseni.
« Poslednja izmena: 25. Jul 2010, 19:50:05 od Halas96 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Jos jedna novost vezana za ovaj nastavak je da nam se vampiri vracaju.
Povratak vukodlaka ce vjerovatno morati da saceka nastavak sa zivotinjama.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 42
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung 
Simsi u srednjem veku:

Izuzetno popularna Sims franšiza seli se na novi teren, ali i u novu istorijsku epohu. Izdavač Electronic Arts najavio je zasebni serijal, the Sims Medieval, čiji će se prvi naslov pojaviti na proleće 2011. godine. Igra će biti orijentisana na raznovrsnost u zadacima i na mogućnost izbora bilo kog lika u kraljevstvu: od kovača do kralja.

Zadaci će pokrivati širok dijapazon tema: pripremanje raskošnih venčanja, kovanje legendarnog oružija, pronalaženje fontane mladosti, stereotipno spasavanje kraljevstva od zlog čarobnjaka, takmičenje u kraljevim turnirima... Cilj izdavača je da igra bude primamljiva ne samo za "casual" igrače, već i za ljubitelje strategija i RPG naslova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Apple iPhone 4
Simsi u srednjem veku:

Izuzetno popularna Sims franšiza seli se na novi teren, ali i u novu istorijsku epohu. Izdavač Electronic Arts najavio je zasebni serijal, the Sims Medieval, čiji će se prvi naslov pojaviti na proleće 2011. godine. Igra će biti orijentisana na raznovrsnost u zadacima i na mogućnost izbora bilo kog lika u kraljevstvu: od kovača do kralja.

Zadaci će pokrivati širok dijapazon tema: pripremanje raskošnih venčanja, kovanje legendarnog oružija, pronalaženje fontane mladosti, stereotipno spasavanje kraljevstva od zlog čarobnjaka, takmičenje u kraljevim turnirima... Cilj izdavača je da igra bude primamljiva ne samo za "casual" igrače, već i za ljubitelje strategija i RPG naslova.
The Sims: Medieval ima tema Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 02:31:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.