Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The land of the free and the home of the brave  (Pročitano 112052 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
 Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

10982709_724569117655273_4325916730713510664_n.png
(265.38 KB, 500x453)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 24. Feb 2015, 21:18:08
Advokat zoofil koji je imao seks sa delfinom je nova zvezda

Delfin Doli je umrla zbog slomljenog srca. Barem tako tvrdi Malkolm Brener.

Neko bi za Brenera, koji je imao seks sa Doli pre četiri decenije, rekao da je perverznjak, zlostavljač životinja ili barem, veoma poremećen lik. Ipak, i do dana današnjeg, Brener, glavni lik jednog dokumentarca, tvrdi da mu je to iskustvo bilo predivno, gotovo spiritualno.

Njih dvoje su se prvi put upoznali 1970. godina u Nju koledžu na Floridi dok je snimao fotografije za gradić Sarasotu, u to vreme popularnoj turističkoj atrakciji, sve dok nisu izgrađeni multimilionski tematski parkovi u tom kraju. Veoma brzo se sprijateljio sa delfinom.

Doli je plivala sa suprotne strane broda kada je nepoznati čovek sa ekscentričnim naočarima i kovrdžama do ramena uskočio u vodu. Na kraju je ipak prišla, pričao je Brener, koji je fotografisao ženku delfina narednih devet meseci. Dok ju je mazio po leđima, počela je da se okreće i pokazuje mu genitalije, a kasnije je i trljala zube o njegove ruke, na vrlo erotičan način, prema Brenerovom priznanju. Kada bi joj uskratio zadovoljstvo, Doli bi uzvratila tako što bi ga gurnula tri metra ispod površine.

"Ženke delfini su vrlo asertivne po pitanju seksualnosti", rekao mi jeBrener. "One nemaju nikakvih inhibicija da pokažu želju, dok su mnoge životinje pasivne po tom pitanju."

Po sopstvenom priznanju, Brenera su uvek privlačile životinje. Kada je bio mali, zlostavljao ga je psiholog. U isto vreme, otac ga je odveo u bioskop da odgledaju Diznijev film The Shaggy Dog. Imao je erekciju, iako mu je bilo tek pet godina, što je za njega bio definišući momenat u životu, barem tako tvrdi. Zoofilija se pojavila nekoliko godina kasnije, kada je imao 11 ili 12 godina, pošto je imao seks sa porodičnom pudlom, iako se osećao loše posle toga.

Njegovo drugo i poslednje iskustvo sa životinjom - sa Doli u Floridalendu - stvorilo je od njega nezvaničnog portparola ljudi koji misle da životinje mogu da pristanu na seks. I po prvi put priča o tome za film režisera iz Majamija Džoija Dauda i Karima Tabša.Dolphin Lover, njihovo 15-minutno ostvarenje, premijerno je prikazan na Slamdance festivalu 25. januara.

Tabša je prvi put zainteresovala Brenerova priča kada je 2013. godine u San Francisku nabasao na priču o ljubavniku delfina. "Slučajno sam naišao na priču i počeo da je čitam. Bio sam zapanjen onim što sam pročitao, ali i njegovom željom da uopšte priča o tome."

Uskoro su se on i Daud našli sa Brenerom na zapadnoj obali Floride gde su nakon četvoročasovnog intervjua praktično saznali sve o njegovom životu. "Njegov jedini uslov je bio da ne koristimo naslovnu numeru iz Flipera u filmu", rekao mi je Daud.

Iako je Brener 2009. godine napisao fiktivnu verziju njegove veze sa Doli, nikada nije otvoreno pričao o tome kako se sve to desilo. Prema njegovoj priči u dokumentarcu, Doli je bila sama u bazenu sa muškim delfinom, ali je želela da bude intimna sa svojim ljudskim udvaračem. Nakon 30 minuta predigre, Brener je konačno penetrirao u životinjsku vaginu, koju je opisao kao niz komplikovanih komora.

Bio je to veoma težak akt za izvođenje jer je morao da zauzme vertikalni položaj, dok je delfin bio u horizontalnom, ali je Brener celo iskustvo opisao kao nežno i erotično. "Bilo je veoma intenzivno, u svakom smislu", rekao je u filmu. "Kao da smo prestali da budemo dve individue, stopili smo se u jedno biće". Tvrdi da su i on i delfin svršili.

Nakon njihovog snošaja, Brener se preselio u Olimpiju, Vašington, dok je Doli prebačena u zabavni park u Misisipiju. Kasnije su ga obavestili da je izvršila samoubistvo, ali on je ubeđen da se to dogodilo "zato što je ostavio", što je rekao i u filmu.

On nije jedina osoba koja je bila zaljubljena u delfina. Margaret Lovat je imala seks sa delfinom Piterom, tokom istraživanja koje je NASA sponzorisala šezdesetih godina. Piter je takođe izvršio samoubistvo posle veze sa ljudskim bićem.

Jedini aspekt filma koji nedostaje je izjava psihologa koji bi mogao da objasni da li delfini mogu da pristanu na seks, dožive orgazam ili da se osete dovoljno tužno zbog raskida da oduzmu sebi život.

Prvobitno su autori planirali da intervjuišu i borce za prava životinja, ali su na kraju odustali od toga. "Želeli smo da ispričamo priču onako kako je se Brener seća. Ono šta bi stručnjaci rekli nije ništa novo za gledaoce. Nadam se da će film prikazati da iza dela sa kojima se ne slažemo, stoje ljudska bića."

Brener danas živi u zapadnom delu Floride, a iako je poznat po seksu sa delfinom, uspeo je da se oženi dva puta nakon što se "istrenirao" da mu se sviđaju žene. Ima čak i odraslu ćerku.

Rekao je da nije bio u vezi i nije imao seks sa životinjom otkada je bio sa Doli. Nada se da će doći dan kada će zoofili biti prihvaćeni kao i gej zajednica, iako je svestan da će proći mnogo vremena do tada. Nije mu jasno zašto ljudi imaju problem sa njegovim afinitetima, a prihvatili su lik Brajana iz serije Porodični čovek. "Isti ljudi koji mi govore da sam čudovište, smeju se šalama Seta Mekfarlana o psu koji spava sa ženama", rekao mi je.

Ipak, Brenera ne interesuje mišljenje javnosti i tvrdi da je aktivan član na brojnim sajtovima za upoznavanje.

Dokumentarac ga ne brine, kao ni činjenica što ga ljudi prepoznaju kao jebača životinja. Izgleda da mu više smetaju neke druge stvari kada pokušava da se zabavlja sa ženama.

"Teško mi je da pronađem žene ateiste. Sada sam se prijavio na ateistički sajt za upoznavanje, tako da se nadam da će se to promeniti."

Dolphin Lover (2014)

http://www.imdb.com/title/tt4286742/

Naleteo sam na ovaj dokumentarac ali zbog jezičke barijere nisam znao o čemu se radi. Malo sam proguglao i našao ovo čudo koje je uredno registrovano na IMDB-u.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Palm 
Изгледа да неки мисле да је оправдано потезати нож на полицајце или им отимати пиштољ, и да полицајци треба да поштују правила фер плеја у таквим ситуацијама.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
Alcatel One Touch
NEMIRI POSLE UBISTVA Vanredno stanje u Merilendu, Baltimor gori, uveden policijski čas

Petnaest policajaca je povređeno u sukobu s demonstrantima posle sahrane jednog mladog crnca koji je umro posle hapšenja u Baltimoru. Vlasti su naredile da se rasporedi po gradu hiljade vojnika Nacionalne garde i policajaca, posle izbijanja nemira, koji su za povod imali policijsku brutalnost , a u Merilendu je proglašeno vanredno stanje.

U nasilju koje izbilo juče, posle sahrane 25-godišnjeg Afroamerikanca Fredija Greja, koji je umro pošto je povređen u poclijiskom pritvoru, 15 policajaca je povređeno, prenosi AFP.

Nasilje je počelo u ponedeljak uveče, nedaleko od stadiona "Kamden jards", na kojem je trebalo da se odigra bejzbol utakmica koja je, usled dešavanja oko stadiona, odložena.

Gradonačelnica Stefani Roling Blek sazvala je konferenciju za štampu na kojoj je demonstrante nazvala "bezosećajnim barabama", i najvila policijski čas u narednih nedelju dana, u trajanju od 22 do 5 časova.

Nadzornik policije Merilenda, naredio je da se rasporedi 5.000 policajaca po gradu i zatražila pomoć 5.000 vojnika iz šireg srednjeatlantskog regiona.

Komandant Nacionalne garde pukovnik Linda Sing rekla je da je da je imala 5.000 vojnika spremno i da će ih rasporediti da štite ljude i imovinu.

Protestanti su kamenjem napali policiju i lokalne radnje. Uprkos pozivima na mir Grejeve porodice, grupe uglavnom mladih američkih Afrikanaca počele su obračun sa policijom i tom prilikom uhapšeno je 27 osoba, saopštila je policija.

Bil Marfi, advokat porodice Grej, situaciju je nazvao "katastrofalnom".

- Ovo neće rešiti problem. Ovo neće privesti pravdi one zbog kojih je Fredi izgubio život. Nasilje mora da prestane - rekao je Marfi.

Nekoliko radnji je opljačkano i spaljeno je nekoliko policijskih vozila, a kako su neredi počeli da se šire sa zapada na istok, gde je zapaljena jedna zgrada, u Merilendu je proglašeno vanredno stanje.

Mnoge porodice morale su da se evakuišu iz svojih domova, s obzirom da su radnje ispod njihovih stanova počele da gore.

Meri Koš, još jedan advokat porodice Grej, izjavila je da je "tužno što su neredi postalli bitnija tema od smrti mladog Fredija".

- Ovo nije protest. Ovo je prilika za lopove da opljačkaju pola grada. Nismo želeli protest, želeli smo samo da odamo počast našem Frediju i pustimo ga da počiva u miru - rekla je Keron Morgan, sestra od tetke poginulog Fredija Greja.

Ipak, bilo je i onih koji su pružili punu podršku demonstrantima. Među njima je i Erika Garner, ćerka Afroamerikanca Erika Garnera kojeg je jedan policajac bukvalno ugušio nasred ulice pre par meseci.

- Ne podržavam nasilje, ali u potpunosti razumem ljude koji protestuju. Jednostavno, svima nam je dosta ovoga. Ljudi ne znaju šta da rade. Nemamo pristojne poslove, obrazovanje, a prema nama se ophode kao prema nižoj klasi. Ne podržavam nasilje, ali sa druge strane razmišljam da bi uskoro ovako nešto moglo da se desi i meni. Ubili bi me samo zato što sam crnkinja - oštra je bila Garnerova.

U demoliranje grada su se uključile i baltimorske bande, koje osim što napadaju policiju, imaju međusobno neraščišćene račune, pa je zabeleženo par sukoba između njihovih pripadnika.

Škole u Baltimoru će danas biti zatvorene, a studentnima je naređeno da ne izlaze iz studentskog kampusa.

Kako javlja Sputnjik, protesti solidarnosti sa pobunjenicima biće održani danas širom SAD.

Predsedni Barak Obama je upoznat sa situacijom i sa svojim saradnicima razmatra eventualna rešenja.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/554431/NEMIRI-POSLE-UBISTVA-Vanredno-stanje-u-Merilendu-Baltimor-gori-uveden-policijski-cas
« Poslednja izmena: 28. Apr 2015, 12:18:42 od Angeleer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
Samo kvalitetno nalupatu belu fukaru da nam svima bude toplo oko srca...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
А ти си неки мадафака нига?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
 Smile  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Bankari zabrinuti da bi eventualni dogovor sa Iranom mogao da ugrozi prodaju oruzija:

BIG BANK’S ANALYST WORRIES THAT IRAN DEAL COULD DEPRESS WEAPONS SALES

Could a deal to normalize Western relations with Iran and set limits on Iran’s development of nuclear technology lead to a more peaceful and less-weaponized Middle East?

That’s what supporters of the Iran negotiations certainly hope to achieve. But the prospect of stability has at least one financial analyst concerned about its impact on one of the world’s biggest defense contractors.

The possibility of an Iran nuclear deal depressing weapons sales was raised by Myles Walton, an analyst from Germany’s Deutsche Bank, during a Lockheed earnings call this past January 27. Walton asked Marillyn Hewson, the chief executive of Lockheed Martin, if an Iran agreement could “impede what you see as progress in foreign military sales.” Financial industry analysts such as Walton use earnings calls as an opportunity to ask publicly-traded corporations like Lockheed about issues that might harm profitability.

Hewson replied that “that really isn’t coming up,” but stressed that “volatility all around the region” should continue to bring in new business. According to Hewson, “A lot of volatility, a lot of instability, a lot of things that are happening” in both the Middle East and the Asia-Pacific region means both are “growth areas” for Lockheed Martin.

The Deutsche Bank-Lockheed exchange “underscores a longstanding truism of the weapons trade: war — or the threat of war — is good for the arms business,” says William Hartung, director of the Arms & Security Project at the Center for International Policy. Hartung observed that Hewson appeared to regard the normalization of relations with Iran not as a positive development for the future, but as an impediment. “And Hewson’s response,” Hartung adds, “which in essence is ‘don’t worry, there’s plenty of instability to go around,’ shows the perverse incentive structure that is at the heart of the international arms market.”

Rising tensions in the Middle East have prompted governments to go on a shopping spree for American lobbyists and weapons. DefenseOne reports that over the next five years, “Saudi Arabia, United Arab Emirates, Kuwait, Qatar and Jordan are expected to spend” more than $165 billion on arms. And in the U.S., concerns over ISIS and Iran have prompted calls for an increase in the defense budget.

During the call, Hewson proudly noted that 20 percent of Lockheed’s sales in 2014 were “international” — meaning, to non-American customers. “So we’re pleased with that,” she said, adding that Lockheed has set a goal “to get to 25 percent over the next few years.”

Lockheed Martin’s trademarked slogan is “We never forget who we’re working for,” which Lockheed likes to suggest means Americans in general and military veterans in particular. The January earnings call indicates that Lockheed in fact answers to very different constituencies.

Photo: Colin Anderson/Getty Images
..........................................................
Snimak razgovora, mozete naci na:

https://firstlook.org/theintercept/2015/03/20/asked-iran-deal-potentially-slowing-military-sales-lockheed-martin-ceo-says-volatility-brings-growth/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: brave home land the

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.