Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jul 2025, 09:08:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Pit bull problem  (Pročitano 30472 puta)
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Siemens c 45
A, stop nasilju zivotinja nad ljudima?
ili Stop nasilju nad ljudima? Smiley

ubiti tigra puskom je sport
a ako tigar ubije coveka to je surovost... mislim stvarno..
životinje napadaju kad su ugrožene
kampanje za zaustavljanje nasilja prema ljudima vec uveliko i puno ima a za životinje i nema nesto previse
molim te odgovori najedno pitanje i naci ces sama odgovor na sve ovo sto smo do sada diskutovali
Zasto životinje masovno umiru i nestaju ?!
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Zasto životinje masovno umiru i nestaju ?!
Moze li neki konkretniji podatak?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Sto se tice pitova,nisam pametan...Znam mozda 10-ak ljudi koji ih imaju i niko od njih nije normalan,sve sami idioti,tako da mozda i stoji ona prica da je to do vlasnika...

Jedan lik ovde,bivsi komsija(Balvan ga zovu),je imao obicaj da zavrti ljuljasku,pit skoci i uhvati se zubima za istu,a onda ga je,da bi pokazao drugovima kako je ker nenormalan,sibao nogama svom snagom,medjutim ker nije pustao...Prosle godine je taj pit rastrgao malog koker-spanijela pa je vlasnik (Aca,dobar lik,inace Balvanov dobar prijatelj) pistoljem prvo ubio tog malog,da se ne muci, a zatim skoncao karijeru pitu,i kako nam je rekao,nije crk'o posle prvog metka u telo,nego tek medju oci  Smiley 1 Ja verujem da bih izlomio i vlasnika,posto mi inace nije simpatican,ali dobro.

Sta sam ja sad ovim hteo da kazem,pojma nemam,ali eto...Pitovi su zajebani kerovi,mozda,sta znam
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
BlackBerry 
A da nije Balvan zajeban a ne pit?
Da je taj isti pit odrastao u normalnoj sredini,ne bi se tako ponasao.
To je isto kao malo dete,kako ga vaspitas takvo ce i biti... Smile
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U potpunosti se slazem sa proxyem...
Nisam imala narocito iskustava sa pitovima,ali ceo zivot sam okruzena psima,sto svojim,sto tudjim...
plus sto mi je buraz veterinar i ima uzgajivacnicu rotova,i dosadasnje iskustvo mi je pokazalo da je uzrok agresivnog ponasanja pasa 90% dresura..naravno da svaka vrsta pasa ima specificnu narav,osobine,specificne karakteristike,ali one dolaze do izrazaja samo ako ih covek probudi...ja sam imala rota 12 godina koji je bio maza nevidjena,iako je za njih na primer karakteristicno da ne vole bas decu i buku i umeju da postanu nervozni tada,ne bas agresivni,ali jednostavno ne prija im tolika cika i vriska koju deca proizvode,ali opet moj rot je bio maza i nije mu smetalo to,a znala sam da ga cimam i vucem i davim,dok je on samo mahao repicem...
dok sad na primer imam napuljskog mastifa,koji je nekada isto vazio za agresivnog,borbenog psa,dok su danas one samo jedne ogromne,balave maze,koga cak mrzi i macku da pogleda a kamoli pojuri/rastrgne...
p.s. BOT...uzasne su mi slike i cela prica vezana za pitove...jebem ti bolest ljudskog uma!
IP sačuvana
social share
Ne budite mene,mamurna sam ja,
od rakije ljute.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile

i, sta sad? uvesti zakon da momci iz kraja smeju da drze samo pekinezere?!
pravo da vam kazem, ja se pasa plasim... kod mene u kraju ih ima na hiljade, cini mi se... normalno je videti copor od 7-8-10 pasa kako kaska za kujom... uglavnom su to uzasne spodobe, da izvinete na rasizmu... a ima ih i povecih  Smile

naravno da nisu oni krivi, a ko je kriv? razumem da svako ima pravo na zivot, i da ljudi drugim bicima kroje kapu, ali ovo... ne daj boze pa jos malo kao u horor filmovima, sumrak ljudske civilizacije i horde gladnih zivotinja

i, je li me napao neki pas pa ih se zato plasim? naravno da jeste... 
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Siemens c 45
@SerbianFighter     Ovim sam hteo da je covek uzrok svega sto je lose po životinje i da nisu one krive nego samo mi.

A o napuljskim mastifima da ne govorim... moj brat je dobio jednog napuljskog mastifa koji je bio izgradnjivan zato sto je ta porodica koja ga je držala pala u velike dugove i nisu mogli da mu daju da jede. I onda ga je moj brat uzeo (sa svim bolestima koje je pokipuio) i skroz izlecio... Mastif je bio malo stariji kad ga je uzeo nisam siguran koliko je imao... on je jeo hleb koji je star vishe od nedelju dana i pojede ga u par zalogaja Smile. I sad je dobio iz parenja jos jednog n. mastifa niti jedan pokazuje nekakvu agresivnost... obicne maze ... mada su prave sheprtlje Smiley

@machakz vec sam napisao da je i mene napao pas i ugrizao me za vrat odma ispod potiljka i to sto se ti plasis pasa je samo u glavu i ne shvatas da je to u stvari delo pojedinca i ne treba optuzivati celu rasu ...
sumrak ljudske civilizacije... daj bre kakve filmove ti gledas Smile ... zivotinje nestaju kako ne primecujes  ...  tako da ti uopste nisi ugrožena

napominjem da psi u glavnom napadaju samo kad su ugroženi... eventualno da je neki pas istraumiran pa da je skroz puko... jbg ima i takvih ljudi 
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Uopste nije upitno ko je kriv... vrlo ozbiljno mislim da svako ko pusti opasnog psa na ulicu i taj pas pokusa ili uradi nesto, treba da ide da robija par meseci ne bi li sledeci put doprlo iz dupeta u glavu da pustanje uplasene zveri na ulicu nije bas tako pametna ideja.. ali.. praviti opsti haos zbog napustenih zivotinja, preuvelicavati do iznemoglosti sve to... jednostavno ima mnogo precih stvari..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile p- rex, zivotinje nestaju, ali u tu grupu ne spadaju ni psi ni pacovi... nestaju one zivotinje kojima je potrebna divljina, a divljine je sve manje... one zivotinje koje su se prilagodile zivotu u i oko gradova, mnoze se sam tako i nisu ugrozena vrsta, kao ni ljudi...

jednog dana cemo doci i do toga da ne moze svako da ima i odgaja psa, kao sto ne moze svako ni da usvoji dete... ima to i svoje crne strane, jer ce se onda zakonom mozda odredjivati ko sme a ko ne da radja decu uopste... i to samo zato sto nas ima mnogo, a planeta se ne prosiruje
brrrrrrrr
« Poslednja izmena: 24. Avg 2006, 18:05:46 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
BlackBerry 
S.F. Slazem se sa tobom da treba da robija. Kao smorio se i izbacio na ulicu. Ali,koje bre prece stvari? Nemoj samo molim te da pricas o jadnim ljudima u centralnoj Srbiji. To je problem cele nacije... Secas se kada je bila frka tebi sa host i server? Kada se pricalo da uvedes neke dobrotvorne priloge i sl. I koga je boleo qrac? Svako gleda sebe... Ali ja zelim da gledam i zivotinje. Mislim da su ovo stvari na koje mi pojedinci mozemo da uticemo. Volja je najbitnija....
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jul 2025, 09:08:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.