Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:37:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Hateful Eight (2015)  (Pročitano 14845 puta)
Hronicar svakodnevice

Go ahead, make my day

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
HTC one m9
Mislim na skrinere drugih filmova,nabrojanih u zagradi..a sto se tice nadobudnih filmadzija ,pa nekako mi toplo oko srca kad ih preveslaju gusari,cisto da im malo zamute "ucmalu svakodnevnicu" koja im prolazi  u teskoj borbi za koricu hleba
« Poslednja izmena: 20. Dec 2015, 15:14:58 od Shomay »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Samo što su iz tih nadobudnih filmadžijskih krugova i potekli ovi skrineri... šta misliš, kako su ih se dokopali pirati? Smile Pre par godina nekoliko članova Akademije bilo izbačeno jer su svoje primerke filmova slali piratima... plus ih debelo oglobili.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
mob
Apple iPhone 7 Plus
Procureo je u najgorem mogucem trenutku. Pogotovo sto vec imamo Star Wars u bioskopima. Ko zna kako ce sada ovo proci na Box Office-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
Проћи ће као и сваки Тарантинов филм (осим Death Proof-a који је свакако био зајебанција) - са одличном зарадом Smile

Људи генерално воле да гледају Тарантинове филмове, небитно да ли га воле или мрзе. То ти је отприлике као Металика...ако си икада у животу преслушао неку рок песму сигурно ћеш преслушати сваки нови албум Металике Smile Чак они који имају већ 20 и кусур година причу "свепослеџастисајесрање" први су у реду да пазаре нови албум или бар да оду у најближу торент продавницу Smile

А што се тиче скринера...шта знам...синоћ са одгледао Крида и могу рећи да је снимак скроз ок. Није баш за велики екран али на 27инчном монитору је сасвим солидан.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2015, 22:38:29 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
Citat
ако си икада у животу преслушао неку рок песму сигурно ћеш преслушати сваки нови албум Металике
možda  i najveća najdebilnija glupost koju ikad pročitah bilo gde O.o odakle tebi bre ovo?!?  Smiley 1 Smiley 1 ja obožavam rok a mrzim metaliku
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 964
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Koliko znam samo jedna verzija se zasad pojavila, o kojoj ti pričaš? U mom slučaju je ova:
The.Hateful.Eight.2015.DVDScr.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8.avi

Citat
Elem,tako se radujem kada ih zeznu pirati da je to neverovatno

Pusti te priče, da nema filmadžija ne bi bilo ni pirata, a obrnuto nije slučaj... pitanje je ko tu od koga zavisi.

imal gdje prijevod da se skine  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Zar to nije U2, oni koje svi vole i čije albume svi kupuju? Bar Klarkson tako kaže. Inače nisam slušao od Metalike ništa posle Crnog albuma, jebi ga Smile

Što se tiče skrinera, koliko znam samo na ovom su prijavljeni ti problemi, ovi ostali što su izašli pre neki dan bi trebalo da su okej. Mada ne znam iz prve ruke, čekam da izađe dvd rip ovoga i Revenanta, ništa me ne košta par nedelja čekanja da ugođaj bude potpun.

Citat
осим Death Proof-a који је свакако био зајебанција

Čini mi se da sam ovde pisao na temu toga i Planete terora, verovatno jedini put da je Rodrigez nadmašio Tarantina...

A za prevod čisto sumnjam, ne znam ni dal se isplati nekom da radi prevod za skriner verziju, posle sve mora ispočetka da sinhronizuje.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Go ahead, make my day

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
HTC one m9
Procureo je u najgorem mogucem trenutku. Pogotovo sto vec imamo Star Wars u bioskopima. Ko zna kako ce sada ovo proci na Box Office-u.
Jaooo bas se jakoo brinem kako ce proci na box ofisu,puca mi tuki,bitno bre da je isasao dobar snimak to je jedino sto me potresa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Citat
ако си икада у животу преслушао неку рок песму сигурно ћеш преслушати сваки нови албум Металике
možda  i najveća najdebilnija glupost koju ikad pročitah bilo gde O.o odakle tebi bre ovo?!?  Smiley 1 Smiley 1 ja obožavam rok a mrzim metaliku

Не мрзиш

Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
mrzim
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:37:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: the Eight Hateful

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.